szerintem ha helyesen akarsz irni egy forumon vagy ilyen tura leirasokat akarsz produkalni akkor napi 1 fogsz irni.
ilyen 1ceru.
a helyes irás egy relativ fogalom mert mindig van hiba.
de persze vannak atmenetek amik lehetnek horroisztikusak-tol egészen a 99%ig.
nekem pl. nem fontos mert nincs sok ertelme igy is meg ugyis érted a lényeget, szépészkedni pedig a szinhazban kell.
kinek mire mennyi ideje s persze igénye.... pont.
alapjáraton még a nyari fuvoka van ezért ott 18-at mértem
középen mértem !
teligázon nem tudtam mert hideg volt a gép s a szomszédságot sem akartam bantani.
de ott fellül is jo lehet.
Urlaub mit der Familie oder Freunden und das Hobby
Tapolca olyan messze van a Balatontol hogy jaajjj...
ez a Pudorék pályája, amugymeg ezer éves dolog már, és rettentően magyaros, mindig rácsodálkozom hogy létezik vagy 15 éve de a magyar nyelv a mai napig NEM választhato a web lapon....
takácsékat nem izsmerem..sosem motorozunk velük...
ugye pampi
de hogy még mindég képesek beszopni ezt az arad elkerülőtt 4 éve jéárunk arra és még ma is...
hihetetlenek vagytok..hétközbe nem szab arra menni...át a városon..15 perc .. az elkerülő ha üres akkor 15 perc
Sziasztok! Elég régen csak olvasgatok, lévén nem nagyon van mit monnyak... De talán most megkockáztatnék egy kis szórakoztatót, ami ugyan nem egy nagy puff, de remélem legalább valamennyire szórakoztató, lévén idevág a téma. Ezzel a szándékkal teszem itt közzé, akit untat, attól sorry!
egy biztos, hogy hamarosan megint szét fog menni ez a tákolt berúgókar, már csak az a kérdés 2 rúgás után vagy 200
Nem tudom mivel lehet menni, szerintem igazából semmivel, azért nem is aggódom az agyonkopott 6dayem miatt, mert tök mind1 mi van fent, akkora lehet a takony.
Komoly megbízható hajtás tuti nem lesz most még, max gurulás, szerintem most még ne tervezz erre, mert rizikós a vas, s csak feleslegesbe utaznál sokat.
ez a 700 éves limit honnan jött? csak merthogy gazdagok , és hatalmasok mindig is voltak, akik legföbb ismérve a sanyargatás és a kizsákmányolás volt mindig is..
örökös kérdés, hogy a szabadkőművesek használják ki a zsidókat, vagy a zsidók a szabadkőműveseket.
Szerintem a jelenlegi világ-állami, nemzeti, és egyéni szinten meglévő adósrabszolgaságért -mint egyik cselekvési szabadságot korlátozó eszköz- a fajsúlyos része az ő kabátjuk. -de lehet én látom rosszul.
beszélj még iszom szavaid...
amugy ma kurva jo idő van süt a nap ezerrel... motorozás szag van...
ilyen 1ceru.
a helyes irás egy relativ fogalom mert mindig van hiba.
de persze vannak atmenetek amik lehetnek horroisztikusak-tol egészen a 99%ig.
nekem pl. nem fontos mert nincs sok ertelme igy is meg ugyis érted a lényeget, szépészkedni pedig a szinhazban kell.
kinek mire mennyi ideje s persze igénye.... pont.
középen mértem !
teligázon nem tudtam mert hideg volt a gép s a szomszédságot sem akartam bantani.
de ott fellül is jo lehet.
Tapolca olyan messze van a Balatontol hogy jaajjj...
ez a Pudorék pályája, amugymeg ezer éves dolog már, és rettentően magyaros, mindig rácsodálkozom hogy létezik vagy 15 éve de a magyar nyelv a mai napig NEM választhato a web lapon....
http://www.balaton-enduro.com/
ugye pampi
de hogy még mindég képesek beszopni ezt az arad elkerülőtt
hihetetlenek vagytok..hétközbe nem szab arra menni...át a városon..15 perc
http://takacsek.hu/index.php?o...
hát az rossz.
ezt a kettőt oszd be felváltva
Nem tudom mivel lehet menni, szerintem igazából semmivel, azért nem is aggódom az agyonkopott 6dayem miatt, mert tök mind1 mi van fent, akkora lehet a takony.
Komoly megbízható hajtás tuti nem lesz most még, max gurulás, szerintem most még ne tervezz erre, mert rizikós a vas, s csak feleslegesbe utaznál sokat.
Ja és mivel mérted?
Kop-kop, jó helyen járok, ez a gas-gas fórum?
Motorokkal, motorozással mi van, meséljetek!
Rémrmxen még hátra van, pár idom szögelés, ülés varrás, cigányolt berúgó v5 hegesztés, aztán lehet lesz csapatás 7végén, ha eláll végre ez a fos eső.
például az egyházakrol ne is beszéljünk....
Feri, ez a dugattyus hasonlat találo volt ....
Szerintem a jelenlegi világ-állami, nemzeti, és egyéni szinten meglévő adósrabszolgaságért -mint egyik cselekvési szabadságot korlátozó eszköz- a fajsúlyos része az ő kabátjuk. -de lehet én látom rosszul.