Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ember senki nem beszel roluk csak azok a penzugyi kis emberkékröl akik 700 éve a világot sanyargatjak. ha van kozuluk akkor van ha nincs nics.,

szerintem az ember a leg hatekonyabban képes mindent kihasználni,

itt a legjobb példa a benzin robbanását és annak hatását maga hasznára forditja, a robbanas nyomása egy dugatyut lenyom s az egy tengelyt elforgat, eredmény lustulhat a segge a motor székén.

s ez igaz mindenre...
viszont mint faj mindig ideális célpontjai voltak a gyülölködésnek a másságuk miatt... amihez nem kicsit fűzödik egyébb hatalmas-kodo körök jol megfontolt érdeke...

addig se rájuk figyelnek... köpködjenek csak a tömegek a zsidokra....
aztán a fegyver mit oldana meg lövöldőző banda.?

az erőszak és a felesleges indulat marhára előre vinné kis országunkat....

a másik dolog ... lehet hogy pár embernek beletiprok a lelkivilágába, de ti tényleg elhiszitek azt hogy mindenröl a zsidok tehetnek ezen a világon....? de tényleg...?
mert akkor rendesen beszoptátok a média maszlagot.... a kép ennél sokkal rosszabb a baj simán az E-M-B-E-R-el van... mindegy milyen valláshoz rasszhoz tartozik a körülmények hamar kapzsivá, és lefelé tiprová változtattják... ez van... ilyenek vagyunk...

amugy ha már tényszerüek akarunk lenni magyarországon a lakosság 1% zsido...ti tényleg azt hiszitek hogy minden rossznak ők az okai, mert ez igy elképesztő nagy marhaság....
ember a kutya az kutya s nem sétáltatjuk, én a két rotimmal huzatom fel magam a Pilisi kevéjre de nem viszem én öket, azért vannak a nem a nap által barnitotakat zavarja el az ott-honomtol.

a moci AFR (air fuel ratio) pedig fontos mert tudod jol van a karburálva a géped. ha nincs kukalesz elöbb utob a 2T.
most olvasgatok vissza atyagatya ti már itt lövöldöztök...?
Ferikém te rohadtul ráérsz ha AFR-T (air-fuel-ration) magyarán keverék képzést méregetsz...

én ezt ugy szoktam csinálni jobb csuklo... jol megy...nem böffenik..akkor joooo lesz ez...
fuu látom miközben én egész délután sétáltam az erdőbe a kutyával addig ti szét politizáltátok az orcátokat...
megmértem a 2T mocim AFR-jét és 13-14 volt. zsir nem ?

megmértem a 4T amit még sosem karburáltam és 18 volt az nagyon szar nem ?
Ha eszed van ezekről nem beszélsz....egy jó tanács, hogy megfogadod-e a Te dolgod!
Nekem nem jut időm gyertyát gyútni,ezé csinálok mindenkié egy egy gátlót
,de ez nem délamerika,ez magyarország,ahol a picsádra huznak a hangtompitoért,a fegyver ahhoz képest kismiska büntetés.a legnagyobb hanghatás amit hallasz az a motorod,egy egészségesebb AK sorozat vizelet foltot hagyna a bugyikádon.
te hülye en kint nötem föl dél amerikában egészen 18 éve koromig ilyen szarokkal lovoldoztem, 44 maganum, .38 2.5 colos smith and wesson
volt 357 magnumom, gloc .4, 45 bereta.
12 puska, de automata.
22 luger. stb stb
nagybácsim belügy misziszter volt annyi fegyverünk volt mint másnak video kazettája....
volt hangtompitos 22 pisztolyom is. kb olyan hangja volt mint egy légpsztojnak,.
barret al is lötem.
uzi (9mm)
http://youtu.be/TSbc1bv5ReE
zsír. ebéd volt már? nesze itt egy nóta ebédhez!

http://youtu.be/tpeKqeQv028

http://youtu.be/hmD1w6133Og

te hülye s akkor ki melozna mint egy néger. ki lenne a toger ?
hulye vagy sokat kellene lagerba tenni s meloztatni mig kinem finganak...
jah s kicsi a pöcsöm fiam
én úgy gondoltam ,hogy kinyitnák a fegyverszobákat a laktanyákban . vagy lehetne sorban állni mint régen a banánért .
büntetgetné a faszom ezeket a tetveket. megnyomorgatják az életünket. méghogy életfogytiglan.. hahaha ... minek? mikor így is végezhetnék ? pár perc alatt meg lehetne oldani a nagy többségét. amelyik meg megússza esetleg az futna mint a patkány . hajigálnák elfelé a pénzesbőröndöket.
ezzel igy ebben a formában nem sokra mennél,ráadásul egy auto ára
tartanád így a hátam geci?
huh te nagyon ki vagy geccc .intha magamat látnám...
bolond vagy.
a megoldás az lenne, ha szar a politikus, akkor visszalehetne hivni s ha lenne halal buntetes, a lopásért pöcs levágás s éetfogytiglan kényszermunka.
a histi nincsen következménye a lopásoknak...
mi lesz a szarul nevelt gyerekből ?szaremebr nem ?
segg alatt logo nadrággal s füvezik.
benne lennél?ne beszélj hujesegeket,elbuknád a házad meg a családod,csak akkor lehetséges ha mindenki de legalább 1millio ember összefogna,és nem kell a gyilkolás,felesleges.
én életemben 1x voltam TESCO-ban szalajtossal

TESCO: mit jelent de komolyan
Jack Cohen alapitotta 1919.
A betük értelme: T.E. Stockwell and Albert Cohen

szalajtos én is benne lennek a kalasnyikovos hisztibe.