Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tekerőből régebben csináltam vagy 10et...
birkózó olompikonok meg birkózó szakosztályoknak...pestre mnet nagyon sok...
olyan örök élet nem mint a béna gépekk..kb olyna profi mint egy szinning bályk egy 200ezres...ezt tekerhetik a marhát..az itteni 10 éves már és még csapágyat sem kellett benne cserélni..egyszer fékszalagot...
mivel vagy 60 kiló a szekezet olyana stabil mint az állat nem tudod berángatni belengetni...
mindkét irányba pörgethető ...az ellenállás egyforma..nem véletlen.. "én találtam ki"..egy bikrokózó olimpikon szóbeli elmondása után..
mondták hogy már láttak ilyet konditeremben is ..az digitális meg minden lófasz...de az nem bagó..az vagy 1milla vagy több!
á..
én nem vagyok kemény de bár mikor

van egy úgynevezett 27perces edzésem...
10fekvőtámasz tiz felülés...2 percen kersztül..(ez kb60 fekvőtámasz és ugyan annyi felülés)majd 1 perc pihenő...
ez 3 perc ugye.. ebből még csinálj meg ugyan ennyit..(az 2 perc felülés fekvőtámasz majd megint pihi egy perc)
majd ha meg volt ez az össze vissza 6 perc akkor egy ugynevezett tekerőgéppel.amit a birkozóknak csináltam még annó(egy 50kilós tárcsa van benne..amit fékszalag gal tudsz lassitani.. két bicikli hajtókar a végén a pedál helyett két forgós markolat...
mintha bicikliznél csak a kezeddel..(ezt birkózók mondták hogy annó még ilyneel edeztte kés milyen fasza..ezt pörgeted mint a szobabiciklit..csak nem a lábad erősödik tőle han ma felső tested!)karok törzsforditóizom vállak hát kis mell bordaközi izmok!+ a sziv tödő!)
szóva la tekerővel 2 perc majd egy perc pihi..
itt akkor volt 2perc fekvőtámaszos felülősös..1perc pihi (60 fekvő 60 felülés)
majd megent 2perc fekvőtámasz felülés 1perc pihi...(itt már összessen 120fekvő és 120felülésnél vagy)
majd 2perc a tekerővel 1 perc pihi ez eddig kilenc perc...
a tekerőt ugy állitsd be hog kb percenként 60-80 fordulat legyen..mitha bringáznál)
ez igy egy kör..9 perc
na ezt még ugyan igy háromszor..az az 3X9 perc=27perc...
ezalatt lesz 360fekvőtámasz és ugyan ennyi felülés...+vagy 450 fordulat tekerőbe...
az a fontos az elején ne téveszen meg hogy csak 10 fekvőtámasz .az lófasz...nem túl sokan tudták végigcsinálni...mert az első kör végefelé..úgy kifujnak hogy nem képessek több fekvőt csinálni...nem kapnak levegőt.. behiperentillálnak és feladják...
majd a maradék 15-20 percemben csak néznek mint hal a szatyorban..és sosem jönnek többet velem edzeni
in ezt csinálom, melegités 20 kilo s utána 24 meg 32 kilossal.

http://www.youtube.com/watch?v...

egy edzés 45 perc. pulzus 160-180 közt.

ha kemeny vagy akkor csináld végig.
Akkor ne motorozni menj,hanem a télen döntögessed,emelgessed a motort,néha néha,azt majd jobban megy kint Kondi edzés az is ,ja és tudatos
Köszi.

Én is hasonló cipőben járok, csak alacsonyabb létrafokon, hétvégi motorosként.

Az elmúlt 5 évem elment a melóra. Mindennap munka, 4-5 órai alvással, havonta 1-2 alkalmas motorozással a helyi lőtéren, valahogy nem haladtam.

Szeptembertől motorozom minden vasárnap (tudom, hogy egyeseknek megmosolyogtató:-)

Így eggyel jobban megy.

A télen jó lenne összeszedni egy kis kondit, mert ha eldől a motor és felállítom, egy negyed óráig szuszogok.
Kösziii,remélem eljutok,az okmányirodába
ferensz..
te láttad a 177008 illetve a 176897..vannak ott olyan dolgok amiket te tudnál értékelni.. edzés megállás néklül..vagy láttad már csak

feri..
ez a fészbuksz lájkos duma ez csak izé..mert én nem is vagyok a fészbukszon..sőt fogalmam sem van rólla hogy arra mik hogy muk.
a zmeg hogy leelőzöl és leirsz nag neveket az nem baj.,.az is csak vick én nem komolyan moöndom..de az hogy besértődnek a titokolvasók az meg teljessen normális..már akkor is ha csak nem is róluk van szó..sőt van hogy iró is magárveszi ..mint bandibácsi a kisködmönt
kösz. most van idö ilyenre, régen toltam a melót s jöt a lé, most nincs annyi meló sem lé lehet iyennel foglalkozni meg a családdal ennek van értelme.
sok sikert neked es mindenkinek ha jó vagy kevesebbé jó érzésű ember. !
csak legyen mindig jobb !
Tolod bele az energiát, de van látszatja.

Sok sikert kívánok, megérdemled.
Gumi még Zergénél, elfelejtette lecuccolni, lehet felugrok érte, ha lesz berúgókarom, ha nem lesz, akkor meg mind1
Csuklóm zúztam le és a combom, de gyanítom a motor rám zuhanástól van inkább, nem a dombon lezúgástól.

Mindenkinek kívánom, hogy eljusson oda, ahova szeretne!
alapvetöen tulsulyos vagyok 105 kilo
szoval fogyok le, plusz imadok edzeni, dolgozni nem dolgozok nagyon.
igy raerek motorozni.
ironman hat messze attol, neztem grill a leg gyorsabb köret a pálya legramatyabb állapotában s a verseny végén mente meg. 9 per 30 sec
Szekeres Zsolti az első körben 9 perc 24 sec. ez is érdekes.
Grill állitolag minden nap futt ....

nekem a célom ugy tudni motorozni mint Grill s Jarvis.
hogy még 2 év vagy 10 az más kérdés...
röhögni meg fikázni lehet de ha meglesz akkor majd nézzel csak emlékez a cimizmusodra s gyengeségedre neked eszedbe se jutott, amikor cikiztél (akinek inge vegye magára)
mire készülsz te..? ironman akarsz lenni vagy mijaszösz..-

én baszod nem készülök semmivel, csak motorozok, egy héten 3-4-szer... bő három évtizede...
szavadon foglak, megkaptad a nagybütyköset ? felrakod fiam, itt a sár ?
egyébbként te mersz tempot menni sárban azt láttam.

kamikáze stilusodnak olvastam meg lett az eredménye mit ? jól vagy ?

nekem u.ezt tettéke haverjaim mikor kezdtem első motorozáskor, meg csináltatak egy nagy feljárot ami másik fele 5 meteres szakadék, bele is estem első kerékkel egy 2008 690 enduroval, azzal kezdtem.
s a 690 enduroval megcsináltam mindent, feljárokban nem volt ellenfele.
Heti három nap edzés 45 perc kettlebell kersrá a tubeon.
1 nap bringázás erdőben szerdánként 1.20 perc 32 kilométer 18 átlaggal. felfele, lefele ami 6 kilométer van hogy 50 60 is megvan.
heti két nap minimum 4-8 óra motorozás, de nem egyedül s nem öröm motorozás hanem csak és csak is tudatosan amit nem tudsz azt gyakorlod agyvérézsig, nem kellemes.
Heti egy nap öröm motorozás de nem bolyákkal hanem ilyenekkel mint Dew, Zari, Szali GGAki.
s kell egy mentor nekem elöszor 1kerék feri volt most GGAKI de azt mondják lehet le kellene váltanom (he he) csak vicc, Jarvissra. de még grillen is gondolkozom.... vicc.
Grill jo haver, valamikor megyünk erdélybe. még sosem volt ozt mondta menjünk el. jó lesz.

a lényeg a cél nem a motoroon ülni meg a föld uton szaladgáni mint a mérgezett egér, hanem csak állva s csak a technikát gyakorolni.
Pl. feljárok, köves patakok, homokos hisztik, füves lejárok, nekem most jön a crocc, a tempo a mély noymos hisztik... ez a nehéz most nekem.
egyébbként GGAki lovéért tanit embereket, s nem rosz.
Gratula, látom van kondi
Valóban nem szeretem az esőt, a havat meg kimondottan utálom, de ha motorozásról van szó, megyek hóban is
Gratulálok.

Ha nem titok, milyen módon készültél fel az elmúlt 1 évben?
jah érdekes elsö kör 1 liter, rátankoltam, majd a rajt.
10 kör lett volna 10 liter, de lett csak 6 én sem értem.
a depoban rendesek voltak kimentem kértem vizet, kaptam méreg drága szölös üdcsit. kétszer is. kb 3-4 percet voltam a szerviz depoban.
jó volt gec jó.
állitolag Nov 11-12 lesz verseny enduro el megyek.
ott-hon kézzel pajszerral fiam, s mit utalsz te esöt ?
akkor miért mentünk abban te ?
én imadom az esöt a csuszos havat meg a taknyot.
ilyenkor kiszoktam külön menni kersztbe fordulgatni...
itt is esett ho de el is olvad.+3 fok van...
jahh láttam közben a listán hogy van licenszed...

basszus te csodamanus vagy ha 6 literböl végig csináltál egy 2 orás versenyt...
valoszinű a tempos részeken nem tekered le tövig a gázt.....
Jó napot!
Mire keltünk ma? Már most 3 cm hó és egyfolytában szakad, jobban utálom mint az esőt
Kocsin még nyári gumi mókás lesz elmenni a gumisig
van licencem, mindig van s kiváltom. megéri mert vannak kedvezmények supermotoban szoktam indulni egy egyen.
múlt évben 12 lettem SM-ben ez év meglátjuk, egy hiján nem jutottam be az SM döntöbe, most ha tudok indulok SM s cross.
fa boritásu a pálya csuszik mint a jég imadom nekem előny az ilyen.

jah nem is meséltem a rajtom,..... na hányadiknak fordultam ? he he.
nekem a rajtjaim....

a benya, jah cska 2-3 s folyatom II power allasban alig fogyaszt, tudo ilyenkor vissza vesz az eröböl. a gép, a másik 12 literes a tank.
meg hát ha picsa tempot mész nem csoda nem ? mások nagy gázon mennek a felüljárokon én alapjáraton. de komolyan.
foszt nincs hoszti, neveket nem irtam le kit elöztem a hardban !
a like egy eszkoz amivel ahanyszor rányomsz kiszivja a face a géped adatait, szoval soha ne like.olj. mert adat lopás.

a crocc pálya nem volt szar, ne mis vagyok krosszos de tudom a menöknek mi kell kemény ugrato nagy tempoval na ez itt nem volt. sajna az ugratok masik fele ganyés volt s ha első kerékkel értél bele mint a soder ágy meglassultal nagyon s lehetett szájra esés is.
a palya pedi jo széles volt lehetet rajta elözni igaz engem előztek....
zsiiiiirrrrrr. !
Feri hogy ment te 2 orát, ha ez volt az első versenyed?

merthogy ahoz éves licensz kell....az meg hogy 2 ora után megmaradt fél tank benyád az egyenesen főldöntuli...
ferensz..
figyu oda mit irsz..nem irhatsz le olyat hogy nagy neveket előztél le..vágod...olvasnak és akkor besértődnek... oszt nem lálykollyák a képed a fészbukszon . .

ha a krocc rész olyan szar volt hogy már te is..az óvatos beszédű...minde féle pálya lyó ember is beirod hogy nem volt valami szuper..akkor az naggyon gané volt .