Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a tippet ezek szerint lehet esztergálni a csapot, nem tudtam elképzelni, hogy fogja azt be a gépbe centrikusan, de ez így tök jó, mert akkor nem nekem kell reszelővel megoldani

Nekem a gyári berúgókar is perselyes volt, nem fordult el, miután meg lett perselyezve ismét, az se fordult el benne, szerintem ebbe is jó lesz, nekem az átmenő csavar nem engedi elfordulni
Dew szerintem jobb megoldás felhegesztetni a kis csapot, aztán vidiás késsel le esztergálni...

legalábbis én jo ideje igy oldom meg ezt a problémát...a perseny elfordul stb...
na ezt a spinning helyben biciglizést is egy oltári nagy faszságnak tartom...
elhiszem hogy jol lefáraszt meg minden... de nincs az az időszak amikor ne lehetne valami értelmes kinti mozgást csinálni...biciglizni például majdnem egész évben lehet ha meg ho van ott a kori,a hoki, a si, a snowboard, a jég motorozás, erdő járás kutyával mittudomén...
ti teljesen hüjék vagytok...
futozott gumik: gasgas akos 70 5849636
megyek is az erdőbe ....
Hát ezek nem szórakozásból, meg hobbiból lövöldöznek el több millió zsét, hanem gyakorolnak, tudod a háborúra, ezért ezt lehet

Kispálya új szakaszon miket faragtál? Feljáró, fellépő? Vagy katlant pucoltál ki?
Az jó biznisz Akkor most már nem folyik orrán száján a benya?
Ha szabi, meg jó idő, akkor ne hagyd ki, menjél kapartatni
Aki érdekelt, annak jelzem itt, motorozás az nem lesz a 4 napban az "új" berúgókarral tuti nem, kell neki a persely, a régivel meg már valószínű nem...
Ami agyvérzés, hogy a tengelyről a ricnis szart nem tudom levenni a szorító anya nem jött le, miután sikeresen lesarkaltam a csavarnak nem nevezhető fejet, eszembe jutott, hogy csapágy ragasztóval tettem fel Le kéne pedig valahogy varázsolni, mert fel kéne szabályozni azt is, ha már perselyt csináltatok.
Jó mulatság lesz ez is, lehet marad a flexi, mert hiába melegítem, már nincs amivel rá tudnék fogni
Jó reggelt!

Posta felénk nem szar. Tegnap jött csomag a posta kocsival, pont nem voltam itthon, jött a postásnéni elkértem tőle a postáskocsi telszámát, meg is kaptam, ledumáltam a cserét, rendes volt a manus, mert közelbe járt és kihozta ismét.
amúgy már most 7ágra süt a nap minden száraz .......szerintem tényleg jön valami jobb idő nemcsak hazudás.....
jó hely ez a posta itt...de szerintem országszerte szar ...
nem ...mert nincs meg a cucc...valahova lerakták a csajok a boltba a szemüvegemmel egyetembe (úgyhogy én már nem is tudom keresni mert nem látok) és egyik sincs meg.....eccerűen nem találják...úgyhogy csöcsön vagyunk... ha tudom előre hogy mégis kell , el kellett volna hoznom haza hozzam múltkor mikor rendeltem ....de mondtad hogy visznek már neked és én meg otthagytam bent a boltban....hiba volt...

most meg a héten nem nő a fű sem az orkoknál....
az nálunk egy vicc, nemrég kaptam egy értesítést hogy ajánlott levelem érkezett, átvehetem itt és itt ebben az időben, eleve az nap este át lehetne venni, de ezzel én már nem is próbálkozok mert úgy sem lehet, ennek az értesítőnek még az volt a különleges része hogy rá volt írva hogy 5 nap múlva újra kézbesítik. Nekem fontos lenne ezért másnap bementem a postára, parkolóhely keresés, fizetés, sorbanállás a postán min 20 perc, végre elmondhatom mi a nyűgöm, haha 5 nap múlva újra kézbesítik mondták, megvárom az 5. munkanapot otthon mert fontos a levél, persze nem hozza, újra posta herce -hurca előröl, elmondom mi a nyűgöm újra meg hogy baszták kihozni a levelet, erre a válasz hogy béreljek én egy postafiókot, postának azért fizetnek hogy kihozza nem? Tegnap megint hétfőn jött páromnak csomag, értesítő hogy áttvehetem a postán, tegnap bementem, 140ft nem volt elég a parkolásra, kurva nagy sor + t-homos helyszíni csomagolás(2 nő össze is veszett rendesen), mondom mit szeretnék, válasz nincsen bent újra kézbesítik ma, mondom nem leszek ma se otthon, mondja akkor holnap újra találkozunk , felhívtam gyorsba szomszédom hogy vegye át a csomagot. De ma megint kellene csomagot kapnom, persze nem leszek otthon, de sebaj ez már a jövő hónap zenéje
Azt még add hozzá,mikor a lecsüngő ha kilóg a póló alól,rá a rövidgatyára!
nálunk a hegy holnapra a szebbik oldalát mutatja..ho az semmi..sőt még a talaj is épp csak nem fog phorzani....
shárról szó sem lesz
lyaúreggel.

posta fele véletlen sem mész...
hát nem tudok...pedig mától szabin vagyunk a héten....akár aludhatnék is
ilyenkor se tudok .... mindjárt kimegyek kerülök egyet .....

a konyhába kávéfőző körül egy extrémet fordulok....

hétvégére mondja a jó időt ..lehet egykerekezek valamerre...
mizu, nem tudsz aludni?
, ,
Face-n tolom