Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsir.. ez igy van, én nagyon sok normális segitőkész román-nal találkoztam már...
csok béjbi..
persze... ahogy szoktam volt mondani szivos vagyok mint egy patkány, és elpusztithatatlan mint egy csotány...

még szép,minden rendben
általában a hétfőm a szabad de most ma is itthon vagyok.nem bánom,elvagyok én itthon is,van mit tenni-venni.na meg egy utcával arrébb laknak a magyar barátaink,ha nagyon mehetnékem van,majd átmegyek vagy ők jönnek.
Bendegúz fél 5-ig suliban van,apja is csak 6-kor jön,ráérek az ebéddel is elkészülni.
német már nagyon jól megy,tudtam én hogy hamar belejövünk."pici" fiam megkapta az első jegyet matekból,1-es alát...itt az egyes az a magyar 5-ösnek felel meg,úgyhogy megnyugodtam hogy sak lesz belőle valami hiába,okos mint az anyja
szombaton szülinapi buliban voltunk,jó volt nagyon,jó volt csak magyarok között lenni egy kicsit.
szóval tömören ennyi:elvagyunk,jól vagyunk,minden jobb mint odahaza volt
Szintén...

Alakulsz?
morgen...
na itt a legutoljára talált feljáró...a szuperszuper.
http://youtu.be/2PgaCC4xbSs
tegnap mente ma 450 inydzsekrorral.. hát mit mondjak túlspontán veszi a lapot..mint egy kroccverda.. de azért az esikszöt nyuszi öt
mindjárt itt az utolsó.. a szuperszuper..
a múltkor szalival mentünk fel rakta..majd sárban a többiekkel ránkesteledvén feladtuk ..de látszódni fog hogy meredek..naon nAOn meredek.
még negyed óra
nagyon fajin.....

apropó....ott is volt egy injektoros 6 days....
a múltkor a havernak hazafelé nagyon durrogott meg fulladt az egy hónapos moci....szidta mint a bokrot.....elvitte a márkaszervízbe,injektor csere meg tankpucolás.....(mondom 1 hónapos)

még mindig durrog.....itthon aztán ránéztek az akksi sarura s lám laza....ennyit a szervízről....
lyakszi.
ahogy nézem a vidieidet..most jut eszembe mit is álmodtam az éllyel
hát azt hogy itt nálunk egy nagy füves féljárót találtam és azon csodálkoztam hogy ezen mért nem mentünk még fel mikor tök kézenfekvő lenne... meredek mint a dög és hosszú...na azért mert nálonk ami feljáró nincs..
az a füves meredek és hosszú...még külön külön sem nem hogy eggyütt
ilyenek ezek az álmok..megviccelik az embert
táblás melletti felugrós feljáró...sárba ez maga a szopások rÉmálma
http://youtu.be/A5Joe-hF08Y
szenvedésszösszenet duplasziklás módra
http://youtu.be/ahac5FLGQc0
lyaúreggelt..
patyi igazad van...a frász álll ki attól a hangtól ami aláugat a vidiknek..csoda hogy nem öltek még meg élycszaka mikor együtt alszunk...
mitől is nehéz a duplasziklás.. itt egy kis szössszenet a szenvedésekből.
déw a patak..vagy déva patak..egyrésze.
pont az nam látszik lebőlea a hol anagy sziklákol lépnek fel a parasztok..azért higgyétek el nem véletlen akarták kikerülni
http://youtu.be/62mDEAZ8VBc
Estét vagy reggelt?

dew.....sztem az amire te gondolsz az csak meredek oldalazóson van,vagyis a testsúlyodat mindig a lejtő felé tolod ki a mocin s nyomod azt az oldali lábtartót....
Jóó.....

a vidi címe: majd a viktor megmondja......
amúgy csak azér ilyne gyopr mert az internetem 2 megás...ugyhogy ..mondták ez kb olyan mint mikor vödörel akarnám átmerni a csöndes ócelyánt az atlani óceánba..felettébb hosszadalmas munka ..de legalább valami értelmeset csinálok
a duplaszikláshoz jönnek azok a részek ahol látszik hogy nehéz!az kilenc perces...
meg a déw a patak..meg a felugrós is.. azok 4és fél illetve 3 percesek...
este szerintem feltölti...
Fasza hogy már vidit is tolsz fel! Tetszik ,csak még rövid a vidi
hát gratula.. a többi mind csirán feladta te meg végigcsinálod.. nincs hiszti..nincs nyervogás..hogy igaz hogy kutyaszart kaptál répával..de kitartassz az elhatározásod mellett.
az hogy a kinemond leirt nevű haverod segited az meg tök jó... valami rendes motort rakhatnál alá.. lenne neki eredménye is...szerintem a kis 300te jól mutatna alatta...ugy sem tudod léért eladni... az uj gizgaz meg már az ajtóban kopogtat..

nem értem a pityuszt hogy nyirták ki egy délután...?
szépfiu azt mondta alig mentek...csak bolyongtak meg a a siroki... mikor ezek elmentek ők még hosival lökték külön...sok helyre oda is találtak...

hosi ma is vezette a bandát ...szfehérvárikakkal ia beszéltem tetszett nekik nagyon...legközelebb én is csak akor mék ki ide haí lesz vezetőnk..különben ...nEm..
ugyhogy tibcsi.. készülj...nem csak a böriben mész előttem hanem itt is

fehérvárika meg jól türték a képem...le a kalappal..kiderült a 66% az nagy olvasó....hihetetlen milyen sokan olvasnak minket(valszeg szeretik a szappanoperás sirva-rötyögős intrikákat )
meg most már itt van a mi ferink is
ferensz..szeretném megkérni a telszámod.. összehozunk egy talit és elviszel a böribe ahol le kell dobni az 5 nyuszi ötöt...akarom tágitani a határokat..kicsit megtanulni ezt a hegyi dolgokat...mert alföldinek kissé sok ez a extremenduro..ala pösti módra...
de egy napra nem mék...

déwnek mégegyszer kösz a seggitséget..miatta vannak a videók..is..
rám lehet számitani szart nem irok. soha nem viszem a forumba a magán életem meg más szarját.

a verseny gec jó volt. tényleg eljöhetetek volna 6 rongy volt a licenc. plus az út ami persze borsos, de többen kevés. próbáljuk meg jövöre többen elmenni gec jo volt. a hely a tempo a népek, románok bármit is mondanak nagyon kedvesek, jó a hangulat, buli, még a rendőr is szurkolt nekünk.
zsiiiiiiiiiirrrrrr volt !
na ez fasza leirás volt ... köszönjük...