pontosítsuk már le ezt az ár dolgot. mert akkor beviszem ottóhoz a pénzt holnap. ki kéne kerüljön a hűtő mihamarabb. mert már hívogatnak. szóval párban?vagy külön? vagy most akkor mivan? és akkor most mennyiért?
Bakker nem semmi vagy
Ha ez saját konditerem, akkor fasza, még tükör is van
Megmondom őszintén az a fő probléma, hogy én ezt nem szeretem csinálni mármint a direktbe erősítéseket, tudom, hogy hasznos lenne, bár személy szerint nekem többet érne a futás, ugyanis elsősorban állóképesség nincs.
Jó estét! Voltatok hajtani?
Ma olyat motoroztunk mint még sose, szakadó esőben extrémet
Igaz a 2. felére már elállt az eső, de nem sokat javított a helyzeten, mivel egész előző este szakadt, nyakig sarasak voltunk, dobáltuk a motort, mert egyszerűen kicsúszott a kezünkből, én lecsúszkáltam az ülésről is, volt harc rendesen Zsírnek jó a gumija ami a motorján van, ő nem csúszott le az oldalazósban, nekem a vágott kopott sixday sárban lecsúszkált egyébként sziklákon még mindig egész jól fogott, ha nem húztam értelmetlen nagy gázokat
Berúgókar megint beszopatott, reggel nem tudtam berúgni, s már napközben melegen is nehéz , ez már csere.
Jót mentünk, de a tervezett fele se lett meg
A talaj az rengeteg helyen olyan takony volt, hogy csizmával nem tudtam megállni rajta. A motort sajna kicsit megbontottam, de megszögelve
amúgy nem nekem kell. segítség lenne egy román srácnak. akit elvitt a helikopter mikor kint voltunk náluk veretni. mostanára kezd meggyógyulni. kapott egy kormányt csak egy hűtő kéne neki.
viktor. találtam hűtőt . 25 ért adja a párat. ha adod annyiért nem gecizek a postázgatással. vagy adod párban vagy külön is jó a fele. 15 ért. ha nem azse baj. akkor megveszem szatyinától. van neki szarásig.
Vik..esett itt is de nem sokat,nagyon minimalisat...majd holnap megyek az ujszulott kiscsajjal fel anyoshoz(amit latsz a kepen varoska)aztan meglassuk ,beizzitom a CR250 est:)
http://youtu.be/nYLXefUI4nU
http://www.youtube.com/watch?v...
párban.
ezt beszéltük.
ha kell holnap beviszem...dobozban van... egyből küldhető.
üzenj mikorra
zsir mesélj milyen volt...
Ha ez saját konditerem, akkor fasza, még tükör is van
Megmondom őszintén az a fő probléma, hogy én ezt nem szeretem csinálni
Ma olyat motoroztunk mint még sose, szakadó esőben extrémet
Igaz a 2. felére már elállt az eső, de nem sokat javított a helyzeten, mivel egész előző este szakadt, nyakig sarasak voltunk, dobáltuk a motort, mert egyszerűen kicsúszott a kezünkből, én lecsúszkáltam az ülésről is, volt harc rendesen
Berúgókar megint beszopatott, reggel nem tudtam berúgni, s már napközben melegen is nehéz
Jót mentünk, de a tervezett fele se lett meg
A talaj az rengeteg helyen olyan takony volt, hogy csizmával nem tudtam megállni rajta. A motort sajna kicsit megbontottam, de megszögelve
ha kell ... gyere be ottóhoz hozd a lét és viheted...
http://youtu.be/Q5Dofxe2I3o
lehet hogy a tecskoba jártok.?
mindenhol hullik a sok szines levél, minden tiszta viz meg csuszos nyál...ejjdefasza volt.
.
lyakszi...
szép helyen laksz...
mindjárt vágok be neked ide mi hol lakunk....
mindenhol esettt az eső ..de itt még az sem
kutyalföld