Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez szombat délután kerülhetet oda a vége felé. de eléggé beékelte magát amúgy be is mászhatott volna simán! olyan kemény érdekes szilánk volt. simán befeszithette volna a váltót ! körbeborotválta a szimeringet. fogóval húztam ki mint egy cápafogat.
na mindegy nem nagy ügy csak fura volt .
szali..hála istennek..kommunikálsz valami hozzáértővel és a legót ráhagyod
egycő jó lesz azaz esiksz...ez amúgy állat...én még ilyet nem hallottam...
mázlid volt hogy nem nyalta be a sok sarat a blokk
hály báláim.
hát déw ez tök ari.. mármit hogy nem haragszol hogy nálad is ilyen voltam..amúgy tök jószándékból mondom ezeket ...de ezek szerint a jószándékból ki lehet nyirni dolgokat..pl a barátcságot
vick vót..

az egyik neven nem nevezett pösti haver meg pont nem ilyen .. .
nála a barátkozós duma....hú de béna vagy ú te gyökér pöcs mit csinálsz inkább add el a szarod..már megent bénázol mivan..hát ettől azért nem szarabb ez a adj gázd töb lendület..és ugorj fel igy-É. ..dehát ki igy ki úgy...ő osztja az észt én meg csak okitok.. a fa tövéből..mért a fánál. ..mert ezek olyan meredekek...különben leszánkáznék a hegyoldalt

bálint..látom tetszik mirko .-..látom összeálla a közös téma...bemutatlak benneteket egymásnak...
bálint mikor mész.... mirko meg nyá-ronis megy...összevalók vagytok mint a bor-só-mega hélyja..mert a betüjátékban is jól jöttök egymáshoz...+ugyan ott mentek...há spanyoljatok össze tudok sok jó helyet neketek..a bakonyba..majd egycő elmék és vezetlek benenteket ott is .

vick vót ne féljetek ..nem mék

akkor tegnap nem is ütötted oda rendessen a válladat ha ma meg 2 órát lökted a pályán...
itt vetitesz hogy sérült vagy..mint dárt véder..oszt közbe jobban birod mint annyakín szkályborder..de
ez a jó... hajrá

dév vigyázz magadra...valamikorra várható az étkezésem... addig gyógyulj...ezek a fényképek megent úgy felvillanyoztak mint dzsi-sztályl pina hajasbabái..az a három...
ilyet még nem basztam!

szombaton menet után lefektettem a motort mert nem volt sztender. utána néztem is hogy baszom faszom desok olaj folyt ki a lánckeréknél! de gondoltam mivel mindig picit túlöntöm biztos kikúszott a lánckeréktengelynél.. na nem mintha az normális lenne. de mégis.

hazementem . vasárnap hekkeltem a kuplungot ill . felöntöttem a nívóig uj váltó olajjal. hogy hétfőn újra ki tudjak menni. úgy ahogy kész is lettem estére. bepakoltam a ládákat. reggel induláskor nézem baszott nagy olajtócsa a motor alatt. sárga tiszta olaj. mondom mi a retkes faszom? kifosta magát a kuplung?

a lánckerékre nem is gondoltam hiszen pénteken tettem uj szimeringet és gumigyűrűt illetve uj lánckereket. szóval azt elméletben kizártam mert azért pár hétig nem szokott gond lenni vele ilyenkor.

ekkor ledobta az agyam az ékszíjjat. és elküldtem azt a nemkívánt sms t viliéknek, hogy nem megyek sehova. a többit ismerjük amikor valaki leköcsögözött, hogy én átbasztam az embereket blablabla...

a lényeg. ma volt kedvem hozzányúlni ezek után, hogy cserben hagyott. ill. Zozimesterrel történő chates szerelést hajtottunk végre. aminek meg is lett az eredménye.

lebontom szépen a dolgokat sorban. láám! ahogy levettem a lánckereket, egy érdekes jelenséget láttam. egy éles műanyag szilánk vagy faszilánk. kb úgy nézett ki mint amikor egy szikepengéből letörsz egy darabot ... na egy olyan szarság be volt szépen ékelődve a szimering futamgyűrű és a szimering ajka közé! kihasított addigra már egy 1/3 részt a szimering ajkaiból . szépen be lehetet látni a blokkba! ezek után nem is volt kérdés miért ömlött az a sok olaj mikor feküdt a motor! és miért állt hétfő reggel átlátszó olaj a motor alatt.

mindig berakja ott ganéval a lánc ,de sosem volt ilyen hogy oda betámadjon valamoi éles anyag. na ezt is megértem.

elmentem haverhoz és hogy, hogynem pont volt neki gyári 32-45 ös fémházas ktm szimeringje. szakosan összeraktam uj gumigyűrű mifaszom szilikonzsír a szimerigajakra stb... és felpolíroztam a szimering futamgyűrűt. most már biztos jó. Mit még Zozi mondott azt megfogadom. sose rakok többet csapágybolti szimeringet oda (sem) mert valóban a gyári szimeringen van egy barnás rész ami vitonos. múgy fura, de ez lehet főtengelyszimering volt:) mert én ijet még csak ott láttam. piros színe volt de kétajkas. mindegy jó volt a mérete és kész. de gyanús hogy a 125 sx fötengelyszimeringje ment most be.

na majd ha engedi az idő ki lesz próbálva a vas. ha megint beszopat rágyujtom a garagét.
Hétvégére havas eső, és mínusz fokok -az időjósok szerint:-(
nekem mondod.. én jo sokat szoktam igy saját pályákat csinálni...viszont meg vn az az előnye hogy utána nem kell utazni meg feleslegesen motorozni távolra hanem csak kiugrok ide és máris lehet egy jot veretni...

nagy karos csipkedő,a közel csuklo vastagságu kisfát kicsapja , meg egy nagy fejsze...mindent megold...
az fajin!

Köszi, majd rendbe jön. Mivel nagy motorozás addig úgy se lesz, úgy tervezem szerválok egy metszőollót meg egy bozótvágot, bedobom a hátiba és kimegyek társadalmi munkában kitakarítom a nyomot, ahol menni akarok finom lesz
Rengeteg kurva jó hely lenne, ha nem mindenhol ez az átjárhatatlan sűrű cserjés fogadna
fuuu Mirko, remélem a számodat nem adtad meg...mert akkor mostantol fog csörögni sokat...

szép dolog a szerelem, főleg ha viktor az egyik fél...a MI Viktorunk...
jahh verettem 2 orát nonstop a kispályán, egy megállásal...olyan igazi lefárasztos dolog...jo volt.
viszont a boka kifordulás az nem jo dolog... mielöbbi gyogyulást...
szerintem nem baj az ha dumálsz, sőt
mert nem olyanokat mondasz neki, hogy "mit csinálsz te balfasz" hanem próbálod okítani, hogy mit hogy csináljon
Te mentél ma?
Lecseréled a 4T-t?
Várom a vidiket
az igen az a kilátás, felhők felett
csinos helyek...
Ricsi én szeretem... mármint a 2t háromszázat...
Hajtottatok ma? Vagy tüntettetek?

Videót azt nem csináltam, pár képet igen, össze vissza, nem egy helyről vannak.
Sikeresen bejártam pár új extrém helyet ma, amit terveztem, igazi szopó zorrós feljárók, legalábbis nekem, másként nem ment fel pedig a lájtosabb oldalán indultam neki, miután felértem és lenéztem a másik oldalon
Sajna a hasadék amit kinéztem nem járható, túl bozótos ki kéne pucolni, mert igen fincsi lenne, kisebb nagyobb kövekből álló sziklaszőnyeggel van terítve az alja, trükkös komoly fellépők, sok keresztbe fa, stb.

Történt egy baleset is sajnos, át akartam menni félkeresztben egy kicsinek látszó gödrön, amiben volt vagy fél méteres haraszt, beleálltam mint a szög, a sérült bokám az sajna megint kifordult
szép estét kislányok...
ban..egyenlő..bab
nekem a ban a spezialitáso(vagy mondhatjuk úhy csak azt tudom..hahahaha)
nem igaz ..a múltkor zarándol féle gulyás volt..de abba is volt bab:-)
marhapörgölt alap +répa kumpri meg ződcség meg bab...finom volt.,.csaka 5kor kezdtem a rotyogtatásást a húsnak és este nyolckor még épp hogy nem volt rágós..de negyed kilenckor meg már ment be a arszba..akkor még a fater nem rühhelt mint a háromnapos gutyaszart.
lyakszi..felismerem ..az a képen nem te vagy .

az biztos ha lesz nyaralása tengerpartra lesz lyakszi féle 3napos túra is..

mirko..
te főzŐ..hát az állat..már is alapcsapattag vagy.
eddig mindég én főztem..és nehezen de mindég jó is volt.. nehéz a többi elfáradt rálydert rábeszélni hogy a motorozás után egyből rakajanak tüzet a kajához..mert a többit már én megcsinálom...
paprikás grumpli volt kolbásszall?nyam nyam
Vik!Itt van füvesből is feljáró, patakból is és erdőből is,csak legyen motorod időd és megtobb pénzed koptatni a gumikat.Fuvesbol is van olyan hogy nem mész ki .Minden esetre ezek a panoráma motorzasok, megérnek egy tengerparti nyaralást, rendbe rakja a lelkedet.Amugy a kepén látható hátsó hegység az a magasabbik az a Hargita hegyvonulata,es onnan a közelből jöttünk idáig...a hátamnál pedig ugyan igy ellátsz sok sok dombot es az az érzésed ,hogy a paradicsomba vagy es ,hogy ez az 1 nap budos kevés bejarni...
Csak azért írom meg mutatom,hogy lássátok ,hogy mit is hagytatok ki
Ricsi tudja milyen fent lenni a Gyimesek tetején és szetnezni... én nem tudok betelni a látvánnyal .
Kicsit fura is volt,hogy senki nem cseszett le amiért 2.-nak !fürödtem meg. Egy kicsit haragudtam Atira,mert megelőzött Muszály volt résen lennem,mert különben mindenki éhenveszett volna... így is volt vagy tíz mire készen lett.
Mindig akkor videóztál le,amikor hempergek a motorral.Azt kellett volna amikor combbal törtem a katlanba a fát,amit láttál is.Azóta is sántikálok valamiben...
Nagykutyával egyeztetünk,ha lesz sár nyomathatunk egyet-kettőt...
ricsi..gecsa hol a képes beszám-olló..
az új verda...csajk nem egy 2001 sx 124es
ha lesz egy kis sár akko legközelebb mi elmegyünk a bakonyi-takonyba..oszt ott meg lvezettek miket a helyi walhallába...(motorozás utáni kupiban ébredés reggel ..valhalla ala dzsi sztályl módra