Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ronis,Jaxy...köszi.

2012-es már lenne nagyon baráti áron.....inkább az elhatározás kell még.
jó lenne megtartani a mostani 450 exc-t is....áááááá...
kicsi képek kicsi csukának ,fájosújjú dévidnek
Don Ron is Diclacnaknak, ,Döglégy Zoli bácsinak
Toom Ronis,mert az f=4T...na de az YZ sem rosszak .Itt van egy osszerakott motorja egy ismerosnek..WR250F Cross butykossel,Athena 300,ohlins elso rugostag,es oninditos.Na ezt a verziot elfogadnam,mert a tagi a kopott gumival mindenhol bicikli konnyedseggel maszkalt,holott mi azert szoritottuk a kormanyt..jo osszeallitas,nyomatek,onindito,nagyonjo csillapitas,es ejjel sem esel hasra
jaxy, ez egy sima yz 250 2t krossz motor amiröl regéltem..
sajna nem mert nemrég vette ő is de nem használja,
Nekem is YZ250F van,mindenki mondja,hogy jo az nekem,hogy meg is szoktam es ezzel is jol feladom a lecket,na de tudom,hogy egy enduroval sokkal tobre lennek kepes...nem olyan merev a felfuggesztese,(egy egesz napos motorozas utan azert a kezeimet meg a hatamot erzem rendesen)rovid 1 fokozat ami sokat segit ,hosszu 5,vagy 6-os,LAMPA (sokszor megsotetedtem es estem mint a kabat estem keltem),18 as hatso kerek amire szpeci enduro gumit raghatsz,nem kell talalgasal,hogy melyik is lenne jo,mert a pálya gumi az pálya gumi marad,a cross motorok altalaba mindig idegesebbek, kis gazreakciora is megindulnak es nem a nyomatek a fo elsodleges pont...es meg sok aprosag ami mind fontos.
amugymeg a rozsaszinű derbi senda a világ legjobb motorja, és mindenki bekaphattya...
ott a pont...

endurora endurot, krosszra , krossz motort...

én mit pofázom itt a csipet csapatnak hogy ez igy műkszik mégse halgatnak az emberre...

van itt is egy titok olvaso aki végre a hülye krossz motr (yz 250) után vett egy 300 exc-t, aztán a multkor itt a kispályán mondja nekem hüledezve hogy azon szopos sziklás feljáron soha nem tudott feljönni, ezzel meg most elsőre simán...

mondtam neki, látod enyi a különbség enduro és krossz között...

FELMENNI VAGY NEM MENNI ... ez itt a kérdés.. már William Shakespeare a nagy enduros is megmondta...
patyi.. kis segitség.... szlovák lapokon szoktak néha igen jo árban árulni motorokat.. de psszt ez titkos..
leirtam amit tudtam rola...a jot és a rosszat is...

én a helyedben vennék inkább egy 08-09-est ugyan olyan jo mint a 2013-as de majdnem a feléért megkapod. márpedig a megmarado lovébol kurva sok benzint -gumit, és román turát lehet szponzorálni...
Aki kipróbálta a GG azok mind jó véleményről számoltak be.Nekem is van ismerősöm aki jol is motorozik de elítéli a GG,pedig fingja sincs,hogy mire kepes.A futómű alapbol tuti jobb mint a KTM futómű.
Sokan csak dumálnak mások utan.Zsoci mondta is,hogy köves patakokba a futóműje sokkal jobb mint a KTM-nek
Most gondold vegig ,hogy mire kell a motor,en azt mondom crossra cross kell endurora pedig a neki megfelelo enduro motor
nekem már csak az marad mióta ajánlottad a kék-sárgán.....
nagyon hatásos...

még mindig nagyon gondolkodom az új(szerű) 300 ec-én....azóta nem hallottál jót rosszat ?

tudom-tudom kinek a pap kinek a.....
mindenképpen jobb választás endurora, mint egy 2t krossz...

mondjuk ha a haverodé, akkor csak tudod az előéletét...
patyi bácsi. nem az én diclac-om... bár kamáznám ha lenne egy gyogyszergyáram...de sajnos én is csak végfelhasználo vagyok..
mert ismerősömmel cserélném! 02-03 asokat nem nagyon találok hirdetések közt csak 06ost az meg már drága
ezen gondolkodom vagy 2T krossz
helyesbitenám zsirferit... a váz egy igen jol megcsinált konstrukcio.. annyi bajság szokott lenni a régebbi modelleken 07-ig..hogy letörik a lábtarto fül , de ha egyszer meg van hegesztve co-val többet nincs baja...

futomű -vel nincs baj hátul öhlins elöl marzo.. nem jobb vagy roszabb mint bármelyik másik motoré..
fuu.. miért akarsz ilyen antik leletet venni..? a 2002-03-ért sem kérnek sokat, szinte ingyé adják őket...
tapasztalat szerint a gasgas 2T blokk nagyon megbizhato söt jol ki van találva, ez nem igaz a vázra s a futómüre.
szoval igen vegyél nyugodtan, azt tudni kell ha hiszti van 2-3száz ezer is lehet a felujitás, de lehet 100 henger meg dugo.
a tuti az lenne ha megtudnak kié volt.
rövid válasz...ha szerencsés vagy hoszú életü lesz ..ha nem beszoptad.. de ez nem csak a mororokra vonatkozik..hanme úgy ámblokk az egész életre levetitve
üzemórás vát iz det míÍn
üzemben van órás és az akkor javijja ha nem ketyeg?
üzem orvos...
üzem biztonság.
biztonságos üzem
üzem ell-tetés...
segijjetek...mit is jelent és meiylKK?

most értem vissza a médilyából..majd elmagyarázom de úgy megcsináltak hogy a redzsimenten nem készültem ki ennyuire mikor behalta a qÚplungom 3 méterenként
ja igen elvileg 97 es,valaki megmondaná hogyan tudom meg pontosan az évjáratot?
üdv,lehet veszek egy 1997 es évjáratú ec 250-et,a kérdésem az volna hogy ezek üzemórás gépek?ha karban van tartva tartósabb mint egy 250 2 T krossz?valakinek valami apasztalata a típussal?
köszönöm
akkor arra a fót nem lett volna jó...
az Erdélyi túrákon szoktunk vinni belsőt,de itt a közelben nem cipelünk mi sem....
ronis diclac-ja nekem mindig beválik ilyen sérülésekre....
Tegnapi titokmotorozás.....