Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elírás történt a hirtelen örömömben.

Természetesen alul a protektor, felül a cross gatya.

Képet azért nem tettem fel, mert a jóizlésnek is van határa:-)

Aláfér a crossnadrágnak, a tanácsodnak megfelelően junior méretet vettem.
Itt az én paradicsomom ahol rúgatom a motort
na ott a hűtőd alatta..csak fel kell hivd...tizért tutkó adja
nem nem
te nem vagy benne abba az 56ba aki végig is nézte...mert azt számolja csak a lyuhtúb

nem is nektek küldtem..miért néztek bele más póstályába
annak a kilencmillilyó edzősbarátnak titokban
holnanap megkapjátok a délelőtti tervet is...más most mondom hogy ne fussatok rá...vén marhák

eská..nekem te ne vetitcshély.. te egri bikavér ...inkább töcsköld fel ide a többi nyálcsorgatónak miért is van az egri teszkó előtt neked külön parkolóhely kibólyázva ....

zsiráf..te cska nem valam i racer vagy aki a GG monogrammal van élőben...
na lökjed a vakert...
keresek ktm 2003-2007 ig 450-525 sx exc jobb oldali hűtőt. a (légtelenítő oldalit) sürgős. 06305217211 javított nem kell. használt lehet.
amúgy légyölő galóca. döglégyzoli kedvence.
Tudom Neked szedtem
g. ez jó gomba! edd csak meg bártan!

drogozó. na zsír vagy hogy bevásároltál a hokis cuccból! atom a gatya! azt viszont elbasztad hogy kivül akarod hordani. én juniort vettem az alámegy a krosszgatyának. ami egy számmal nagyobb mint a méretem. tönkre fog menni ,ha kívül hordod és hülyén is fogsz benne festeni. amúgy kibaszott jók a jéghokis védők, de ezt most megláttad élőben te is. köze nincs egy motoros kis vacakhoz! nézd meg a könyökvédőket is.jó a jofa ! de néz szét bauerek közt is! hervisben van meg intersportban külön jéghokis részleg. ami még gecijó az a CCM .
Egerben még nem esik.......szép napot.

bakker ez a vik durva nagyon......

jó volt az a karburálós motorfejlesztős eszmecsere......én max olajat tudok cserélni....
Megyek az aldiba mert akciós a szőlő
http://youtu.be/1KLGzw8YB0M
jó lenne ha legalább felülről nem áznánk szarrá.....
Ma megázik, és holnap zsír lesz. Elvileg holnap nem esik, csak hideg lesz...de majd meglátjuk!
kis zolikám mxtibi kamionjába lazázik.....most ébredt .....megy meglesi angliát..
kiváncsi leszek azért milyen fain lesz a pálya
grillnek milyen kupát adnának akkor ?
Zoozee! Cseréljünk! Én iszom a forralt bort a depóban, te meg motorozz holnap helyettem...
jahh kérem aki hirös versenyzők szuper szerelője, az ne hisztizzen....
hanem idült mosollyal az orcáján szereljen az esőben a pálya szélén...

lehet hogy ez most degeci volt..?

hamár eláll a sarat szeretem sőőőt imádom...csak ezt az áztató esőt utálom....
meg mész erdőbe a sűrűbb részeről pikk pakk leszeded a kabátujjadra a vizet ...azt se szeressem ..főleg ahhoz már hideg is van szerintem , hogy vizes ruhába baszakodjak egész nap...

de majd holnap ugyanez lesz a ruhámmal és még motorozni se én fogok....
igazad lehet...

én is ismerek vagy 8-10-et aki napi szinten olvas... titkosban..ugye kiki..
itt is esik folyamatosan tegnap este ota... és mivel én már öreg fütyi vagyok biztos hogy szakado esőben nem megyek motorozni....
menjenek a fiatalok....

jahh hogy ők még 100-szor punnyadtabak mint a vének...
ja hozzátenném szakad az eső este óta (nincs is rendes net az utcába )....jó lesz holnap királytválasztani.....por nem lesz az 7szentség....
én személyesen ismerek kb.30 olyat aki olvas(titok) és sose írt még ide...nincs is tolla talán....
de majd megkérdem várják- é vik homevidejóit ....
viktorka én le is töltöttem...... posta nyente....nincs.... csak a hételejébe gondolkozhacc ...... az is mint legjobb eset..