sajna déw ezt nem halja.. lezárt az agya.
és nem látja hogy hiába cigányolja az alumónilyum berugóját..szar marad.. csak is egy jó acélberugó lenne neki jó..dehát
Mondtam neked hogy csak a bicaj hajtókar bírja a tákolt berúgó kar szerepet..lángal melegítve és meghajtva
Más...elkelt a motorom..beszámoltam egy xr 250-et..nagyon jó állapotú csak hát gyenge mentem vele de valahogy 30 ló hiányzik belőle
holnap elmegyek tesztelni,ha nem megy fel a titkos hegyeimre el is adom pedig szinte semmit nem eszik sőt termeli a benyát
na kezdem a pinzát.
de a dugattyú vezérlt részekről irtam hogy szimetrikus..nem figyeled az irásaim rendessen..
a dugattyú meg a kipufi rést és az átömlő rést vezérli...az hogy alul mi vezérel..tárcsa dugattyŰŰ vagy a membrán....természetessen a membrán az nagyon a legjubb legrugalmassabb...
nincs hiszti pizzát toljátok be arszba..osztán lapozzatoka második oldalra
hály..
kopogásos égés az azér tvan 900m/s felett(ez körülbelüli érték)mert akkor a lángfrontnál gyorsabban alakulnak ki olyan helyak ahol öngyulladással beindul az égés több hejről..detonációs égés...a lángfront egyenletes sebessége megszünik!ezért is basztaja a motort...
egyszrűen a benyánál ez a 800m/s ez egy olan határszám...
ez miatt nem lehet a túl nagy köbcentis verdákat elforgatni...úgy mint a kis köböseket..mert idő kell hogy a 800m/s lángfront eljusson a henger egyik részéből a másikba.. na ha a henger a z nagy akkor az idő nő..ha nő akkor a fordulatszám idő az ami nő és akkor lassul a fordulat mert több idő kell egy mókaütemhez... tehát nö a ccm csökken a fordulat.. nem csak a tömegerők miatt..a lángfron max sebesége miatt is!
lófaszt laptop meg netről állítható ilyen fost nem teszek az RMXbe, 4 magos proceszorral ellátott beépített GPS szint és nyomásérzékelős, automatikus karbulálós és gyújtás állító, rendőr radarral ellátott, automatikus guminyomás és teleszkóp keménység szabályzó, önmagát hazanavigáló fedélzeti computeres megoldás van már benne
nem biztos hogy a vadat elcsapnád... rohadt jo a hallása, és a szaglása..
már az avar ropogásbol tudná hogy jössz, mérpedig 60 km/h-nál azért van hang, plussz a villanyosnak van ilyen vijjogo hangja...
Az műkszik még, bár már elég döcögve a vinyója kezdi megadni magát
viszont az RMX cigányolt berúgókart kalapáltam egy sort ma, nyúlik az acél kengyel kifogytam olajból, szegecsből, benzinből, mehetek holnap pénzt költeni
ja ez vagy 30 éves könyvek..de a 70bárból nem lesz ezer..max 85..mert mint mondtam a gázolaj az gázolaj.. égési sebesség sem nőhet mert felette a kopogás jön..900m/s felett!
ha meg kopogtatnak akkor mit kell csinálni ..na mit .abbahagyni az olvasást és kinyitni az ajtót a pidzás filyúnak
Nekem tetszene a full csendes motor, van hogy bicózni konkrétan azért megyek, mert csak gurulok a Mátrában a csendben és hallgatom a madarakat, akinek ez a dilije, hogy hangos motor az erdőben az se szólhatna egy mukkot sem, mondjuk valószínű több lenne az elcsapott vad és túrista
deeee,ezt a motort,otthon bárki megtudná csinálni magának,me az erdőben nem óvogatja meg senki Ha az idő időt nekem kókányolok egy ilyet,kiróbálom milyen tecsnicska jeze
és nem látja hogy hiába cigányolja az alumónilyum berugóját..szar marad.. csak is egy jó acélberugó lenne neki jó..dehát
Más...elkelt a motorom..beszámoltam egy xr 250-et..nagyon jó állapotú csak hát gyenge
holnap elmegyek tesztelni,ha nem megy fel a titkos hegyeimre el is adom pedig szinte semmit nem eszik sőt termeli a benyát
de a dugattyú vezérlt részekről irtam hogy szimetrikus..nem figyeled az irásaim
a dugattyú meg a kipufi rést és az átömlő rést vezérli...az hogy alul mi vezérel..tárcsa dugattyŰŰ vagy a membrán....természetessen a membrán az nagyon a legjubb legrugalmassabb...
nincs hiszti pizzát toljátok be arszba..osztán lapozzatoka második oldalra
kopogásos égés az azér tvan 900m/s felett(ez körülbelüli érték)mert akkor a lángfrontnál gyorsabban alakulnak ki olyan helyak ahol öngyulladással beindul az égés több hejről..detonációs égés...a lángfront egyenletes sebessége megszünik!ezért is basztaja a motort...
egyszrűen a benyánál ez a 800m/s ez egy olan határszám...
ez miatt nem lehet a túl nagy köbcentis verdákat elforgatni...úgy mint a kis köböseket..mert idő kell hogy a 800m/s lángfront eljusson a henger egyik részéből a másikba.. na ha a henger a z nagy akkor az idő nő..ha nő akkor a fordulatszám idő az ami nő és akkor lassul a fordulat mert több idő kell egy mókaütemhez... tehát nö a ccm csökken a fordulat.. nem csak a tömegerők miatt..a lángfron max sebesége miatt is!
na tema lerazva,kezeld le a pizzat,de ne tul nagy sebesseggel,nehogy csillingeljen a bendod
már az avar ropogásbol tudná hogy jössz, mérpedig 60 km/h-nál azért van hang, plussz a villanyosnak van ilyen vijjogo hangja...
turistákat meg pont leszarom...
amit irtal sebesseg mar reg hangsebesseg felett van
laptop a tank helyén...netröl változtathato gyujtásgörbe...
viszont az RMX cigányolt berúgókart kalapáltam egy sort ma, nyúlik az acél kengyel
Ádám szombaton felül a trónra királynak?
ha meg kopogtatnak akkor mit kell csinálni ..na mit .abbahagyni az olvasást és kinyitni az ajtót a pidzás filyúnak
egyszerűségben
http://www.kepzesevolucioja.hu...
mond azt hogy direkt szopatsz akkor jo ....
a 4t meg vmi oskori motor lehet
IV=Igazam van