Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gecsa megint motort vesz?
Ő akkor tud élni.
Valami nagyon bejött neki.

mirko.
én is örülök.hogy irtál az meg a kész csoda..
megértem azt is fater mért haragszik rád...
há mert hamarabb bent voltál a fürdőszobába mikor megérkeztünk a szállásra mint ahogy én..(mint vezetőleg6ó-LÓ)..letámaszottam a fához a motort.

a sráctól nem kell félni..mármint a vadásztól....ha nem találkozol vele..nem tud lelőni...erre garanciát tudok adni
valójában láttam a tekintetében ..ahogy belenéztem...az arszába.. a fészbuksza mögött arra vágyott hogy ilyen nagy csapattal csapassa az erdei csapásokon...meg este a csapolt sört igya a... csapodár lányok társaságában....mert most csak vergődött a vadász haverjával mint a csapdába esett...
vagy csak a robúr telszámát akarta elkérni
ki tudja ezt már
Hi!
Mi jól éreztük magunkat,jó volt a társaság,a helyek ahol motoroztunk,minden tetszett nekünk-talán mert jó volt a vezetőnk- (kivéve a természetőr csúzlis csávót,meg a haverját)
A második nap nyugodtabb volt,kicsit túrázósabb,patakmedres,a vége felé megtaláltuk a meredekebb feljárókat is,ott elszórakoztunk.
Szóval tényleg jó volt mindkét nap,részt vennénk legközelebb is ilyesmi összejövetelen
Pedig nem szeretem a 2t!
Ami még a hétvégei tapasztalatom: Mentem egy 2008as GG 300-al Komolyan mondom engem 3perc alatt meggyőzött
Most töltögetem fel a vidiket,és majd kicsi beszámolót is tolok hozzá
Vik jok a termeléseid mint beirások mint a vidik.
a feljárok is faszák. a vidiket lehetne kritizálni de hát első vidik elfogadhatók.
a duma mint az irásaid... kicsit nyersek. de tükrözik a lényeget.
én a helyedben tartanék egy embert erre a célra aki ezt szereti csinálni.
s igy te is rajta lennél s jók lennének igaz jo video nagyon nehéz csinálni.
zozi..te is fiam burkus
http://youtu.be/Rqe3vVnxicY
+
a székes nemfekete váriak..ti titokolvasók ...irjatok már milyne volt.. tegnap ...tegnap előtt
lyaly.
most jut eszembe. .a sok kritikusnak is úgy szeretném olvasni az élményeit meg nézni a videóit...
mert beleugatni..illetve óvatossan kritizálni könnyű..még ha igatatok is van.. de hol va na ti élménybeszámolótoik...

szali..
te egy pró rálydellel mentél a hétvégén...arról mezsélj már...
mi az hogy sok az avar..és az a baj a gyorsasággal...ősz van...ilyonkor az avar nem zavar

patyi.
ti merre voltatok....

ricsi..
end lyú?

gecsa.. meg van már a úly motri?
vagy csak az asszony-nyal... és már fárad
na ez lyaú kritika..ronisz a komisznak mindég-hö igaza van
ami az első amin én megyek nincs sok szöveg csak a lényeg.. állat...vightor... csak tő szavak..érthető világos...
az ember mindégh felylődik...
egy nagy ember beismeri ha tévedett ,de én nem vagyok nagy ember

viszont ez az első videlyó-m.majd a következőbe odafigyelek ezekre a dolgokra...
azért vannak részek amik élvezhetők. .pl mikor vége van a felvételeknek
vége van a motorozásnak...
és elköszönünk egymástól este
most mit röhögtök...

ilyen az épitő jellegű kritika barátok közt...
jó reGGelt bélák !
na viktor tölem kapsz egy kis épitő jellegü kritikát....

ezek a videok mint ahogy te mondtad multkor zsirferinek, olyan mint a hányás csak éppen nincs benne borso meg répa....

baszod össze vissza remeg a felvétel, vagy az avart veszed a földön, a legtöbbször valami fa mőgűl videozol hogy valhol messze az árokban motoroznak valakik, de az a nagy pofád az be nem áll folyamatosan nyomod a süket dumádat.....

a hely az tutti jo , a rájderek is szuperek, de a video az a kutyaszar kategoria.....

tanuld már meg kezelni azt a kamerát, és ha kevesebbet dumálnál.

vagy add oda valaki másnak a kamerát had kezelje ő...
én ezt sosem hallo.mikor osztom azt hogy ..kicsi volt a gáz..meg fel kell ugrani...
ezt a két tőmondatot ismerem..variálom mikor észt osztok...szörnyű..
csoda hogy vannak még emberek akik szeretnek velem hajtani...

nem véletlen amotoros körböl már 3 biztos van aki rühell mint a dög..sőt 4 mert most már én is az ő oldalukra állok
Csak hogy legyen összehasonlítási alap a nehézségi szintre,
ezek se kezdők, hanem a profi női élmezőny
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/w
atch?v...
Ez meg már művészet, ahogy Taddy átmegy a terem akadályokon
http://www.youtube.com/watch?f...

Meg is lett az eredménye:
Everett, Washington GEICO EnduroCross Expert Main Event results:
.
1. Taddy Blazusiak KTM
2. Taylor Robert Kawasaki
3. Bobby Prochnau KTM
4. Mike Brown KTM
5. Kyle Redmond Husqvarna
6. Cory Graffunder Husqvarna
7. Justin Soule Kawasaki
8. Jamie Lanza Honda
9. Geoff Aaron Honda
10. Cody Webb Beta
.

Overall 2012 championship standings:
.
1. Taddy Blazusiak 159 points
2. Taylor Robert 123 points
3. Mike Brown 114 points
Faszák a videók meg a helyek is!
Köszi a képes beszámolást
Jó napot!
patyi.. soha nem szoktam felvenni a fülhalgatot ugy nézem a videokat.... nade amit irtál most felvettem...

miután meghallottam hogy osztja viktor, ezt a hibát többet nem követem el...