hÓnap rakom föl a szögesgumit, mert hÓnap lesz a HÓ-nap
szali mi a kérdés ezzel..az hogy nem is értem..mert mi lyárunk mindehÓva motorozni mert már hogy 300km egyn ap vagy 450 az már mindegy..de a sok pösti..az meg miller mind..idő meg olaj miller..mert a 30km utazás helyett eljönnek 780km...
lyaú lyaú hogy ez itt nagyon lácsó..de
valeszga csak milyattam mert ez a hullaszagositott nikotinsárga ..eredetileg fehér trikóm vonza öket ide
vagy a hÓnalykutyám szaga
de nem baj jöjjenek csak ...aki akar...
ferensz te
baszod ... majd ha löksz fel videot az edzésröl hány kiloval kalaplengetsz...persze félmeztelenül ahol látszik a szőrös hátad....a kinyult nikotin csikos boxer alsod...majd esetleg akkor elhisszük...
Az asszonynak van az a műanyag hálós bevásárlószatyra még 1973-ból.Abba szoktam belerakni egy kisméretű téglát,3liter tejet,1kg kenyeret meg 30 deka parizert.
Amúgy világbajnok vagyok fedett pályás kalap pengetésben meg 100 méteres véraláfutásban és gerely hajlításban!
sokkal inkább kell az endurohoz érzék, jo látásmod , és legfőképpen fejben össze szedett legyen ....mint az hogy valaki erőböl akarjon megoldani bármit...
jahh most jövök rá ez itt a gyurma forum.. tényleg meséljetek már ki mennyivel nyom fekve, meg a tricepsz vagymifasom...
A motorozáshoz szokás is kell de kondíció is.Jo ha az ember gyúr ,de nem a tömeg számít hanem az,h mit bírsz meg,ott kint a szopós patakba vagy mikor kell rángatni fel a motort valahol.Kinek nincs kakao a csontokon de van érzése az megoldja technikaval.
Amúgy meg huuuzad neki
szali mi a kérdés ezzel..az hogy nem is értem..mert mi lyárunk mindehÓva motorozni mert már hogy 300km egyn ap vagy 450 az már mindegy..de a sok pösti..az meg miller mind..idő meg olaj miller..mert a 30km utazás helyett eljönnek 780km...
lyaú lyaú hogy ez itt nagyon lácsó..de
valeszga csak milyattam mert ez a hullaszagositott nikotinsárga ..eredetileg fehér trikóm vonza öket ide
vagy a hÓnalykutyám szaga
de nem baj jöjjenek csak ...aki akar...
ferensz te
esetleg fekvenyomsz a hoban? vagy kinyomod a mátrát...
kalaplengetős királyok..mi a szitu?
van ott hó?
mert a téwély szerint a mátrába van hó..de 18cm
csika tabletta tunying..
végre sikerült megperselyezni
a 14ezredes helyett
Amúgy világbajnok vagyok fedett pályás kalap pengetésben meg 100 méteres véraláfutásban és gerely hajlításban!
jahh most jövök rá ez itt a gyurma forum.. tényleg meséljetek már ki mennyivel nyom fekve, meg a tricepsz vagymifasom...
és a kajakenusok
Amúgy meg huuuzad neki