Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te fasz miert nem jottél pedig ugy volt...

mert picsa vagy félsz a sártol...
Krisz szeretlek azert...
ez de jo sztori.. bűdös kölök..
fincsi helyeken voltatok...

az ilyen köves ennyi sárban rendesen kinlodos tud lenni...
Erről jutott eszembe 13 évesen suliba nem menve ,motorom kilopva,mentem ki motorozni.(Hozzáteszem,nem először,me má ki volt számolva,mennyi idő kell,lemosni,szárítani,helyretenni,leporozni mire fél 3-ra hazaérnek)Szóval,kimentem jó idő volt,de eső gyütt,nem kicsi,mondom gyorsan haza,de annyira esett,hogy nem mentem egyből, majd csendesedik.Nem csitult szakadt,ejj mondom menni kell,me benya kevés,haza kell érni,elindultam,homokon még jobb volt,de a földutakra átérve egyre nagyobb gáz kellett azt a benya elfogyott a várostól kb 1km-re,onnét még kb 1 km haza.Na akkó tolás erő nulla,elázva,fázva,éhesen a kerekekbe berakódott a sár nem forgott,csúszott,húztam a földön,bőgtem,me erő nem volt.Ejj közbe azon agyaltam mennyi lehet az idő,me a napot nem láttam,legyen idő lemosni a motort stb.Csak kirángattam kövesútra,ott gumikról sár le,szuszogás,azt tolás haza,kb 50 méterenként köptem ki a tüdőmet .Utcába beérve látom egy autó se ház előtt,jajj,de jó mondom,még időbe vagyok.
Motor betol,elkezd mosni.Végeztem a mosással,bemenek lesem az órát negyed 7.Mondom ez biztos megállt,gyorsan fürdőszoba,megyek fürdeni.Lazán zuhanyzok,jó is volt a forró víz NA azt ajtó bevágódik,azt szó nélkül kaptam,de nem kézzel,mosógép csővel Nem vót kellemes minnyá a forróvíz
Hát ugye elment az idő a tologatással amit észre se vettem Anyámék meg az iskolában és a rendőrségen voltak,me nem voltam suliba,meg a motor is eltünt,és sehol sem találtak
Háát nekem ilyen szííp gyerekkorom volt
A sárról és a képekről ez jutott eszembe Kösziiii
Tőled nem mesze lenne a buli
fidgyu..elárulok egy titkot...
van ez a 6cá forintos munkáskesznyű...na ez bőr belül.. és vékony szövees kivül... és ha sáros lesz jobban tapad mint valaha..akkor nem fog kicsúszin a kezedből az irányitás
Minden lehet elméletben, de míg nem lesz berúgókarom, nem szívesen, sőt itt helyben sem, mert már ettől kapok agyvérzést, hogy nem tudom berúgni
nemminta kell tóbi.. hanem méretek..
és a régi szutykot meg odaadod..kb 3 nap alatt kész...és orökké jó lesz..de neked az nem jó mert akkor nem tudnál rajta mit csinálni
kösz zarándol

a gumi nagyon fog, dew folyamatosan csuszkált neki régi fos sixdays e volt
en mindenhol zsirul mentem alig csuszkált.

ami durva volt az a kesztyu s markolat viszony, mint a finom csuzso pina...

kicsit olyan volt a mai nap egy egy 20 percere mint Déva

ezért mátol Dew DewDeva mester LESZ
hát itt vagy te szépség az egry-bikák krémje
Feri is felajánlotta, hogy ismer embert , de nincs épkézláb mintám, ami alapján azt mondom, itt van csináld meg.
ferensz..mesélj..milyne magasra mentetek..
jó ilynekor mert nincs se turista se a másik..sem senki..csak ti meg az erdő..kel a jó nagy sár a nyugodt hajtáshoz
Terike mondtam, hogy túl erős ez neked!
déw.
nehogy makitára halgass és megcsináltasd egy szakival 5ezreből és egy örökélet acél berugókarod legyen
bocsi hogy le videoztalak.
. de ma nagyon jó voltál Dew. kivétel az ilyen helyekn.
Lehet invitállak majd egy kis motorozásra
Nem volt félrelépés így nem volt gond a bokámmal, ha erre gondolsz
na ez ponytyossan olyan leirás ahogy kell .
ferensz...thnx

szóval jól tolt a ringa sárna kell az a bütyök...legalább 15mm magas legyen...

úr isten töki..irigye vagyok ..e
mert tök jó hogy nektk legalább összejött... merrt nekünk ez a sár aze nagyon nem og..bár most is esiksz..de ez lófasz se lesz csütörtökre..csak max az ideális kissé porzós túl jó talaj..

csika..ez jó válasz volt.. mostmár tudom ki is az a zsiráf...
miatta kezdtem el ezt az krosszszutykolást..
mielőtt bevonultam a katonaságra előtte hétvégén néztem meg egy ilyen krocc versenyt és G-Gabi nyerte azt is.
itt seggeden...
1994 augusztus utolsó hétvégéjén...akkor még kavaszaki kx 250nel
Nem tudom még, ma írtam ismét a berúgókaros gyereknek, hogy mennyié adja, attól függ, mert ezzel én már nem megyek sehova, amíg nem lesz megcsinálva, mert csak feleslegesen szívok vele egy csomót.
Más égető baja egyenlőre nincs, a letört farokidom nem érdekel.
lábad hogy bírta?
Köszi az esettanulmányt, fel se tűnt, hogy videózol , úgy el voltam foglalva
Esettanulmány, hogy ne csináljuk
Valószínű sokkal hatékonyabb lett volna az a technika, hogy egyik láb a lábtartón, kicsi gázzal megindulni, s magamra húzni a motort, amikor pedig fellép a sziklán, amit szétkapartam a videón látható módszerrel, akkor utána ugrani, azt hiszem ezzel jutottam túl, csak azt már nem vetted fel.
jah nekem egy bal lepke szét tört !
de ennyit kb 1 éve nem dobaltam a mocit, 1ceruen nem birtam megtartani kézben kiugrot kezemből ugy csuszot a kesztyü.
jah meg neki mentem egy fának, Dew szerint a moci 1ceruen ki ugrot a kezemből.
ép egy felfele volt feljáró köves s balra kellet menni megtapad s kirepült a kezemből.
itt az utolsó kép volt a patak átjáró... !
ez pontossan az a sár amit imádok.. takony gané..ilyne volt mikor a pöstiek is itt voltak.. hú bd efajuin..csak lefelé..lefelé ne kelljen menne.
mert felfelé...hát mindég csodályára lyárnak a paraszt..gáznak

a motorod össsze lesz szegelve a jövőhét közepére?
mert szépek azok a helyek ott nálatok
Hát ma Dew-el !

hát mondtam neki jó lenne ha már valami keményet nyomjunk, érdekes volt reggel meg este sms csere (esik,esik esik) reggel detto, éreztük ebből semmi jó nem jöhet ki, s igy is volt.
10 re len Dew nel, tankolas öltözés indulás, már a talaj oda be a szépséges magas hegyig nyálas volt de én szeretem, de már az első patakban melós volt a dolog. igaz mecsináltuk. oz jótt az első szivás egy olyan patak kijáró ami sárga földes, nem vol 1cerü, dév harmadszorra én semegyzserre, sajan ugy szet kentük az egészet, s olyan mélyen sár volt mint a dagolya, mindenre rátapadt, s + 10 kilo volt a mocin, a tyimmán is durva volt nagyon ha eldöltél a kesztyüd is s utána a kezelő szervek, gazt nem birtad huzni, kapaszkodni sem tudtál mert lecsusztál csak állni lehetett, ha a moci meg bokrosodot akkor ki ugrot kezedből mert nem birtad megfogni.
Na szoval egy pár kijáró megvolt de ugy neztunk ki meg allandoan a kesztyüket csavartuk töröltük a fákba legyen valami esely a motort kezelni.
Ozt jött egy patak átkalő ahogy a ba oldalról át kelelt kellni a jóbb oldalra de nagyon magas volt a patak fal középen pedig köves, hát nem mondom durván nagyot szivtünk Dew 2x szenvedet, de felment, én 5x sem, 6 sikerült, de 4x berepült a moci a patakba s 4x ki, minden kimászás kb 10 perc mer mély s köves ozt emelgetni nem lehetett mert kicszuszot kezünkböl a gép.
na az is megvolt s utána már szépen gurigáztunk a köves feljároig (gerinc) nem volt nehéz, majd lassan 3 volt s közeledet a vissza ut ideje.

röviden ennyi.

összesitve Déva de kicsiben mármint a szenvedést ! nagyon durván kemény volt.
Déw köszi a menetett.