Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mostmár csak az hiányzik,hogy az abdét norbi (bocs csika) bekeveredjen ide,aztán az is ossza az edzésterveket!
micsoda szájbakurt hadgyakorlat van már megint itt a bakonyban....

vadászgépek fordulnak a balaton felett párosával full gázon, rá nem sokra szétlövik a kibaszott bakonyi hegyeket....
kb mint a délszláv háboru..

nem tudom éppen milyen ország lövöldözik itt ilyen intenzitással merthogy tutti nem az a 2 db grippen röpköd itt ami nekünk van az biztos...

dehogy elhuzhatnának haza a jo édes anyjukba a saját földüket szétlőni az is biztos...

tudom ironikus a kérdés... de ilyenkor hol vannak a zöldek?
Nem kapsz több levest te szemét!
mostanában biztos nem megyek arra felé... valahogy kiesik a csapás irányombol judapest és környéke...
Alig ismertelek meg Feri, ebbe a szőrös sapkába !4
"ezt a ketlebelt és gyurós videókat meg tegyétek már át valami baba mama fórumba. bodri kutyát nem érdekli ki hánykilóval nyom fekve. ha élesben egy kalap szart nem tud"

huh,ez igen tombol a kultura,akarom mondani az irigység
szali,

szép volt gec.... látom tudod a vik szonvonalát... he he csak vicc
te fax.... baratok is vagytok...
Szali,nem csalódtam
félnek feri hidd el. pláne hogy fele km re jobb helyeken tudnak motorozni. ugyan mi a büdös fasznak mennénk 250 km eket felfelé mikor 120 ra keletre van jobb? hm?

mivan idecsaltad a spides pajtásaid?

ezt a ketlebelt és gyurós videókat meg tegyétek már át valami baba mama fórumba. bodri kutyát nem érdekli ki hánykilóval nyom fekve. ha élesben egy kalap szart nem tud.

teljesen felesleges ezekkel tömni itt a népet ,aztán jövő májusba meg ballagni hazafelé a nagy DNF felirattal. muhahahahah
te s egyszer félkézzel a tököd alat lobálva mikor josz 1 mocizni ugy harba büdöspestre s környéke ? mert a seggediek félnek !
draga fényképezöre van pizz de benyara nem...
ma persze hogy fogok menni csodásan süt a nap.....

gyönyörű az erdő ilyenkor,.. az a sok szines levél jo az idő , minden csuszik mint egy felizgatott punci...
van saját kispályám... csira hely kis edzős kapirgálos, aki ismeri tudja még 1 simsonnal is meg lehet csinálni fél kézzel a tököd alatt lobálva...
na átcsaptunk gyurmás topikba... kész vagyok a sok bádibildőr..
morgen ? gutte ! laasan dél van ugy süt a nap. ne mond megint mesz motorozni mig mi teged kiebszelunk fiam ?
te s ott lent a a nagy kék tó mellet hol motorozol ?
guten morgen Welt..
ezé kell olyan keménynek lenni hogy a vaskorlát se okozzon sérülést,abban egyetértek hogy vannak jelek,én is ezért nem eröltettem volna ha lehet sem,örülök h igy alakult,53vége még jo lett volna
ja,motor megvan,nem ment több mint egy éve,a garázs disze
faszt ilyedtem, életnek vannak jelei ha megkapod akor követed ha nem letérdelsz fiam.
én folytatam a motorozást s folytatom is.... de nem idota sikertelen voillamos vezetők közt ki majdnem letépi a lábam.
nem mindegy 220 fordulsz kanyarban vagy 50el s vas korláttal ütkozöl vagy berepülsz a dzsindzsásba. fiam.
jol haladtam vele,de még van hátra böven,1,55,4
attol te ilyedtél meg,ddt miatt,nekem szponzorom ijedt meg
tényleg mi volt a legjobb idod a hringen fiam ? mit sikerült ?
mocit eladtad ? kéro kész ?
én is csodálkoztam kicsit mikor megnézve zsir név alatt a hsz-t,szembesülök csodás magyar nyelvel,gondoltam csak öjaze
bödös cigány nagyon megverlek bazzz...nagyhangu
predi megijedt a motorozástol mi ?
gyenge vagy pred.. lenyomlak ugyis...gec.
Aszittem a Zsír már norvégiában van.