Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy ez is egy érdekes nézőpont, hogy oké vagyunk itt a topikban 10-12-en tőrzsfirkász olvasok ilyesmi.... nade további 40 titok olvaso is rákattintott

szoval vik nyomjad csak ezeket a csoda-home videokat... power tapezd fel a kopasz fejedre azt a goprot aztán csináld meg az asszonyt akcio dusan....
én elkövettem azt a hibát hogy rákattintottam hátha valami jo motorozos dolog lesz...

aztán látom hogy egy trikos jeti valamit baszkurál a bordásfalnál..meg valami sulyokat emelget... az első 10 másodpercet döbbent arcal néztem végig
utána fénysebességel kapcsoltam le még az internetet is, és ugyan ez futott végig az agyamon.... jézusom jönnek majd a viktor csilis babot főz és eszik 1 liter tejjel, .... meg viktor prütyköli az asszonyt... home videok..
én is ettöl félek....
Reggelt motorépítő,fejlesztő,programozó,konditermet edzésközben levideózó,biciklit izzó lüktető combbal tekerő olvasók.

Szakad az eső,nem lesz por az majdnem biztos!

Motoroztatok is,vagy csak a szátokat téptétek?
jó reggeltet
no,mi a baj?
http://www.youtube.com/watch?v...

ilyen anyagú protektor kell
Sziasztok segítsetek már nekem (Alapjárat állító csavar beállt nem lehet tekerni)
FCR karbihoz keresek alapjárat állító csavart
DRZ-re kellene Suzukinál van új de az 14eFt
Vagy valami megoldást, most csak egy csavar van helyette berakva,de nem lehet hozzáférni.
Ezeknek a vedoknek a vedelme jo,de belerohadsz mint az atom(tudom mert hokiztam es kozbe meg el megyek).Legelejen probaltam a hokis labszarvedot..igaz mindent kibir,csak nagy es otromba.
hály báláim..

zozi ..remélem a postára is jutott időd...lyutott
déw és zsir feri egycő se nézte meg ..de ahogy látom..ronisz a komisz eská meg zozi ....már 52szer...
beteg állatok...
le is törlöm a picsiába a hogy az a két ember megnézte akinek ajánlottam. ..
Viktor most már home videók is lesznek?
Ne sarjá be,innét is most menegettek el Ajándíkba meg kaptam,mellkas hátfájásos,kríkogós,de felszakadós,taknyos köpködős,mindenemfájos, néha egésztesten gyors vízfolyásos lázzal,mindezt elértem 1 nap alatt
mézes pálinkára sört? nem baj...
tök más dolog... egész nap állat dokinál voltunk a kutyusommal....

nem vagyok vidám...
nem bizzátok a véletlenre,..

bakker én még hoki közben sem hordok ilyen védő szarokat...viszont nagyon csunya szemét cseleket tudok...
Köszi a jégkorongos nadrág tippet. Megalkudtam 8000.-ért egy ilyen Girdle-re a hokiboltban.

Pont rámegy a cross nadrágra, remélem motorozás közben is beválik. Egyenlőre sétálgatni kényelmes, a védelme meg szuper.

Nézegettem a könyökvédőket is. A motoros könyökvédők megmosolyogtatóak a jégkorongosokhoz képest.
kwaddal mentem bigrondonistúl nem akartam elkunyerálni a 7days-t nehogy dugócsereelött tönkretegyem azt hiába a 4T meg termeli a 95öst valahogy kifogyott szentgál felett azt hegy tetején tel azt bevártam a felmentést bordám még fáj kicsit este kéne menni de sok kedvem nincs a bebaszott tiniket leütögetni Part halott itt lófasz siófokon a kupiba szarok a csajok a másikba meg má mind ismerem
ugyhogy valamit kitalálok
Vigyek 1 sört bunkófalvára?
mé szarul vagy?merevedési zavarok?székrekedés?inkontinencia?szédülés?hőhullámok?
ez a 40+év
jo neked...én egész nap szétidegeltem magam... most mézes pálinkát iszom..
hahó
Bakonyba
Én ma egész nap tekeregtem
inkább arrol rakj fel videot hogy csinálsz köredzést az asszonyon....