Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan! Van amit egyik ember soha nem fog tudni megtanulni,a másik meg zsigerből tudja!

Volt itt olyan,akit hetente kétszer edzett egy élmenő,a legkomolyabb,legújabb technikával motorozott,aztán éppen csak egy picivel lett gyorsabb.A cimborám,aki nettó 100 kiló,a 99-es 250-es CR-el körbemotorozta.Pedig a CR-ből,csak két helyen folyt a vér.Az orrán meg a száján!
Nekem a siratófal tetején mondták,hogy úgy nem olyan fárasztó ha elsőre felmész,és nem fél órát cibálod a motort!
Egyszer egy nagyon sokat látott,a motorozás mindenféle titkát ismerő nagyöregtől kérdezte az ifjú titán,hogy mit csináljon hogy ne görcsöljön a keze,és ne fingjon ki a verseny felénél?
Az öreg csak annyit mondott neki,motorozni kell sokat!
.
Meg, hogy mennyi benzint és gumit égetett el az elmúlt időszakban.

(van akiben egy szerelvény van)
Nekem eddig ez senki sem mondta:-)
Hát...........neked sem könnyű:-)
Van egy titka a dolognak, hogy ne kelljen fizikai erőnlét(állóképesség persze kell), csak nekem sem jön össze
Nem kell vele eldőlni
Persze és a boltosnéni szokta néha megbontani a vasat
Intéztem, de hogy jó lesz-e azt még nem tudom
Jó motorozást!

Szerintem:
Korábban is írtam már, hogy munkával és tanulással(gyakorlással) sokat lehet fejlődni bármiben egy szintig, de van az a szint, amit már csak adottsággal lehet elérni.
Amit pl. a profi endúrósok tudnak tőlük meg lehetne kérdezni, hogy mennyi meló van benne, vagy csak kirázzák a kisujjukból
Szerintem mindenki megpróbálhatja kihozni magából a maxot(persze aki akarja és ez a célja) és majd meglátja hova jut
Én meg csak tejér meg kenyérér motorozok a boltba!
Vagy ahogy fut a tisza parton piros bikinibe,bójával a kezében,lelassítva mint a béjvaccs lányok!

Bemered csukni a szemed és elképzelni magad előtt?
na testvérek annyit pofáztunk itt a motorozásrol hogy most hogy bejöttem 2 ora pálya épitésböl, csipkedőzés újj hurok kialakitása, akkor most ki megyek egy orácskát karistolni rajta....

ti meg beszélgessetek az edzéstervekröl... majd gyüvök..
tőlem aztán arra gyurtok amire akartok, megprobálhatjátok utol érni Grill Gabit, vagy Jarvist, bár az esélyetek pont mint Dumb és Dumberban... b 1: az 1000 000-hoz de esélyetek attol még van...

mondjuk személy szerint pont leszarom ki mire gyur, kit akar lekörözni, utol érni stb.. lehet ezt cinizmusnak nevezni, de én csak is magamért motorozok, senkinek NEM akarok semmit bebizonyitani, csak egyszerüen élvezem azt is ami akár másoknak a kinlodás, mert a harcot és a feladatot látom benne... kb ennyi.
Túl a barátságon. -hegyek közt.
figyu.. vagy mind a kettő megy 25ért vagy akkor ne is mennyenek ottóhoz.
az hogy erős vagy ..a másik meg ügyesebb idióta ..az nem ugyan az...
hűtősapit be tudom vinni..de otto is odaadja az övé ugyan az..az 1,4es.
tényleg M.Peti most volt a 6naposon nem ? azért !
hülye vagy most indul csak a ramzuri, orditás küzdés, kamikáze 2 oldalas beirások zari vs szali hisztilesz.

már csak szali vidije kellene feltéve amikor hajtja a kajakot a tiszán, s közben a csajok ugralnak ki meg be.... he he bocs.

a másik szali azt a nagy 525 plusz a maga 110 kiloja viktornak az kb 50 kiloval tobbet visz, fokep patakban. melós ám egy olyan mozdony sulyu gép gec.
ez nem rossz, indul a barátok közt.
Hááá ezen beszartam! Kondibandi bazzeg!
amugy ma voltam ottónál. és elsirtam magam. rendes gyerek lecsapta előllem a motoromat. még jó hogy elmondtam neki ,hogy az az álmom és ledolgozhattam volna tibcsinek. annak olyan mindegy volt ki tolja ki a garagéból. mindegy ezt lekéstem. kibaszott jól járt vele. odaadott mindent a garagéból még vagy 5 gumit hengerszettet gyujtást idomokat rezókat.áá kikészültem. ja és nova uj 300 as kittel bagóért. édesfaszom.

nyilván meghirdetem a vasam. aztán megpróbálok újitani egy két évet. ottó nem akarja adni a nagyobb lendkereket . kár. pedig az van rajta. mondjuk azt sose veszik meg 750 ért . anyyiért vette. 4 éve.
viktor. a héten jönnek a hűtőért és kifizetik ottónál. nyugi. amugy 15 ért nem jó csak a jobbos? hűtősapi hovalett? ráraktad a japán hűtőre?

más. kibaszott durva vagy geci! és rohadt erős! de mi volt veled a kispatakban ahol én kis csicskajancsi 80 kilós gebe geci nullakondi semmi edzés ,kézi erővel felraktam egy méter magasra a mocim? te meg mire odaértél már halott voltál, a sziklára meg rá se akartál nézni ,nemhogy feltenni oda a motorodat? hm? kondibandi? mi a fasz van minek edzel? erőművész.
petikém..nagy garatula... ez a kovax ati azért ott volt előtted egy percel
ákinak meg elképesztően jól tolta..
figy, nekem egy sorozat után 40sec a pihenö de ha mondjuk 1 kar dolgozik s utána a masi kakkor csak 20 sec piheno.
régen mikor még kemény voltam ez volt az edzes:
10 x 20 tolockodás s 10 x 10 huzockodás egymás után vagyis
1 huzockodás (10 db) majd 40 sec pihenö, pityeg az óra egyből 20 tolockodás, megint 40 sec pihenö s tovabb ez 40 perc alatt megvolt
de ekkor 18 voltam, most is menne csak annyi a motoros sérülésem, vál csuklo hogy nehezen megy már a tolockodás huzockodás, csak nagyon lassan, s megfajdul a csuklom meg válam.
dév.. intézd a berugót..!