amugy ez is egy érdekes nézőpont, hogy oké vagyunk itt a topikban 10-12-en tőrzsfirkász olvasok ilyesmi.... nade további 40 titok olvaso is rákattintott
szoval vik nyomjad csak ezeket a csoda-home videokat... power tapezd fel a kopasz fejedre azt a goprot aztán csináld meg az asszonyt akcio dusan....
én elkövettem azt a hibát hogy rákattintottam hátha valami jo motorozos dolog lesz...
aztán látom hogy egy trikos jeti valamit baszkurál a bordásfalnál..meg valami sulyokat emelget... az első 10 másodpercet döbbent arcal néztem végig
utána fénysebességel kapcsoltam le még az internetet is, és ugyan ez futott végig az agyamon.... jézusom jönnek majd a viktor csilis babot főz és eszik 1 liter tejjel, .... meg viktor prütyköli az asszonyt... home videok..
Sziasztok segítsetek már nekem (Alapjárat állító csavar beállt nem lehet tekerni)
FCR karbihoz keresek alapjárat állító csavart
DRZ-re kellene Suzukinál van új de az 14eFt
Vagy valami megoldást, most csak egy csavar van helyette berakva,de nem lehet hozzáférni.
Ezeknek a vedoknek a vedelme jo,de belerohadsz mint az atom(tudom mert hokiztam es kozbe meg el megyek).Legelejen probaltam a hokis labszarvedot..igaz mindent kibir,csak nagy es otromba.
zozi ..remélem a postára is jutott időd...lyutott
déw és zsir feri egycő se nézte meg ..de ahogy látom..ronisz a komisz eská meg zozi ....már 52szer...
beteg állatok...
le is törlöm a picsiába a hogy az a két ember megnézte akinek ajánlottam. ..
Ne sarjá be,innét is most menegettek el Ajándíkba meg kaptam,mellkas hátfájásos,kríkogós,de felszakadós,taknyos köpködős,mindenemfájos, néha egésztesten gyors vízfolyásos lázzal,mindezt elértem 1 nap alatt
kwaddal mentem bigrondonistúl nem akartam elkunyerálni a 7days-t nehogy dugócsereelött tönkretegyem azt hiába a 4T meg termeli a 95öst valahogy kifogyott szentgál felett azt hegy tetején tel azt bevártam a felmentést bordám még fáj kicsit este kéne menni de sok kedvem nincs a bebaszott tiniket leütögetni Part halott itt lófasz siófokon a kupiba szarok a csajok a másikba meg má mind ismerem
ugyhogy valamit kitalálok
Vigyek 1 sört bunkófalvára?
szoval vik nyomjad csak ezeket a csoda-home videokat... power tapezd fel a kopasz fejedre azt a goprot aztán csináld meg az asszonyt akcio dusan....