Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahó!

megadná valaki az elérhetőséget annak a srácnak aki a futózott gumival foglalkozik

köszi
Jó estét!
Lett berúgókarom, de nem megyek vele semmire, úgy lóg a csapon ez is, mint ha nem is odavaló lenne, azaz használat előtt meg kell perselyezni, mert ez is csak le fog repedni, mint a régi

Sok a dolog így nem firkálok csak hébe-hóba. Ja igen, hó az van bár olvadóban itt lent, de fentebb szerintem megmaradt.

Jók legyetek, jó motorozást!
amúgy az jó! de a bojler has mégjobb! úgy ,hogy oldalt lelóg két nagy úszógumi is!
tavaj jártam spiningre sokáig. de aztán feladtam. 10 gép egy 6mx 5 m es teremben. borzalmas bűz a sok dagadt nőtöl. egymás szájába lehet lihegni!

letört alattam a pedál , szét voltak rohadva az üllések. 1000 ft volt egy edzés. teltház volt mindig úgy kellett harcolni a gépekért , nőkkel meg nehéz ugye úgy,hogy ne tűnj udvariatlan bunkónak. de ha edzeni akartam muszáj volt párat félrelökni a selejtebbjéből. volt időszak mikor triatlonosok lejártak. akkor egy darabig eltüntek a mázsás macák. nem kellett harcolni a bringákért. de aztán megint visszakaptak.

amúgy jó lett volna ,de ilyen feltételekkel nem egyszerű jót edzeni.
Nem szarszagú,hanem tornazsák szagú!

Amúgy nekem kockás a hasam,csak nem sok kicsi,hanem egy nagy kocka!
Nem,csak ismerlek!
Én nem edzek,azt kockás meg kemíny mint a betony
Ide látsz?
írigy a picsa . amúgy jól néznek ki ezek a kottások . de rohadjon a tököm egész nap egy szarszagú konditerembe csak ,hogy kockahasam legyen. volt mikor 20 éves voltam.

így negyvennél már pont leszarom milyen bordás a hasam. amúgy elismerésem! erősek és ügyesek nagyon. de ez kibaszott sok edzőtermi meló. ha munkanélküli lennék talán lenne erre időm. de a kaját nem tudnám megoldani. egy vagyonba kerül igy kinézni! inkább maradok csíra csüngőshasú vietnámi malac. de meradjoin időm hasznosabb dolgokra.
De kutyátok azéé van ugye? Ha bérmenyasszony nincs,próbáld azzal! Majd csak figyeld meg micsoda hűséges lesz miután megcsinálod!
Itt nincs bammeg,én nem tanálok,még pízé se
Na ezt meg nem hiszem el! Bérmenyasszonyok mindenhol vannak! Szóljál nagy G-nek,biztos tud segíteni.
Baszki micsoda gondolataid vannak!
Erre nincs bérmenyasszony,max,ha nincs bér,megy az asszony
Hát,hogy állsz a tükör előtt félmeztelen,a jobb kezed a nikotinos alsógatyában,a bal heréd kilóg( az a tökegolyó)azt azt rángatja egy pitbull szuka
Én inkább akkor elmennék valami bérmenyasszonyhoz,mint a súlyokat emelgessem!Vennék 15 perc szerelmet,azt jónapot!
Kezdek megijedni,hogy milyen videókra vagy te kíváncsi!
Olyan edzést max akkor csinálnék,ha má hetek óta igérgetnék a kúrást azt mindíg elmaradna Hirtelen felindulásbúúú
Félmeztelen és elég egy tökegolyóval jampizni
A viktor edzős videójánál már az sem lehet sokkal rosszabb!
Nincs szőr a hátamon (nem vagyok én jeti bazzeg) boxer alsót féknyomosat intézek,az izomtrikóval leszek bajba!
Ezé van akkó szarba a haza
épitettél a répádba csika tuningos telot...azééé.
reggel a mátrát már kinyomtam..utána alig birtam lehúzni a budiba...