Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki van vágva az alja egy helyen és megállásoknál nem telik nagy időbe rátekinteni és egy faággal esetleg kituszkolni onnan ha nem csorgott volna ki...a támasztás az jogos, asszem riki haverjának Robinak meg van csinálva úgy,majd ha találkozom vele,meglesem és lemásolom
na igen.. fészbukon lehet hogy elmegy ez a lájkolos duma, de itt a csira gasgas topikban megkapja a hideget-meleget...

zsirferi téged kötelezően , forumilag beutalunk Dew-hez egy video szerkesztő-készitő tanfolyamra... lenne mit tanulnod
na igen...
de arról miért nem teszel fel képet,mikor még te is csak gyantás,üvegszáls.kompozitos nem tudom milyen megoldással védted a rezódat? akkor az hog ybírta az a hőt amit a kipuff átadott neki,pedig te csak rápakoltad a rezóra a cuccot...tudod istenmezején kérdeztem mi is ez a cucc rajta...ami épp csak a kavicsok ellen védte a rezót...na annak a gyantása elég jó lehet akkor nemde?
mi a pálya kislányok..
Nekem a 7(!) másodperces tetszett a legjobban,amin csak a csizma van!
látod bálint...
felül tudják múlni az emberek az alulmulhatatlant .

fészbukszos duma..:
hú feri tök állat lett a vidi milyne jó hogy igy .... tényleg...

gázgaszfórumos igazmondó lyuhászos duma:
ferensz..remélem hiszit nem lesz de ez kutyagumi..ezek a 15másodperces szpotok...olyan helyekről ahol,..na jó az a sziklás kétszer is behibázták..de amúgy...

mondjuk az a lapos szikla az jó..de ott is olyan egyszerű az egész..vagy tapadásra játszol és tolatod fel magad..vagy hagyod a picsába és a szali or zarándolféle kettő nyélen belerakod a nyomba és gó....

amúgy ügyesek vagytok...ha 1szŐr elvisze oda kisirni a párnámból a throll-pihéket ám legyen...csak 1cő vállalj bEE...
Van mégnagyobb hibája !
Nagyon melegszik tőle a motor !
Nem lehet 250 fok alatt a kipufogó hőmérséklete mert egy kicsit megküldessz egy új motort és bekéküla cső.
csak aggódok a szikszdélyzi miatt..ezen a kendán agyalok...de szaléi mondta..nincs mit veszetni..amaz a kenta már annyiszor bizonyitott legalább kipraúbálom ezt is...de azt mondta ne aggódjak tetszeni fog sárosban is.. a múltkor nagyot mutatott...fogósban...nagyon nagyot.
+patakban is jó volt...de avaros geciben talán ott sem volt szar...
azért raktam fel előre egy nagyobb lk hogy legyen neki sebessége is mikor kapirnyálok..kettőben....tiltáson majd majd 80:-))
bájlint...
hidd már el.. eddig mi csak hirből..sem ismertük a sarat..jó amultkor volt kis takony de semmi komoly...
de most talán nem lesz por...
én szerettem a nem porba hajtani...ebből lett a délywai racerságom is
mármint két sáros menettel kezdődött
Vagy azt kell mondani hogy focista vagy,akkor tuti a sor elejére tesznek!
Na,menj,menek én is
Úgyvan Elestem futás közben egy fűcsomóban,stb ekkor előbbre vesznek,ha mocisnak mondod akkor potenciális donor vagy amit ugye útálnak,és le is szarnak,me megérdemled
na elmentem alvadnyi....
feri jézus marivalaga...mik ezek a 3-4 másodperces videok a semmiröl....

bakker alul akarod mulni viktort video készitésben? sikerült...
ilyen detto nekem is volt...

ültem a balesetin kitört kézzel, felül már utcai poloban alul még krossz gatya térdgép, csizma...
kérdi a doki mit csinált, merthogy be kell irni... - doktor ur hát fociztam... asszongya csizmában... mondom neki féltem a bokámat durva foci volt...

ő is csak röhögött ..
amugy elmondom nektek még a korházban is tudnának gecizni... ha elmondod terep motorral estél, elvileg még nekik is kéne hivatalbol értesiteni a zsarukat nekik meg kivizsgálni hol mikor+ bűnti...
mit össze sipákolsz ezért a szaros sárért...

ma annyit mentünk nyálas sárban mint barom, még egyszerübb feljáro is alig teljesithető, ahogy fát vagy gyökeret, vagy sziklát talál a sár alatt máris oda a fincsi lendület...

arrol már nem is szolva olyan nyálasak a fák , és a sok nyersben valo ereszkedésben szedtük a talajmintát rendesen a vékony csuszos ágaktol az avar alatt...
Itt is volt amimkor a balesetin állt az ember teljes motoros cuccban,mert otthon elesett az udvaron biciklivel. A doki csak mosolygott,de nem szólt semmit.
bizony Dew... ezért van az hogy a rutinos tereprokák ha valakinek eltörik bármilye az erdőben vagy sérülés van akkor SOHA NEM hivnak mentőt...

havert kell hivni furgonnal , aztán majd ő beviszi a korházba...

ugy hivják a büntetési besorolási tételt hogy Járművel saját testi épséged veszélyeztetése....és a rendszer ugy műkszik mikor bemondod a mentősnek mi történt meg hol , és krossz motorral sérült a haverod , utána neki hivatalbol kel értesitenie a rendőröket....

ugyhogy ezt a tanácsot ingyé adom mindenkinek, ha el akarjátok legalább a büntetést kerülni akkor csak havert szabad hivni aki beviszi korházba közben pár ruhát már ki lehet cserélni azt nincs gond.

amugy én is megkaptam ezt a büntit anno mikor eltörtem a gerincemet télviz idején....
ott legoztak felettem a mentősök, felfujhato ágy meg helikopter körzés,infuziokat dugdostak stb, és behajolt egy rendőr valamit kérdezett.... nem is értettem mit keres ott a mezőn....
aztán megtudtam,+ elmagyarázták.
Én egyszer egy kerítést csaptam ki.A drót lebontotta a fél elejét a motornak,meg betoltam a kerítést a veteményes közepéig.A gazda biztos szidta az anyámat mikor meglátta.
marha..
Igen,állítólag egy 125-ös CR-el volt,estefelé.Holnap lehet megyek csesznek felé,majd kikérdezem a helyi ismerőst.
én is vertem már telibe sorompot, elötte nem volt ott de közben oda épült...

nekem az volt a mákom hogy mikor észre vettem , több évszázados rutinomnak köszönhetően telibe fékeztem a hátulját és szándékosan lapra raktam...mondjuk még igy is felcsapodott a motor és odavertemagát rendesen.. nekem nem lett komoly bajom semmi...

és igen amit dew mond nagyon igaz, nem szabad erőböl menni egy nem beláthato kanyargos erdei uton... jöhet szembe egy terepjáro, és ő nem tud félre ugrani mnt egy turista...
Erre vannak kaptárak,a faszom se kíváncsi ráááá