Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a ventillátoros megoldásod előtt meghajlok..mint fűzfa az bálinthurrikán előtt
de ezt a másikat. .ezt ne eröltesd

rély.zsiri..demzsóti zozi segitsetek már...kettő tély vezérlés...
ez attól még az..maradt..bár ebben van póverszelep..+a hengerfejnél két lépcsőben a kompresszióteret is variálja...
800ccm 170lóerő..akkor egy 400as egyhengeres az 85 lóerős lenne...hát azzal mindent lehetne csak endúrózni nem..de mondjuk egy 20 lóerővel csökkentett de nyomatékossabb kisfogyasztású verzió az már döfi lenne...
ronis..
meghajlok gépész rajzolvasó tudásod előtt még..nyá-ronis
de most ősz van...csomóban hullik a fanszörzetem ha ilyen hülyeségeket irsz...
rély.
nekem úgy sme hisz az ember..magyarázd már el...amit lát ott balról a póver ott a kipufi rész és az az átömlő felett van...hát ott az összenyitás...máshogy nem tudna dolgozni..gondolkodj.. a 35báros lángfront jönne lefelé és előbbb az átömlő nyitna akkor a beszivott levggő keverék a henger alatt ami maksz 1,5bárral jön...szupermax!akkor ha egy kicsit is nem tudna a kipufogó felé eltávozni a gát..hát visszatolná az égésterméketa henger alá...mert úgy van hogy a gázok a magasabb nyomású helyről az alacsonyabb nyomású hely felé próbálnak áramolni...
hát a frász ketté all a hülyeségtől
azzal az ocsmány utcai motorral biztos nem lehet jobbra fordulni. tuti leér az az okádék rezó. mint az orange countri chopperekkel. ezzl is csak egyenesen lehet jampizni. muhahaha

azon szoktam röhögni mikor tutulék kanyarodni akarnak rögtön elkapják a képet. csak egyenesen mennek a marhák .

zsír. cserélhetnénk karbit! én elcserélném a 38 as keihinem egy 36 os ra. akkor lejjebb tudnám vinni a fogysztásom és tehtnék alulra több erőt.
na mesélj zsirferi mit terveznél át a 2t -n ? kiváncsian várom...

aztán majd kivesézzük...
te viktor szokás szerint csak beszélsz hogy mondj valamit..?
hol látsz te ott összenyitást szivo oldal és kipufogo oldal között,? nézd meg alaposabban azt a videot 1:48-nál

persze hogy felömlönek kell lenni másképp nem működne a dolog.... max telepátiával...
szép az a rezo látszok hogy komoly kézi munka amit ennyi szeletböl raknak össze...

inkább azt tartanám kifogásolhatonak hogy nincs berugokar...

viszont pl a hűtő egybe cucc mint a régi bergen meg a régi cr-en...
Aki nem ért a vezérlésekhez,az ne nyújjon hozzááá,az szopjon ,azt nyávogjon élete végéig
pisti
nincs hiszti...
pisti

nézem ezta az osszát.. ez amúgy nem is randa ..mi a baj vele..szar minőségű a gép

..amire azt mondom .a. villlág legjobb gépe volt..és az 525 ki lehetne váltani vele .az a sx 360...
az könnyen indult..nyomatékos volt...könnyű volt rugni...úgy ment mint az állat...
van itt egy déwhaver (bereclaci )annak is az van...úgy megy vele mint állat

bálint.. az ott szembe..az a dugó felett az átömlő..jön is rajta kéken fel a keverék...
uyan úgy va na kipufi összenyitás mert ez kettő té és az akkor nem lehet máshogy csak úgy..mert szelep van benne póver de attól még a vezérlés amivel ezek meg vannak áldva az úgynevezett szimetrikus vezérlés...
Udv. erdeklodnek h az sm kerekek talalnak az ec hez is?
Egy igazi fosok
persze az egy regi hiszti, meg nem ferne el, az egy regi rotax blokk
ami a videoban van az a uj.
csak azert raktam lassatok vannak megszalottak.
nekem a tervem egy 2T sajat tervezésü blokk s moci. mar várom a sok dumát... igy meg ugy meg amugy....
meglátjukl mondta a vak is..
jol nez ki az ossa kipuja,mintha csomot kotottek volna ra
nekem az ossabol,azok a ohlins ttx telok tetszenek de sep sargak
réjj ez nekem is feltünt hogy a motorba épitett verzion mikuni membrános karbik vannak...
az ossa-ban még az is tetszik hogy nincs power, hanem van helyette iszonyat nagy főtengely lendkerék... olyan mint egy triál... rendesen nyomatékos lehet....
hát az biztos .. ezen semmi veszteség nem tud menni a kipufon keresztül merthogy nincs összenyitás mint egy sima ablakos 2t hengeren...

ha nézed az animáciot nem is megy le annyira a dugo hogy a szivocsonk alá kerüljön...csak alulra a forgattyusházba ránt be levegőt....

mindenesetre érdekes, de számomra ez tulbonyolitott holmi

ehez képest az ossa-nál simán forgattyusba fecskendez az injektor, minden maradt a régiben....
dehogynem,Dawe ir hozza egy 3d s gyujtas,benzin terkepet,on line
ezt már tutti nem fogja senki otthon bütykölni...
fuuu ez nekem tul bonyolult.... . inpulzusokban érkező nagynyomásu befecskendező rendszer , vissza áramloval, meg hozzá ez az automata power nyitás....rendesen tul van bonyolitva...
gondolom a fotengely kenese miatt kell,h a fele a forg hazba menjen,meg az emisszio miatt,a nagyobb mennyiseg mar akkor adagolodik mikor a robbanoterbe surit,igy nem tavozik elegetlen keverek a kipun keresztul
na baszod itt most elvesztettem a fonalat...

a fele benzint forgattyusházba nyomja, levegőt is oda szivja hozzá, viszont a hengerfejbe külön befecskendez...de hol vannak a felőmlök.?
vagy csak kimaradtak az animáciobol?
Mondjuk,ha elolvastad vona,a zzr vazba epitett ,2 tilottson 44 es karbival megy....
2T injectoros hószán !
a 600cc rotax injectoros hoszán 10 km megy egy liter bengával, 10 fogyasztás
s állitolag évente 1x kell olajat tölteni a gépbe mivel maga adagolja. nem rosz.
maki fesz szabályzo nincs mivel az akkor kell ha van mit tölteni mármint akksit...de ebben nincs alapbol, viszont váltoáram van mint a falban a vezetékben, mert a világitás megy arrol is stabilan, viszont egy ventilátornak egyen áram kell