Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hiszem, uzlet politikailag jobb lenne a injektor, a husqvarnanak mar lesz jovo évtől. szerintem 2 dolog lehet 1 hogy nem tökéletes a 4T sem zisr még, föképp érzékeny nagyon a magasságra s a hömersékletre, az ossaval is vannak voltak hisztik, folyamatosan firmware frissitéseket kap az ossa. mert alitolag le ál, nem indul hidegben. a másik a kenés egy másik dolog.
itt a t
egyelőre tökéletes megoldás a rotax már kitalálta s gec jó a hoszánban:
http://www.ski-doo.com/technol...

motorba épitve:
http://thekneeslider.com/archi...
én sem vagyok az ugyhogy no problémo...
meg szerintem kivárnak az új technologiával....

pedig oriási lehetőségek vannak benne , főleg ez hogy lehet forgatni a hengert, rezo hátra felé menne..

nagyon el tudnák képzelni egy fasza szellős enduro motort aminek még az űlése is félig nyitott oldalrol megfoghato mint egy freestyle krossz motor...

hátso sárvédő alapbol rövid, viszont ha saras az idő egy mozdulattal kihuzhato a hátulja stb...
huh perverz, de kellene bele valami vas is nem ?
de ahogy látom a sex, a motor s a nem dolgozás a közös érdeklődés.
ebből a sok forumozásból nem lesz léééé.
de sokban egyet értünk fiam. ! igaz az a rezo védőd még nem tökéletes. :-)
enduro sex...

találkozás az erdő mélyén jol leszopatjuk egymást.. motorozásilag, együtt izzadás ilyesmi, és a szerelmünkböl születik egy szép new enduro motor gyerek....
A KTM évek óta teszteli az injektoros 2T blokkot, csak amíg a karbis verzió is tudj a az emissziós normákat, addig sosem fogják bevetni...
Hütö ventilátor motorba elado zsir új !
94x94x39mm, 12V - 12.5 wattos. 8e Pengő.
http://www.facebook.com/photo....
vagymi...egyenirányító?
Nagyon fasza honnan lopod az áramot?..ez a világító tekercsről megy?..milyen a kondi rajta és a fesz szabályzó?..mindent tudni akarok
Zari,
amikor a te irásaidat olvasom akkor az jut ezsembe amikor láttam tv-ben a hofit aki a komcsiknak tartott kabarét valami teremben, azok ültek s elvezték a baromkodást, s lehet a szinvonal kicsit más mint a hofié de a komcsik szinvonalának megfelelnél fiam.
sokan röhögnek rajtad sokan lenézik amit csinálsz de az biztos te piszkosul élvezed s ez a lényeg. szerintem te sok ilyen szintü videot néztél nézel s elvezed te is nem ? lehet inditok rolad itt egy szavazást a hiszti az sokan csak olvasnak s élvezik itt a valóvilág-blikk-meg üvegtigris kabarét amit te itt behánysz... toljad mester de tudod a erdöben jobban tisztelem a tudásod te oda való vagy.
Ez igy van
Amugy a KTM eknél a 04-07 ig 2T k ben 250-300 még talán szarabb is volt neked olyan nem volt nekem volt 4is EXC 25005 exc 300 06 XC 250 xc 300 06 meg a 300Sx rettenet szóval tényleg érzékenyek a hőmérsékletre meg a páratartalomra is én sose állitgattam csak törtem öket össze vissza vagy alul v felül volt karburálódvaszóval kb 20fokba szép napos időbe ment jól
hidegbe meg bedetonáltmeg olyan voltmind mint egy szar MZ 250
amugy szerintem egy 05-06 os GÁz az sokmindenbe jopbb mint a sárga pl az exc nk szerintem elvan baszva az áttétel nagyon
1Hiányzik róluk a 6.nagyon
2.a hátsó fos segédváz sokkal sérülékenyebb mint a gáz on nem beszélve hogy a hátsó fecskefarok rottyan szinte mindig ha eldobod a gyári KTM az drága a racetech es meg merev szart nem ér tötrik mint a fos
3. üléscsavar vicc
a hosszú dob mindig sérül a 2t n az a vékony szar gyári ha meg raksz rá sx et akkor meg megy a nyomatékból
08 tól van rajtuk a teljes telószár védő ami hátul is véd a sziklákon az nem hülyeség
jó a kis ablakos légszűrőház nem kell az üléssesl baszakodni
09 esekbe má volt átlátszó tank vízuális szegénységmérővel
az ujakon meg sok a made in china megoldás de nem irok semmitmert még megköveznekitt a nagy FAN szőr ök ))))
Amugy azé vicc hogy megveszel egy ilyen REdi to részt 2milláért amiért már nagyon sok kurvát megbaszhatsz ami önnmagában élmény v egyközépkat autó ára stb.. mind1 nem is ez a lényeg szóval megveszel 1 Racing endurót amit ugy hirdetnek hogyő készen áll....amigy meg nem áll)))
amire aztán még egy valag pénzt rá lehet dobni rezó-kéz-karte ltárcsa, hűtő védőket ami vagy póverpartsz v házi meg ventillátort moussebelsőt kutyafaszát miegymást....
bár én nem vágom sose volt motorom nem is láttam 1x et tv be
hály..
gépösszerakás...
a tökéletes géphez...
vegyé egy ktm vázat lehetőleg lapos legyen ..de teherautótól
vegyé bele két szuper hűtőt..lehetőleg 30-50%nagyobb teljesitményűt...
nagyobb vizkereket hogy kiss sbességnél is jól dolgozzon...
egy 41 karbi egy endúró blokk sűrűfokozott 6os váltó...509ccm
berugókar.. 8 literes tank..18as kerék...
ja ez már van otthon.. . .
Ventilator !
nekem van eladó, olcson viz álló. 8.000 Ft akinek kell.
zsir uj s nem nagy rakok majd fel képet.
te mintha u.a. gondolnánk, ez lesz a narancs-gázal is.
beszarás u.a. gondoljuk.
lehet kellene talizni sexelni... motor temaban...
az ossa megcsinálta az injektoros 2t-vel....

azzal csak az a bajom hogy a jol bevált egyszerü karbit nem adnám fel az injektorért ami árammal megy , sokkal érzékenyebb, vizre, apro koszra...
kérdésedre válaszolva ..igen érdemes lecserélni 300-ra...

a 250 sokkal pörgösebb fordulaton tartos motor, énekeltetni kell folyamatosan akkor fasza....de pont hiányzik belőle az a nyomaték plusz ami megvan a 300-ban..

mondjuk nekem bejött a 250 is... faszán megy az is csak fent kell hagyni fordulaton had visitson az erdő.... a ribanc...

amugy egyszer már én is belefogtam egy ilyen felhuzott rezo cső készitésbe.... Jozso barátommal meg is csináltuk, csak egy hűtő készitő kéne aki csinálna specko hűtőt ami alacsonyabb de vastagabb hogy maradjon a mennyiság..

sikerült olyan faszán elfűzni kis megvágásokkal hogy az már egy tényleg alig sérülő verzio lenne..

amugy birnám ha láátnák végre a gyáraktol olyan verzit hogy bele mernének nyulni az elrendezésbe...
pl légszüröházba kerülne a tank, jo alacsonyra.. a légszürő fel a tank helyére, és a hűtők sokkal jobban beforgatva...rezo felhuzva elforgatva...
nem nagy cucc simán meg lehetne csinálni...
az, valami robogojé... pc ventill nem jo ahogy már sokszor irtuk, első nagyobb pocsolya kinyirja...
a kapcsolo ott van mellette, ha látom olyan a szitu bekapcsolom, ha nem kell már akkor ki oszt ennyi..
elvileg alapbol berakják alá ami csak van a polcon... olyan 1,5 milliméter... legalábbis a gasgas-on..
minél magasabb relative annál hosszabb nyulosabb, enduros.. minél kisebb annál pörgösebb pattanosabb erősebb.

tul kicsit nem szabad rakni mert akkor már átesik a bili és vissza detonál...
álltalában 72X72-es 300 -on 0,4 alá nem szoktak menni....

hasonlo hatást lehet elérni változtathato robbano terű hengerfejekkel is... de csak hasonlot.. mivel ott a vezérlés marad fixxen, csak a robbanotér változik...
Meghajlok nagyságod előtt egyszer ha veszek egy 2t t elkoldulom az ötletet,minek a ventilátora van rajta? robogóé?
kép van? ..itt a 7000
maki, nekem is van ventillátor a gasgas-on..és alapon is olyat tol mint valami szélerőmű...

pedig nincs töltés, és akksi sem... csak egyenirányito kell, meg egy kondenzátor, és stabil a cucc...
miért te jatszotal a magaságával ? akkor tudsz gec.
0,5 s mi a gyári ? feljebb léejebb ?
olyan vagy mint a fény az éjszakában a lepkéknek... tudod hogy kell őket kicsalogatni a fényre...zsiiiirrr...
Sziasztok!
Látom megy a karburálás igaza van zsiráfunknak..minden valamire való versenyen ki is írja szépen a KTM az ideális karburálási paramétereket
az én 2t-m is nagyon érzékeny volt a hőmérsékletre..mindig basztatni kelet ..
megnézném zsírferi gépét ha készen lesz ..maradnak a 4t hűtők?..mekkora az a gg hez képest?..lehetne csinálni rá töltést és akkor egy fasza ventilátort is elbírna
valami képet csinálj már ha úgy áll a dolog mert engem is érdekel
ez igy van.. és ebbe még belejátszik az is ki mekkora hengertalpra esküszik mert ugye borul vele az egész vezérlés a rések máshová kerülnek elősűrités, kompresszio nyomás ilyesmi..ami utána más karburáciot igényel...

nekem ez a tapasztalatom hogy a ktm érzékenyebb erre, a hegyesebb vezérlés miatt , dehát ahány ember annyi szopás...

, nekem pl a gasgas-ban 0,5 vált be..
hat narancs waz s narancs kezelö szervek
plusz a gasgas egyes meg a blokk tökéletesége.
pluszban pwk karbikerül rá a KTM-é kisseb nem a gasgas nagyobb.
kiváncsi leszek.
tervben van még egy egyedi spéci csö készitése ami a tank alat megy majd mert a 4T miatt tobb a hely a tank alatt. meglátjuk.

nekem spontán jonnek az ötletek, simán tudtam narancs waz gasgas blokk.
figy milyen a 250 gasgas nyomatékban a 300 hoz képest, mert amit vettem blokk az 250, érdemes rádobni a 300 hengert ?