ha nem lenne bunda sem számitana,nem tudok olyan hozzálású pártot amire azt mondom na ezek nem basznak ki velünk a köv.4évben,szar semmire való az egész,akkor lehetne őket nagyon megfogni,ha érdektelenséget mutatnánk,ha 2millio ember azt mondaná 2012,novemberétől nem fizeti a hiteleit,nem ad a benzinért 300-nál többet,és a javakat egyenlő részben osztjuk el.vagy el lehetne hagyni a komfortzónát,azon is meglepődnének.
így van. pl én se megyek el szavazni sosem. totál felesleges. úgyis bunda az egész. inkább lövöldözni kéne menni aznap. pl kinek ki a szimpatikus a jelöltek közül. és lehetne fegyvernemet választani.
holnap? és szombat? hajj rávetem magam mind2 napra,de lehet holnap ha nagyon lefőzöm a teát akkor hazajövök...te készülsz? nem lesz por az biztos csak nekem fos a gumim is...
és ugyanugy elmegy mindenki szavazni,mert azt hiszi attol bármi is jobb lesz.eddig sosem szavaztam,ezután sem fogok,az első lépés lenne hogy senki sem szavaz,aztán minden szar ingyenélőt szarrázavarni,a politika teljes megszüntetésse,mert az semmire sem való,hozzáértő szakemberek kellenek.
A képlet egyszerű. A korábbi uralkodó osztályt megsemmisítették, lásd osztályidegen az 50-es években, kitelepítés, vagyonelkobzás, akasztás, emigráció, államosítás, a készpénzvagyon megsemmisítése a pengő elértéktelenítése által.
Gazdasági, társadalmi, politikai pozíciók elfogalása, államosítás, állam pénzén beruházás, aprópénzen megvásárlás (lsd Apró Antal, és családja-Gyurcsányig)
és mitől lesz jobb nekünk azzal ,hogy ezeket itt leírkáljuk és beégetjük a tudatunkba a tudvalevőt! holott semmi nem történik azon kívül ,hogy a csapból is ez folyik.
pl ,ha nekem ma ad valaki egy kalasnyikovot és megmondja ,hogy x y iktassam ki családostul ,megtenném. de a hoz kéne a büntetlenség . meg az ,hogy álljon egy pár milliós egység rendszerbe és tegye ugyanezt. addig meg míg nem így lesz és nem lesz ez az ember vagy csoport ,aki megmondja és kiosztja, leballagok a 45000 .- res csekkemmel a postára és beköhögöm, ha már ép letelt a törlesztőm az autóról ,legalább gyorshajtás címen fizetgessek már tovább ugyanannyikat. nameg böfögjek a tescós csirkétől jó nagyokat.
az ÁVH-ban a menők mind ök voltak kivétel a kutyak csinálták a néger munkát.
de mesterem 700 éve megy ez a dolog kb.
most a Rotschild csalad kezebe van minden szál.
nezetek meg a web oldalukat buszken irjak a privatizaciokat ok inditotak el vilagszerte....
Henry Ford már az 1920-as években kijelentette, hogy a cion bölcseinek jegyzőkönyve minden kijelentése megvalósúlt. (akárhogy állítják, hogy csak hamisítvány)
Azóta is történelmi tény minden sora.
Aki kíváncsi a tervezett jövőre, olvassa el.-ha még kételyei lennének, hogy kik és milyen módon irányítják a gazdaságot, a társadalmat, a politikát.
Már az ezredforulón gondosan meg volt tervezve az európa kellős közepén lévő magyar királyság feldarabolása, és a pozíciók elfoglalása.
(lásd I. VH előtti kémtevékenység, alatti aknamunka, utáni tanácsköztársaság, II.Vh utáni teljes térnyerés, és napjaink adósrabszolgasága)
jah ez jó de jobb ha indirekt folyadékkal csinálod, mert bedugulhat be gombasodhat a levego miatt. a levegonek egybe kicsi a hö felvevő értéke, ennél jobb a folyadékoknak, persze drágább s tartosabb a folyadék.
s ami nem utolso olyan rendszert kell cisnalni a mi magátol megy nem fogyaszt áramot s nem kell karbantartani, na ebben a legjobb a földház, ami 90% föld alatt van, nyaron hideg, télen melegebb a 8 fokos föld mint a-15 kulso homerseklet, a fenyt pedig fentrol engeded be.
termeszetesen itt a histi a pára, nedvesség és a viz befolyasa.
igaz ha egycer befektetsz akkor orokos.
en ilyet tervezek videkre, kb 10 év mulvaki koltozok Judapestrol kb valamelyik nagy erdö tövébe (Böri, matra) lesz vizem patak, fám érdő s áram minek majd jarok az erdőbe... gyüjtögetni.
nekem van egy nagyon jo barátom, régen még komoly hisztikbe benne is volt, gec gazdag volt de nem müvelt gyerek, vidéki kicsit olyan stilusu mint a zari, de nem pletykas hisztis de egycerü na.. szerintem 8 altalanosa nincs de gec okos.
na szoval ez a gyerek mondja nekem, bazz nem ertete miert rak ide sok lovét az unio magyarba meg mas hulla orszagokba ahol nincs semmi, s nem reg elmagyarazta miert is..
hat azt modnja s ez igy is van, hogy az eu zsilibik mennek kelet fele, azert kellenek az utak hogy az árut amit ök elöállitanak, sima jo s gyors utakon szalitsak kelet fele, uj piacok felé. ezért kelletunk mi az euba simán felvásárlo piac vagyunk sima uj utakkal s persze nincs vám, ado meg áfa, ezt értitek, vagyis ha nem magyar terméket veszel akkor kutya vagy aki részt vesz az orszagunk idegen áruval valo beteritésével.
s meg egy:
egy francia soha nem venne a kozertjebe maygr bort sem szalamit, az csak a sajat arujat veszi, mert igy lett nevelve s tudja hova kell vinni a szart.
tudjatok meg a harmas, negyed minosegu husok, áruk kerulnek ide magyarba ahol a népnek nagyrészt nincs igénye, mert 1 igénye van olcso legyen ha szar az már nem booooj.
zari szeeretlek azert tudod..
ronis egy csapatban vagyunk...
veled?
hülye vagy ..é na profi orkokkal nem mernék..
csak megszopatnád az alföldi kis zsiros testem...elvinnél valam inehéz helyre ..ahova még a felezővonalat épp csak hogy felfestették vona ha marad festékük..mi
Egy gondolat ehhez
szerintem a megoldás ott van ahol a probléma, az emberek fejében, amíg nem használják és nem gondolkodnak, addig nincs mit tenni a pénz meg a többi szarság, amit ráépítettek csak egy eszköz semmi más, megoldották kiépítették a legfőbb kapcsolatot hogy az emberek bíznak benne, jobban mint egymásban, s onnantól kezdve oda vezetik vele őket, ahova akarják. Mivel a pénzbe vetett bizalom kezd csappanni, illetve nem elég hatékony, kerestek másik eszközt, most ugyanezt játsszák el az internettel/facebookal is, az emberek bíznak abban ami onnan jön, ráadásul gondolati szinten is megjelennek, így még jobban elemezhetőek, s majd ezzel vezetik őket oda, ahova csak akarják. Jellemzően élőben már alig beszélget a fiatalság, megy a vetítés a virtuális világban. Most őszintén, hánynak jut eszébe, hogy ami megjelenik ott, az tuti az írta, akit gondolunk mögé? Ez csak egy példa volt...
pedig a magyarszakameber-burkolók sok mindenhez értenek...
csak 3 dolgot ne kérj tőlük.. párhuzamos vizszintes és merőleges...ha ezeket ki tudod hagyni az életedből és a házból első osztályú dolgokat látsz otthon
ferikém gratula.. a hát az fasz lehet .
zozi...nem azért hivtalak mert akarok valamit.. csak reggel volt és mondom ha már nem alszom...te meg úgy sem akarsz...
motorozásról meg szó sem lehet...
csörgetem a laptopod hogy hátha a csipogástól majd wissza alszol..de akkor ez nem sikerül pedig altatódalt néztem épp a gyutúbon. http://youtu.be/o018byLnMFM
Hőhídra gondoltam igen
A hűtés/fűtésre egy tipp
A kertedbe fektess le hosszan csövet 2-3m mélyen és azt a levegőt vezesd forgasd fel a lakásba a napelemedre kötött szivattyúval, télen nyáron fix 14 fok jön onnan befelé ha minden igaz. Ez itt egyébként egy kurva hasznos weboldal
ebben egyet értünk...
, régen fegyverekkel vivták a háborukat , terület és nyersanyag szerzési céllal, manapság gyarmatositás folyik a bankokon korrupt politikusokon keresztül...
akinek még nem tünt volna fel ez az EU-nak nevezett faszság másrol sem szol, elszipkázni a képzett munka erőt, aki ittt marad azt meg függőségben és mély szegénységben tartani...ehez sokkal nagyobb érdekük fűződik mint ahoz hogy itt bármi is elkezdjen fejlődni....
ezért van az... hiába van jo földünk jo éghajlati adottságunk, és hiába tudja mindenki a saját területén azokat a dolgokat amikben változtatni "kéne"és rögtön jobban gördűlékenyebben menne minden...
ez sosem fog megtörténni, mert a központi eu-s vezető rétegeknek nem érdekük...
gyarmatositás folyik... csak ez most nem ázsiában vagy afrikában hanem europán belül... sőt az unionak nevezett vicchalmazon belül... mindez 1 puskalövés nélkül, tálcán fel szolgálva...
nem, mert a tető gipszkarton, bel méret 3.50, s a gipsz karton részben ki tud jönni a pára fent a tetőben, de annyi még okos vagy
a haz nagyon párás 60% de ez szuper mert ergonmiailag, a nagyobb pára tartalom miatt nagyobb a höérzett, olyan mint a ropuson, nem szarad ki a böröd télen, ha bejosz hidegröl be parasodik a szemüveged.
a probléma akkor lenne ha lenne höhid valahol akkor ott penészedés lenne.
A másik oincém van ami egyben spéci, mert ott eresztem be a hazba a levegőt, nyáron a 30-35 fokos levegő a pincén keresztül ki hül s ugy jonn be. télen pedig felmelegedi a minusz fok.
s persze folyamatosan kémény hatással szivatom ki de az is szabalyozva van a felső szinteken. szoval bonyolult de nincs koputer az egesz egy tökéletes ergonomiai rendszer, akit érdekel eljöhet elmagyarazom.
gazdag zsido vagyok judapesten fiam... he he....
a hazam is én epitettem sk. csak a néger munkat csinaltak székelyek., mert magyar szakembert nem engedek a hazamba...
kollektor van 24nm. füt... rendesen. nyaron ha elutazom muszak le enegni belöle a vizet mert szét forja magát mint egy mozdony kazán.... durva.
Szóval nekem csak a péntek jó, készülünk megyünk. Páran maradnak szombatra is.
élnek és virulnak.
le lettek géppuskázva?
nem. pedig azt kéne csak beszariak vagyunk.
A képlet egyszerű. A korábbi uralkodó osztályt megsemmisítették, lásd osztályidegen az 50-es években, kitelepítés, vagyonelkobzás, akasztás, emigráció, államosítás, a készpénzvagyon megsemmisítése a pengő elértéktelenítése által.
Gazdasági, társadalmi, politikai pozíciók elfogalása, államosítás, állam pénzén beruházás, aprópénzen megvásárlás (lsd Apró Antal, és családja-Gyurcsányig)
pl ,ha nekem ma ad valaki egy kalasnyikovot és megmondja ,hogy x y iktassam ki családostul ,megtenném. de a hoz kéne a büntetlenség . meg az ,hogy álljon egy pár milliós egység rendszerbe és tegye ugyanezt. addig meg míg nem így lesz és nem lesz ez az ember vagy csoport ,aki megmondja és kiosztja, leballagok a 45000 .- res csekkemmel a postára és beköhögöm, ha már ép letelt a törlesztőm az autóról ,legalább gyorshajtás címen fizetgessek már tovább ugyanannyikat.
de mesterem 700 éve megy ez a dolog kb.
most a Rotschild csalad kezebe van minden szál.
nezetek meg a web oldalukat buszken irjak a privatizaciokat ok inditotak el vilagszerte....
Henry Ford már az 1920-as években kijelentette, hogy a cion bölcseinek jegyzőkönyve minden kijelentése megvalósúlt. (akárhogy állítják, hogy csak hamisítvány)
Azóta is történelmi tény minden sora.
Aki kíváncsi a tervezett jövőre, olvassa el.-ha még kételyei lennének, hogy kik és milyen módon irányítják a gazdaságot, a társadalmat, a politikát.
Már az ezredforulón gondosan meg volt tervezve az európa kellős közepén lévő magyar királyság feldarabolása, és a pozíciók elfoglalása.
(lásd I. VH előtti kémtevékenység, alatti aknamunka, utáni tanácsköztársaság, II.Vh utáni teljes térnyerés, és napjaink adósrabszolgasága)
s ami nem utolso olyan rendszert kell cisnalni a mi magátol megy nem fogyaszt áramot s nem kell karbantartani, na ebben a legjobb a földház, ami 90% föld alatt van, nyaron hideg, télen melegebb a 8 fokos föld mint a-15 kulso homerseklet, a fenyt pedig fentrol engeded be.
termeszetesen itt a histi a pára, nedvesség és a viz befolyasa.
igaz ha egycer befektetsz akkor orokos.
en ilyet tervezek videkre, kb 10 év mulvaki koltozok Judapestrol kb valamelyik nagy erdö tövébe (Böri, matra) lesz vizem patak, fám érdő s áram minek majd jarok az erdőbe... gyüjtögetni.
szoval földház.
na szoval ez a gyerek mondja nekem, bazz nem ertete miert rak ide sok lovét az unio magyarba meg mas hulla orszagokba ahol nincs semmi, s nem reg elmagyarazta miert is..
hat azt modnja s ez igy is van, hogy az eu zsilibik mennek kelet fele, azert kellenek az utak hogy az árut amit ök elöállitanak, sima jo s gyors utakon szalitsak kelet fele, uj piacok felé. ezért kelletunk mi az euba simán felvásárlo piac vagyunk sima uj utakkal s persze nincs vám, ado meg áfa, ezt értitek, vagyis ha nem magyar terméket veszel akkor kutya vagy aki részt vesz az orszagunk idegen áruval valo beteritésével.
s meg egy:
egy francia soha nem venne a kozertjebe maygr bort sem szalamit, az csak a sajat arujat veszi, mert igy lett nevelve s tudja hova kell vinni a szart.
tudjatok meg a harmas, negyed minosegu husok, áruk kerulnek ide magyarba ahol a népnek nagyrészt nincs igénye, mert 1 igénye van olcso legyen ha szar az már nem booooj.
zari szeeretlek azert tudod..
ronis egy csapatban vagyunk...
maradjál már ... hátrányoshelyzetű vidéki gyengénlátó vagyok én nem profi...csak szeretek motorolni ....
hülye vagy ..é na profi orkokkal nem mernék..
csak megszopatnád az alföldi kis zsiros testem...elvinnél valam inehéz helyre ..ahova még a felezővonalat épp csak hogy felfestették vona ha marad festékük..mi
hogy Ő volt az a fickó
Viktorka szeretlek ettől független........motoroztál volna mi ?
szerintem a megoldás ott van ahol a probléma, az emberek fejében, amíg nem használják és nem gondolkodnak, addig nincs mit tenni
csak 3 dolgot ne kérj tőlük.. párhuzamos vizszintes és merőleges...ha ezeket ki tudod hagyni az életedből és a házból első osztályú dolgokat látsz otthon
ferikém gratula.. a hát az fasz lehet
zozi...nem azért hivtalak mert akarok valamit.. csak reggel volt és mondom ha már nem alszom...te meg úgy sem akarsz...
motorozásról meg szó sem lehet...
csörgetem a laptopod hogy hátha a csipogástól majd wissza alszol..de akkor ez nem sikerül
http://youtu.be/o018byLnMFM
A hűtés/fűtésre egy tipp
A kertedbe fektess le hosszan csövet 2-3m mélyen és azt a levegőt vezesd forgasd fel a lakásba a napelemedre kötött szivattyúval, télen nyáron fix 14 fok jön onnan befelé ha minden igaz.
Ez itt egyébként egy kurva hasznos weboldal
, régen fegyverekkel vivták a háborukat , terület és nyersanyag szerzési céllal, manapság gyarmatositás folyik a bankokon korrupt politikusokon keresztül...
akinek még nem tünt volna fel ez az EU-nak nevezett faszság másrol sem szol, elszipkázni a képzett munka erőt, aki ittt marad azt meg függőségben és mély szegénységben tartani...ehez sokkal nagyobb érdekük fűződik mint ahoz hogy itt bármi is elkezdjen fejlődni....
ezért van az... hiába van jo földünk jo éghajlati adottságunk, és hiába tudja mindenki a saját területén azokat a dolgokat amikben változtatni "kéne"és rögtön jobban gördűlékenyebben menne minden...
ez sosem fog megtörténni, mert a központi eu-s vezető rétegeknek nem érdekük...
gyarmatositás folyik... csak ez most nem ázsiában vagy afrikában hanem europán belül... sőt az unionak nevezett vicchalmazon belül... mindez 1 puskalövés nélkül, tálcán fel szolgálva...
a haz nagyon párás 60% de ez szuper mert ergonmiailag, a nagyobb pára tartalom miatt nagyobb a höérzett, olyan mint a ropuson, nem szarad ki a böröd télen, ha bejosz hidegröl be parasodik a szemüveged.
a probléma akkor lenne ha lenne höhid valahol akkor ott penészedés lenne.
A másik oincém van ami egyben spéci, mert ott eresztem be a hazba a levegőt, nyáron a 30-35 fokos levegő a pincén keresztül ki hül s ugy jonn be. télen pedig felmelegedi a minusz fok.
s persze folyamatosan kémény hatással szivatom ki de az is szabalyozva van a felső szinteken. szoval bonyolult de nincs koputer az egesz egy tökéletes ergonomiai rendszer, akit érdekel eljöhet elmagyarazom.
a hazam is én epitettem sk. csak a néger munkat csinaltak székelyek., mert magyar szakembert nem engedek a hazamba...
kollektor van 24nm. füt... rendesen. nyaron ha elutazom muszak le enegni belöle a vizet mert szét forja magát mint egy mozdony kazán.... durva.
A falad nem vizes?
Szellőztető rendszernek mit építettél be?