Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiraly, s foly a viz a hagymában ?
nyálas volt ?
mo voiltunk benne amikor jegcsapok is voltak ugy tortok le a jeget feltudjunk menni.

zsir volt...
Estéket!

dew....sztem ricsi ceredre akart csalni....volt sár rendesen...
mi ma voltunk fenn lábon....egész nyáron erre a dagonyára vártunk...
sajna a hagymásban az egyik motoron elszakadt egy vízcső s sokáig szerelgettünk...
azért így is elment 2tank benya..
ja és tartozom Bálintnak egy bocsánattal. mert akkor mikor vettem már lehülyézett ... én meg visszahülyéztem ,hogy igenis jó és jaj de el voltam tőle ájulva.

ja és belevertem a csúfot a szép erős tankpáncéljába. most meg jól lemajmoltam és azt használom legjobb védőként.
Nem biztos, hogy olyan veszélyes az...
Tudod, nekem azt mondja a gazda, amikor megkérdezem, hogy mennyiért szokta adni a pálinkáját, hogy amennyit fizetnek érte...

Más:
http://www.enduro-vilag.hu/baj...
zsore most hogy egy kicsit jobban megnéztem a védődet, had kritizáljam egy kicsit... pusztán szakma szemmel....

látok benne elég nagy hibát, mégpedig elöl a feltámasztásnál az egyikben egy S-alak van hajtva a másikba meg egy jo nagy hajtás a felső részen....
namost ez igy statikailag kuka... mert ha kap egy ütést elölröl-alulrol akkor pont azokon a részeken fog rogyni, mivel ott már amugy is hajtva van...

majdnem egyenesre kellett volna azt a részt csinálni ugy viszi el a legöbb eröt a felső felfogatáshoz...

amugy csinos darab, látszik hogy igényes munka...
fullos ürtechnikával, röntgenezve... arany árban,

azért az nem tul mérvado...hogy egy olyan hajtokar árábol egy elég fasza pár éves használt motort lehet venni...
na kérem ez egy igazán autentikus hozzá szolás egy olyantol aki használta is azt a szuper hyde racing védőt... ennyit a városi legendákrol
Belső égésű motorok hajtókarját is megcsinálják kompozit anyagból...
jonak tűnik, de csak akkor ha az a cső valami joféle savállo cucc... mert ha csak bilicső akkor
én pont azért adtam el ,mert egy kalap szar. melegszik vele a motor még jobban. megrakja sárral mint egy disznó ólat. szétégeti a könyöknél a távtartó gumikat ,aztán a védőt is kiolvasztja. szerelhetetlen fos. én elnyűttem belőlle 2 db ot. drága is szar is. amúgy jól néz ki és véd is eléggé. de a többi tulajdonsága miatt fosnak minősítettem. a mostani szörnyedvényem az bivaj erős ,átszellőzik, és olcsó is volt. ráadásul nem is használódik, mivel alig motorozok.
2T motorok jellemzően nem lilulnak. Próbáld ki, hogy azonos terhelés mellett ráköpsz egy 2T kipufogóra és egy 4T könyökre azonos távolságra a hengertől. Egy jó tanács: egyeztess előbb a kollégával, akinek leköpöd a motorját...

"Ezt a nagyon melegszik a motor tőle" dolgot nekem is mondták és lehet is benne valami, mert elég nagy hőleadó felületet takar el a védő lemez, a gázlengések miatt nem csak kifelé áramlik a kipuf. gáz... Nekem nem volt vele gondom, igaz én hagytam 6-8mm légrést a védő és a kipufogó között (ami érdekes - nem tapadt be sárral sosem)
ami a rezomon a carbonkevlár s a gyantát illeti, az ugy volt megcsinálva hogy volt alatta 1 réteg üvgszál szigetelés, a másik ott a kipufon a vastag részen nincs nagy kö, csak a torok elejében a kijáratnál ott nincs tökéletes védelem a hö ellen.
bocs megismetlem csak elirodot:
1. itt mndenki titok olvaso
2. örvendjetek felraktam a videot..
tovabb lent.
ember Ronis

1 itt mindenki névejetek felrakom, tlenül pofazik, igy könnyü facen nehezen lehet ilyet ha igen kirugnak. nalam is volt fent facen valami "tikoslasnyiregyhaza" kétszer kértem mutatkozon be, nem tette kitöröltem. ennyi. s igy titok olvaso nincs meg titok beiro sem.

ami a video vagst erinti örvendjetek felrakom, a másik ha megfizeted össze s szet is vagom, meg feliratozom. zsir ?

arrol dunalj milyen helyeken megyek !
mi van mar megint félsz fiam... ?
az a zsore féle kép jo cucc. nem kókányolmány. kérdés miből csinálta? szerintem saválló köracél. jó nehéz lehet ,de szép munka az biztos és nem is bonyolult.

nemsoká hazaér viktor. várjuk az estimesét.

bár engem még nem hívott. ami furcsa . pláne annak függvényében ,hogy nálam van a hűtője ára.
ide is eljutottunk Zsírferi oktat! Nem tudod mennyi az óradíja?
nicsak,Te is előkerülsz néha?
a világjáró
Rezóvédő ügyben ez egész jónak tűnik. Nekem...
Mi a pálya elveszett kaminyonos?
De szemetek vagytok Én még csak hozzá se tudok szólni
én tuttira kitámasztanám a helyedben, legalább két alu lapos anyagal, rá popszegecseled belül jo nagy lemez alátétet csinálsz oszt annyi....
gondolom elégett neki a felső kanyarnál...

nekem is volt ilyen fent , pedig az alatt volt hőállo tömő cucc mégis megbarnult a felső kanyarnál a holmi... van ott jo nagy hő...