Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én már bizonyitottam,már ami az idöket illeti,és te
na ne büdös meg halott.
ne !
pihenni igen is az izmoknak kell meg a keringésnek is, a cél nem letérdeltetni magad folyamatosan, hanem tépni az izmokat. széttttt
hogy másnap meg utána legyen ideje fejlödni....
vad te olyan vagy mint a gomba meg a virus mindenhol ott vagy.
a gaz te pöcs gyenge vagy.... tudod lenyomlak meg mindig csalsz a szamokkal.... meg az idövel....
sirjál fiam..... ezen sértödsz be ez a gyengéd. !
feca a te egyzésed szivesen megnézem ..az hogy akárki valami szuperfaszi hogy gyúr azt nem ...én sem mást raktam föl..hanem a hullaszagú főstbödös trikós öNNmagam

ugyhogy hivd ki ezt a másoik pöstit és a racét is rakd fel. ..
nem értem ezt a pihenős dolgot.. minek...majd pihensz ha lefürödtél és mész hazafelé..meg otthon...nem?.de
az hogy szabályos legyen az kifejezetten nem számit az ilyan jelegű aerob tipusó edzésekben..csak az a fontos hogy pörögjön a szived tüdőd meg mozogjon egy gyakorlaton belül minél több izmod..
ezek kombinált gyakorlatok...mind.
de ezt sulyzóva luis lehet csinálni..lásd bicepsz fel válból kitolod majd vissza...ezek mocskossul nagy mozgást kivánnak a sulyzónak és a testednek egyarán. ezért dolgozik a sziv tűdő és erősödik a kitartás.
pihenni a sziv tüdőnek nem kell...szépen egyneletessen kell dolgozni.. az izmoknak kell pihenni..de az meg úgy pihen hogy amig a mási kizom dolgozik a köredzésen belülk addig emez pihen...
azért is van az hogy egy körben lehetőleg egy izmit egyszer edzel..persze a ketlebel az más.. ott kifejezetten a sok izom dolgozik..de ott is ha variálod tudod pihenés néklkül csinálni.. az a fontos hogy amig az egyik izom pihen a másik dolgozhazt..tüdő sziv meg birja..akinél nem az meg hamar rá fogja hagyni...volt már hányásos látvány aki kicsit azt hitte hogy ő egyből jani lesz..nem lett jani de a hányásában volt sárgarépa...nem jött többet edzeni velem
mintha nem tudnád ki vagyok
viszont ha pösti vagy környéki vagy
meghivalk egy edzésemre. ozt kiderül kik is vagyunk ok ?
de lehet felveszek egy edzesem a kettel ozt felrakom ide nektek,
egy ket gondolat a sok zsé-röl:
a sok zsé az egy fogalom de ha az általános elképzelés szerint vesszük akkor ezek a cukorhegyesek, meg clintonok meg gatesek de eleg ha milliardjaid vannak forintban, oriasi nagy gond.
Miért: mert a sok pénz sok vagyonnal jár a sok vagyon sok teher, havi fentartási ktg, emberek fizetése, sulyadok, ilyen olyan ktg.
Az emberek nem azert hivnak telefonon mert szeretnek, hanem azert mert akarnak toled valamit, s ha veletlen bejon egy valsag s megtépödsz nem kicsit buksz oriasit, a cukkerberg srac most meg paczban van lehet bukja a facet...
viszont ha annyi penzed van ami pont elég akkorn incs hisztid, annyi kell amit egyedul csaladoddal meg tudsz elni ki tudsz elvezni s ha azt elbukod ujra megcsinalod.
Nem is beszelve az olyan emberek akik mindent megvettek megszereztek mar azoknak 1 dolog hianyzik csak a halál s ezert is ilyen sok a öngyilkossag, mert már semmi nem okoz nekik örömöt.
aki nem hiszi probalja ki....
igen,kicsit erös let volna az egykezes 32kilo,én meg csak kötekszem na.de azé még kaphatsz
fericica
nezzetek végik nem motor de kerek
a faszi brutal
http://youtu.be/tfH388h5954
csá
a 32 kilos kett az ketkezesben megy s swing. 20-30 ismétlésben
az egykezesben 20 a kezdo es 24 a befejezo.
1 perces sorozatokban 20sec pihenő.
s a szabályoságra kitérni a kettlebellre nehéz. mert mindenki máskép csinálja de komolyan.
persze van aki ultra szép technikája van.

itt ezt figyeld (ezek igy öreg nem mennek)
http://www.youtube.com/watch?v...
vagy ezt
vagy ezt is
vagy ez
hály.
feri nem véltelen erős mit na barom...
én az egkezes bicebszet 28+28al szoktam..persze a köredzésbe a bicepsz majd kitolom válból is azt csak 24+24-gyel..szégyellem is magam miatta
persze attól még vannak ügyesebb motorosok..mint mondtam..ez nem arr a van hogy ügyesebb legyek.. hanem ha valahol bénább vok..(sokszor)azt fizikai erővel lehet kompenzálni...de nem mindent
én is sportolok hébe hóba,de a 32kilos kettlebel az erősdolog,pláne egykézzel,és persze szabályosan
az hogy ki milyen volt 18évesen azt ne tudhassuk..az hogy most mi van..az meg az van...
de nem kell vele foglalkozni ki az erősebb kinek nagyobb a fasza...
csak azok mérik akik...félnek a kudarsztól.. én nem..szar dolog de ha az van akkor azért nem ölöm meg magam...nem hiszem hogy nálam jobb nincs... bár mikor felveszem a sokhullátlátott füstös sárga trikót..úgy érzem hogy legyőzhetetlen wok .
hály..
mint mondtasm az hogy imádom ezt a megálláspihenés mentes edzést meg az hogy motorozok az semmi összefüggésbe nincs...
az hogy egy olyan sziklánál ahol fizikailag nem tudod felvinni..a másik meg tecsnikszkávalk megoldott egycő..az nem ugyan az...
azóta kétszer is akartam amrra menni.de leszavazott először szali hogy á inkább hagyjuk..után a meg ottóék...uyghogy legközelebb ha megyünk..mondjuk akár mikor vagy bár mikor akkor egyszer csak azon veszitek észre magatokat ..hogy már ott vagyunk oszt lehet megent okosnak lenni...
a déva patakba sem mehetnek ki...senki...mert az arsz nagy de meg köll csinálni...semmi lófasz..a múltkor kb 30perc alatt megvolt az elejétől a kijáró tetejéig...
dévai a nyomról álmodozóknak... ez kötelező lesz
igen! megmaradt olyannak amilyen volt...de azok a srácok hogy szívhatják a fogukat,akik a kezdetben mellette voltam majd mikor az apjuk azt mondta hogy a zuckerberg gyerekkel ne foglalkozzanak többet,mert még bajba keveri őket ezzel a face dologgal...aztán kiléptek ,a srác befutott ezek meg ott lehettek volna mellette,de apu azt mondta neeee....azóta ők is abban a jó csapatban lehetnének tele zsével
de tudod hogy rokonom, egycer ugyis elvisznek minket a vagohidra megint...
érdekes jelenség.

http://www.idokep.hu/radar

nézzétek a nyíl alakú esővonalat! lejjeb az animált képen is látszik. fura. mi lehet ez?
a mai pályázás a totálisan csuszik mindenhol érzésröl szolt... eleje hátulja uszik mint atom...hagyni kell had usszon..

a másik dolog volt hogy sűrgősen be kell szereznem egy átlátszo dupla plekot... hiába probálsz tempot menni mikor már folyik a letyko a szeművegben , az erdő is tiszta nyál egy idő után párálni kezd a holmi....
irigyled tőle mi..?

amugymeg ügyes gyerek ez a cukorhegy fiu, tényleg egy zseni.. de ami a legszebb hogy miután miliárdos lett sem változott emberileg semmit...
csak nem te is a spektrumot nézted tegnap? másfél órás műsor volt a fészbúkról,meg a dollár milliárdos tulajdonosáról...micsoda üzlet lett belőle genyó,beszarás!
ejj de fasza volt ez a kis motorkázás...
zsiiirrrr, huzd a gazt...
igy igy....
Ha van egy kis erzesed a 2 kereku jarganyokhoz akkor az endurozas nem nagy kunszt,foleg ha tanultal,es tanitottak valamit amit fel is hasznalsz.Sokat szamit a segged alatt a paripa,de aki tud az mindennel tud.Jarviszenduro elott trialozott,es 99% ebbe a sportba fel is használja.Az igaz ha sokat motorozol es gyakorolsz,egy ido utan az egykerekezes is ugy megy mintha gyalogolnal.Anno trialoztam bringaval,eleg jol mentek nem csak az alapok...a pedalbol ugras,vagy a hatso kereken valo pattogas,pedallal valo egyensujozas ojan banalisnak tunt egy ido utan,hogy mar termeszetes dolog volt...most megprobaltam nemreg egy haver bringajaval...(10 ev kieses utan)na de az alapokkal maradtam,alig ereztem magam alatt a kerot,de az erzes az nem maradt el.:))
Milyen vasat?A felületi sérülések csak attól szoktak keletkezni,hogy néha nekidől a bolt előtt a bicikli tárolónak!