Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy az ötven titokolvasóból csak 2 edz,a többi azért nézi meg,mert fogyasztanak.Tudod,testsúlyt fogyasztanak.Megnézik,hétszencség hogy elmegy az étvágyuk! Vagy ha már ettek,színeset ásítanak!

Bocs de ezt nem tudtam kihagyni.
Na mesterek azok itt nincsenek! Max erős kezdők!
volt már olyan kimenetelem,hogy reggel hazamentem 5 kor. 6 ig aludtam. elindultam viktorért. és menet közben rámjött hogy rókázni kéne. ki akrtam hányni az ablakon,de be voltam kötve és megfogott az öv. a többit nem mesélem. de azért kimentünk és jót motoroztunk. amúgy ez már régen volt. most az baszott ki velem hogy azt hittem birom a töményet. oszt közbe nem. pláne hogy évek óta nem iszok szinte semmit. úgy voltam vele mint az úszással.... azt hittem ezt nem lehet elfelejteni. közbe meg de. szóval ehez is kell az edzettség.
Olyan amit a filmekben látsz mikor kivonul a kommandó hogy legyőzze pszihó aput aki egy nikotinos trikóban feszegeti a határait

Megnézhetitek szerintem jó edzés,szerintem te még pirulával sem tudsz ennyi ideig maszatolni a rozsdás szögeddel...nem hogy súlyzózni
Maki mesélj milyen triko...

mi nem merjük megnézni a videot, nemhogy a trikot..
amugy erröl a facebook fiurol eszembe jutott egy érdekesség megosztom, veletek meg a sok titok olvasoval...

Mark Elliot Zuckerberg az idén 28 éves, és a Facebook kitaláloja, alapitoja és 24%-os résztulajdonosa, milliárdos. Az amerikai Forbes 400-as listáján 2011-ben a 9. volt.
2012 oktoberében a Facebook felhasználok száma elérte az 1 milliárdot....

ezt sokan tudják... viszont ami közel hozza pl hozzám az hogy a kutyája egy PULI, és innen származik Magyarországrol Ercsiböl, egy világbajnok tenyészetböl....

ennyi.
Micsoda ámerikái asszonyverős trikód van
Elismerés Ez végigcsinálni mindig nem semmi.
Hány KG-ot aggatsz még magadra a kitolásnál?

Lábra nem kevés ez? Tudom a múltkoriban guggoltál, az elég?
Endúróban a comb az erősen igénybe van véve, nem?
na erröl rakjál fel videot

amugymeg láttalak én már ful másnaposan..... nem ... helyesbitek aki reggel 6-ig iszik keményen és hétkor már bent ül a kcsiban hogy 10-kor már motorozzon a zarándban az inkább AZNAPOS... ettol függetlenül geci jol mentél, bár mesélted hogy néha visszajött a sisakba a cucc és nagyokat nyeltél....
mert egy állat vagy..ismeretlen helyre.. igy berobbanni mint csák norisz ...
ronis..nem neked raktam fel.. annak az 50 titokolvasónak aki edz is nem csak motorozik!
csak mert mindég beszéljük ezeket a edzéseket...de azért ha neked nem tetszik akkor az már lyaú
Jó estét az uraknak!
Motorozás? Ki lett a Király?

Volt mára még lebeszélve egy hajtásom Zergével, soha nem fogom elfelejteni, a berúgókar miatti szopást hagyjuk. Reggelről belement valami a szemembe azt hittem kifolyik, mehettem haza kontaktlencsét mosni.

A nap végén jött a felejthetetlen élmény.
2m 70 fok fellövöm magam a bányában a falra, keréken kirepülök, másik oldal azonnal 6m mély 50 fok lefelé próbáltam menteni a menthetetlent beforgattam a motort egykeréken kicsit balra, amikor lecsapódott az eleje átborultam, motorról leugrás, rögtön hanyatt esés a takonyon, fejem szólt olyat, hogy 3at láttam utána, majd előre szaltó le az aljába, motor meg pont a nyakamba zuhant.
Kistársam szedte le rólam, meg se tudtam moccanni

A tanulság, sose menj fel olyan helyre, ahol nem tudod mi van utána, ha meg tudod és még is megteszed csak óvatosan.Tudtam, hogy ez van, s még is elbasztam

A motorozás egyébként jó volt, de csak gyakorlás, salak bányáztunk "egész nap" szakadó esőben, patakozás is volt de az a kurva agyagos kijáró sárosabb volt mint tegnap, a motorról alig bírtam lecsapatni a rátapadt sarat.
remélem kiérezted az ironikus kritikát...

felraksz 1 gyurmás videot(gondolom az lehet ha már céloztál rá.. persze megnézni nem mertem, ) második sorban oda irod nehogy megnézzük, kritika meg végképp nem kell... hát te nagyon hüje vagy pontos jével..

akkor mia náthás lofasznak raktad fel ide..? rakd fel a félcbukra aztán várd a lájkokat...

bár lehet hogy Mr Mark Zuckerberg csak a kedvedért bevezeti az unlike-ot...
huu geci. de kész vagy. mi jön még?

tegnap énis videózhattam volna az esti ámokfutásomat. elugrottunk técsi haveromhoz egy bambira. aztán hogy hogy nem előkerült először egy .... majd még egy üveg jimbim. szépen benyakaltuk . ekkor elkezdtünk karaokézni valami fasza cuccal a tv előtt. szétröhögtem magam . lég gitároztunk meg ami jött. igazából alakítottunk egy komplett légeggyüttest. rekedtre orditottam magam. aztán mikor megittunk minden töményet megindultunk az életbe. na ott még rátöltöttem némi viszkit csak mert szomjas voltam még.

na innentől nem emlékszek semmire. csak arra hogy most keltem föl. a csajom állitja hogy szétokádtam mindent . el is menekült szegényke haza. most tértem észhez. fasza kis hómvideó lett volna ebből kis kiruccanásból. . bruhahahahaha

húú vazze ez kemény este volt. legközelebb inkább endúrózni megyek .
na szép estét...

én nem is merek rákattintani viktor gyuros videojára.....

azért ha valaki meg meri nézni mesélje már el mi volt rajta...
ez sem a szeksz.. ez az edzés másik fele...
sok puhapöcs ne nézze..nem kell a köcsögölős kritika..
köszike.
http://youtu.be/jiv6QIfQc7U
hály..
szóval a nekem lévő 50es lánckereket szeretném egy 48asra cserélni...
hály.
ha valakit érdekell...
egy JT 50 Lánckerék ktm ...80%-90% os állapotban cserébe egy ugyan olyan állapotó jt 48as szőrén..
illetvre van havernak D.I.D. VX 2 520 120tagos lánca kimaradva...x ringes...utánvéttel együtt..18500ért...
ha valakit érdekell a 06-20-9479-215 tud erről beszélni.
nézném ahogy motorznak a mesterek...
jobb reggelt... itt +2 fok van..
Van vagy hideg
Metróba megyünk,neked meg nincs törzsvásárlói kártyád,azért nem jöhetsz!
Mondtam,hogy ha olyan csapatösszeállításba megyünk,akkor szólok. Azért ne gyere el,hogy motorokat húzkodj.
csak nem Félsz krisz....