lyakszi..ne készitcsh ki
az a kiccsávó..aki amúgy nagy gg forumolvasó
+a kis tása... együtt ha ráülnek a 300asra akkor nincsenek olyan nehezek mint én reggel szarás után kisgatyában
értsed már meg.. kell az a nyomaték.. meg folyik és akkor jó ha nem kapar... hát nem érteitek..már nem hogy ne mkapoart de nem is haladt..pedigg..ott voltam.. sajna az 525 kiöl belőlem minden qÚplungal variálási tudást..mert mindent megold...kicsi qplungaláfestés és már onna úgy veszi a fordulatot ahogy én azt a icinke picinke ...agyamal kigondolom...
én nem akarok meggyőzni senkit és nem is fogok..edjet tanuljatok meg.. emberhez stilushoz kell egy motor...nekem ez jött be...és bizonyit minden hajtáskor..
18as kopott szikszdélyz forditva felrakva.. hát nagyon buta a felfelé eloldalazáskor...kioldalazik a kerék alólam..mert tényleg forgásirányos...de kompenzáltam...
többinek neú szikszdélyz..meg mc 4 ugyhogy a gumik azok is pattentok voltak...
de az sem számit.. ugy érzem az sx 525 még felnin is felmenne a legnagyobb takonyba is
Ahogy hétvégén nézegetem, az alapjárat környéki nyomatékból való mászás az erőssége a 2t 300-nak, olyan (kerék)fordulaton, ahol a kerék tapad, nem csak forog.
Én pont kicsi 4t-s vagyok, de érdekes nézni, ahogy alapjáraton pöfög felfele a masina, mint a gőzös.
Ki amit megszokott ,amugy Zsocko tanitvanya,Norbinak volt egy ropi uj 350 KTM je,es most lecserlte egy 300 2013 KTM re ...kerdeztem is ma tole ,hogy a 2T jobb?azt mondja konyebb,es jobban motorozhato,persze ezek a 16 eves gyerekek minden fortejat eltanultak Zsocitol es nekuk a kezbe van az erzes es nem a kesztyube
hát it a környékbe ezt e négytét ezt igy is csinálják...
a többiek..de ahol ők véget érnek ott kel életre a 7felyú csótány...sárban patakban... fogósban zorróban...
ez itt a sikvidéki hegymászó kúltúr klubb..és itt ez fórditva van
lehet ez az sx ez nem is 4ütemúnem is kétütemű..csak egyszerűen.. . ütemű .
Vik...meg kell szokni a 2T-jt,sokat kell kuplungozni és kell a technika,ami persze az 525nyuszikanal nem kell mert kesztyűből tudja Ezek a 2T motorok oda valók ahol a 4T véget ér,vagyis az Xtrem enduroba és ahol kell z orrozni meg tenni venni,tolni felfelé.... alap gazba 1 be van nyomaték de rohadt nagy,csak kuplung nélkül lószárt sem ér...
muszály volt..
mondom a többike mivel kémlelkik az eget...sasokkal solymokkal..
de rályöttem ezek a solymok jók meg a levegő urai..amig egyszer csak megjelenik a 7felyű shárkány..oszt az mindent visz..az 5nyuszi ötből lett a 7felyű csótány
shár..sár az nem volt...de semi.
ez itt egy másik világ . de küzdelem az volt...harszok..az úly szerzeménnyel...
aztán sikerált kipróbálnom egy 2012-13as ktm 300ast..egy semmiylne feljáróban...hát harmadikra menetem fel...persze az enyémmel elsőre...ugy hogy nyélen forgott kettőben de mikor feladat jött gáz visszavétel nélkül leesett a fordulatt..de akkor már hiába húztam... egyszerűen nem ment aztán jöttem újra.. olyan beteg gázzal hogy már betegnek láttam én is...persze mikor forgott mnet mint a barom..de kétszer megfogott és onnantól...nem tolt...húzhattam én neki...semmi...
na mondo a végén visszarakom egybe...jövök felfelé..nyél kettőn... visit mit a szomszédasszony akinek épp lopják a répályát(a kedvencet)odaérek a kiritkus ponthoz...visszaküldöm egybe...két lépcső megfog a motor..majd hörög ahyoga fordulat 5000aláesik...majd onnan felszenvedtem ugy hogy nélen húzom tapad a kerék és egyszerűen nem akar a fordulat melkedni hanem csak csökken...pedig tudom hogy kéttély és ha nincs fordulat vége..de ez ..ez még fordulaton is kevés volt....pedig ez az a 300as amitől el vannak szálva(sava) a mindenki....
felhuztam a végét kicsit zorróztam..majd jöttem za sx 525tel..na az a vidin is rajta van.. ott nincs hiba...
mondtam is az összes ktm kettőtésenek.. le a kalappal hogy illyen gépekkel is tudtok jönni...még ha nehezen is néha de jönnek ...mondom az 525 ne próbáljátok ki..mert akkor a 300asokat lelükitek a szakadékba
persze persze..ha ügyesebb valaki és a qplungal sokat tud játszani akkor bizos halad..de ha egy 110kilós gólem akkor nem lehet elég ügyes egy ilyen kifinomult műszerhez...
a talja.. az olyan volt hogy a kopott szikszdélyzel sem volt gáz..néhol csúszott a teteje.. pl a szuperszuper feljáró lefelé kissá halálos volt...fele ban da lesem jött ..nekem kb 50re gyorsult fel a patak aljába ahol már visszafelé szoktunk piritani..volt ám sikítás..3szor indult el az eleje hogy fékezés iven zuhanás majd az eleje kicsúszik alóla...fék fel...még gyoosruslás.. ugy hátraültem hogy már a sárvédő mögött voltam..de az is kevés volt...
aki még bepróbálta az a 3/4nél elfektete a feléig lemászott csúszott a motorral együtt majd ot felült és ő is mocskossul begyorsult..de lejöttünk
csak annyit aki nem volt ott nem tudhassa..ne sajnálja..
de az év utolsó és mocskos jó hajtása volt...hasánátfolyik a patak tipusú tatahajtós motorosok ne sajnálják hogy nem jöhettek..mert mester továbbképző kurzus volt .
Sziasztok. Olyan kerdesem lenne, hogy van egy fse450 sm motorom, es ugye digit rajt a km ora mutato.(jelenleg vmièrt nem mutat semmit) az mitöl lehet? Be se kapcsol semmi. Ès hogy az mit tud mèg km/h kivul? Koszi elore a segitseget! Udv.
lyakszi..ne készitcsh ki
az a kiccsávó..aki amúgy nagy gg forumolvasó
+a kis tása... együtt ha ráülnek a 300asra akkor nincsenek olyan nehezek mint én reggel szarás után kisgatyában
értsed már meg.. kell az a nyomaték.. meg folyik és akkor jó ha nem kapar... hát nem érteitek..már nem hogy ne mkapoart de nem is haladt..pedigg..ott voltam.. sajna az 525 kiöl belőlem minden qÚplungal variálási tudást..mert mindent megold...kicsi qplungaláfestés és már onna úgy veszi a fordulatot ahogy én azt a icinke picinke ...agyamal kigondolom...
én nem akarok meggyőzni senkit és nem is fogok..edjet tanuljatok meg.. emberhez stilushoz kell egy motor...nekem ez jött be...és bizonyit minden hajtáskor..
18as kopott szikszdélyz forditva felrakva.. hát nagyon buta a felfelé eloldalazáskor...kioldalazik a kerék alólam..mert tényleg forgásirányos...de kompenzáltam...
többinek neú szikszdélyz..meg mc 4 ugyhogy a gumik azok is pattentok voltak...
de az sem számit.. ugy érzem az sx 525 még felnin is felmenne a legnagyobb takonyba is
nem sokan várták a videót..mert csak 25en nézték meg egy óra alatt
nézetebb ez a gaszgasz fórum mint az anettka sm tévéshólyi
http://youtu.be/ku3etBDTZqU
Én pont kicsi 4t-s vagyok, de érdekes nézni, ahogy alapjáraton pöfög felfele a masina, mint a gőzös.
a többiek..de ahol ők véget érnek ott kel életre a 7felyú csótány...sárban patakban... fogósban zorróban...
ez itt a sikvidéki hegymászó kúltúr klubb..és itt ez fórditva van
lehet ez az sx ez nem is 4ütemúnem is kétütemű..csak egyszerűen..
viz volt benne de már nem a régi.....tiszta autópálya,nincsenek benne fák keresztbben meg nagyon száraz nyár volt s eltünt az iszap....
nem az számit hogy a csótány hány éves..csak azt hogy hány ütem
mondom a többike mivel kémlelkik az eget...sasokkal solymokkal..
de rályöttem ezek a solymok jók meg a levegő urai..amig egyszer csak megjelenik a 7felyű shárkány..oszt az mindent visz..az 5nyuszi ötből lett a 7felyű csótány
az összes tag egész napját.. +megtölt egy kortermet a részeivel..már ami marad belőle..
ez itt egy másik világ
aztán sikerált kipróbálnom egy 2012-13as ktm 300ast..egy semmiylne feljáróban...hát harmadikra menetem fel...persze az enyémmel elsőre...ugy hogy nyélen forgott kettőben de mikor feladat jött gáz visszavétel nélkül leesett a fordulatt..de akkor már hiába húztam... egyszerűen nem ment aztán jöttem újra.. olyan beteg gázzal hogy már betegnek láttam én is...persze mikor forgott mnet mint a barom..de kétszer megfogott és onnantól...nem tolt...húzhattam én neki...semmi...
na mondo a végén visszarakom egybe...jövök felfelé..nyél kettőn... visit mit a szomszédasszony akinek épp lopják a répályát(a kedvencet)odaérek a kiritkus ponthoz...visszaküldöm egybe...két lépcső megfog a motor..majd hörög ahyoga fordulat 5000aláesik...majd onnan felszenvedtem ugy hogy nélen húzom tapad a kerék és egyszerűen nem akar a fordulat melkedni hanem csak csökken...pedig tudom hogy kéttély és ha nincs fordulat vége..de ez ..ez még fordulaton is kevés volt....pedig ez az a 300as amitől el vannak szálva(sava) a mindenki....
felhuztam a végét kicsit zorróztam..majd jöttem za sx 525tel..na az a vidin is rajta van.. ott nincs hiba...
mondtam is az összes ktm kettőtésenek.. le a kalappal hogy illyen gépekkel is tudtok jönni...még ha nehezen is néha de jönnek
persze persze..ha ügyesebb valaki és a qplungal sokat tud játszani akkor bizos halad..de ha egy 110kilós gólem akkor nem lehet elég ügyes egy ilyen kifinomult műszerhez...
írok magamról pár sor jellemzést.
Köszi.
aki még bepróbálta az a 3/4nél elfektete a feléig lemászott csúszott a motorral együtt majd ot felült és ő is mocskossul begyorsult..de lejöttünk
de az év utolsó és mocskos jó hajtása volt...hasánátfolyik a patak tipusú tatahajtós motorosok ne sajnálják hogy nem jöhettek..mert mester továbbképző kurzus volt
http://youtu.be/WsaV3YGwg4I
gyere gyere jo csapat. egyre tobben.
Nincs személyes oldalam.
Nem érkezett kérés a bemutatkozásra, vagy elkerülte a figyelmemet. Ritkán facebookozom. Elnézést.
Újra próbálkoztam:-)