Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ferensz..
te még nem tudod..
azok egy hulla..motorok.. eleve megbizhatatlanok ősszefolyik a motorolaj a váltóval és kész.. illetve már ulykorában is ették az az olajat..és egy racén képes volt megenni annyit hogy utána a motornak óver volt
nem véletlen tértek vissza a ktmék az egy olajtérre..2012től...mint a régiek
s megsugnád mik vannak benne finomságok ?
http://mxonline.hu/bajnoki_kepernyohatterek
s megmondod mi a hsizti ? mi a gond a géppel ?
nem azt mondom hogy rossz volt..sőt..kiba jót mentünk ..csak azt a pozitiv gondolkodást nem láttam a cselekedetek mellett..pedig szépen leirtad
én a helyedbe örülnék ha csak fel annyira tudnék endúrózni mint zsir feri 300as bergel

nyiregyen is annyi mitn máshol... kb 21000-21900ft attól függően hogy 114 szemes vagy 120...vx2 és tényleg jó...
a cz elmehet a faszba..ha ugyan annyi az ára akkor az kb azt jelenti hogy dupla annyiba kerül!mert fele akkora az élettartama..tudom mert amig jó árú volt a cz használtunk nem keveset...orm rdo 520asokatt..de már az is 20on ezer.. azért meg felejtős
na ez jo sztori, jol leszadáltad a két faszfejet...
Nagyon egyszerű, ha én is csinálom, akkor fel annyit se mentetek volna mint így, mert akkor abból áll a motorozás, hogy rám vártok, így volt tut
tudsz te ilyet is... géppuskás tűzolto Viktor...

én olyan sprint endurot le tudok nyomni.... a retyire... hogy majdnem befosok... akár több kört verek Grill-re,
Nekem alapból az fura, hogy elkezd túrni a cuccaid között...
Jó hajtást mindenkinek, ez jól hangzik
hály..
ronisz a komisz zozizoli..és dzsimmi.. ha már olyan jÓl megértitek egymást és mind a bakonyi takonyt fújjátok ..mérten mártok együtt motorozni...ott van amúgy is még egy lálykolóm
lenne közös téma

sprint enduró...
20-25km átlagsebesség 45 percig...
tehát akkor kb 15-18km egy kör

lyani a szerelő...nagy titokolvasó..majd szerintem mindjárt jelentkezik nálad...nagy spiler az ember...motorozni nem szokott de attól még sokat ért hozzá...mármint a szereléshez
szalinak is intézett egy gumit. .mert jó fej volt
nekem is intézett pár dolgot...300.000 sporolok ha nem ismerem meg.nagy tanács volt hogy vegyek 2002 650 berget úgy hogy közbe ..még le is járatott a sx 520 eladásával
mondom jó fej a srác...
szia lyani
cz t felejsd el! fos!

did x ringes . valami xr 2 vagy ilyesmi a neve. egész emberi áron van pl nyíregyházán a ktm nél asszem. alig kell álligatni! és rohadt tartós.

a szerelőt (MÁR) nem ismerem. fogalmam sincs ,hogy szerel.
zsír. nem gond nincs hiszti. csak korán kezdtem a melót még nem volt nyitva universal, és későig eltartott akkor már zárva volt. baszameg nehéz egy ilyen fost beszerezni.

amikor hívtalak ép volt egy percem ,gondoltam hátha tudtál már venni. nem rég óta könyörgök érte .kb 2 hete. aztán letettem hamar mert mondtad ,hogy ügyfélnél vagy ,mondom nem zavarlak a hülyeséggel. szóval nem jutottam ki megvenni. még aktuális a dolog. hátha a következő 2 hétben kijutnál .

amúgy ma megszerettettem magam két pesti farok gázszerelővel. tuti beloptam magam a szívükbe. kijön két 40 körüli dagadt gázszerelő (mester) beüzemelni egy beépíthető sütőt és egy főzőlapot. (220 at kellett csak bedugni a konektorba) ezt én már megtettem, de ők kellettek lebélyegezni a garancia papirokat. a telefonban még rámparancsoltak ,hogy feltétlen építsem be őket a bútorba! és a főzőlapot is vágjam bele a helyére.
gondoltam ezek hülyének nézik az embert. kb 1000 db ot építettem be eddig. ez teljesen normális.

csengetnek. a két veréb az. feljönnek a liftel. állok az ajtóban semmi köszönés ,... kit keresnek? gázosok vagyunk! jön a válasz. mondom akkor ide.

két faszfej bejön. ránéz jó. papirok oké. számla 35000.-

erre jön a gazda és megkéri őket hogy vizet szoktak e szerelni? hát persze viz és gáz jön a válasz. be kéne furni egy csaptelepet a saválló tálcába . mondja.

áá nem probléma.... kipakolnak egy kókány geci semmilyen szerszámos ládát. tele ótvar fillért nem érő kacattal. rájönnek ,hogy eljöttek baszni fasz nélkül. az egyik habozás nélkül nekiesik a ládáimnak. és elkezd keresgélni. mondom mit keresel ?

kéne egy volframos körkivágó. meg egy akkus behajtó meg csigafúró stbstb.. úgy 100 ezer amit kiejtett a száján.

ebben a pillanatban lediferáltam.
én felmegyek tanyáról ugy 15 db profi különféle géppel és szerszámosládákkal . ez a két faszfej kijön egy szaros munkára és kiszámláznak 35000.- ft ot egy aláírásért . és még maszekban keresnki akarnak egy tizest az én gépeimmel.

ekkor elküldtem őket a bus faszba . és kioktattam arról ,hogy illik kivonulni melóra . néztek rám bambán. aztán elkezdtek sutyorogni. mi meg otthagytuk őket a gecibe kókányolni.

a segítőm a liftben mondta ,hogy ezek nyilván megharagudtak. én meg elmagyaráztam neki ,ha soha senki nem oktatja ki őket ,akkor világ életükre abban a tudatban maradnak ,hogy jól csinálják és zokszó nélkül baszhatnak át embereket. (mondjuk tuti leszarták)

ha befaragták valahogy a csapot is akkor 20 perc alatt lehúztak 45000.- ret egy tök rendes szerény idősebb házaspárról. két szarházi. kókányberci.
az volt vele a gond hogy tul jo volt ,és sokért adta a beszállito...

lánc DID ATV 520...
Cz O ring 520 Motoroswebáruházon most 20 pénzért van!
Milyen láncot érdemes venni 300-ra (azonkívül, hogy 520 ) amit nem kell minden motorozás után állítani? Szóval amibe érdemes beruházni
Gömbölyű DID felnivel volt valami gond, hogy nemigen látni manapság, mert ránézésre elég bombabiztos konstrukció?
Több kérdésem nincs, thx
mi az a vamzer? feltettem a kérdést a KTM fórumon,-- és ott azt mondták kérdezzelek téged! ennyi! amugy engem nem érdekel mi van a pultban,- engem csak a szerelőjük érdekel!
Vagy ha esetleg lekörözésnél éri utol őket?
ennyi .....
rutinosak ,dörzsöltek, és jófejek is.
Tudom,csak viket piszkáltam vele! De psszt!
Arra még nem gondoltál,hogy nem kell neki utolérni őket mert előttük megy?
erősen meglepődnék..