Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazzeg,pont ez jutott nekem is eszembe,hogy ez most megdugja a tankot!
van egy irtó béna mozdulat viktor amit kizárólag videózáskor csinálsz. eszméletlen idióta módon felállsz a tankra. arra mi szükség van? baszhatnékos mozdulat. geciszarul fest videón. amolyan igazni pancseres hülyegyerekes. ezen a vidin nem "villantasz valami nagyot "" ha a te szavaiddal akarok élni.

amúgy képzeld ha azok az emberek 4 t vel mennének akik most ügyesebben mennek az általad használhatatlannak titulált 300 asokkal. ez van amikor tudod kompenzálni a teknika hiányát pusztán lóerővel.
1 ez a cél,
2 igy szép az élet,
3 hat hogy nem mint a jót kell elverni
4 igazad van pöcs vagyok s mint mondtam te 100x jobb vagy nálam nem kérédés ezért kivánkozom a közeledbe MESTER tanuljak töled.

okitsá bántsa nem bánom. de tud meg vicc az egész de komoly is....
kösz az irmányt..... nem hülyezlek le sosem tenném...
100at simán elmegy az én kivénhedt széthajtott vasam is 1 dugóval szóval az nem meglepő.
de így már értem, ahogy írta, hogy a többire értette, nem a dugóra.

Remélem nem 1000nél van a vége a többinek
ezt azért irtam mert felbaszol agyilag..
én meg fél órát irtam ..ezt meg utólag mondod?hüje állat.
hiszti pist. . . . .hahahahaha
beszélj szalival mikor jöhetsz...
hogy ki marad alul . . . . .
hát miben emberileg anyagilag fészbukszilag csak is alul maradhatok

de amiért le akarsz jönni...hogy taníccs mester legyen(még csak nem is mester továbbképző qrzus..hanem csak vigyázuk rád ,amire ott lesz szali )..az meg lesz..most is...mint eddig is..de nincs hiszti..amig nem hisztizel bevállalom a faragást..mármint hogy eghsztrémest faragok belőled...ha szali is vállalja...
ha behisztizel.. jössz a köcsög dumákkal hogy ti nektek könnyű mert már mi régóta..seggedi és környékiek vagyunk ...mert másért miért is lenne könnyű..te meg egy éve kezdted csak az endúrót. .. ...
leszarom...vágod...
mert arc az van...
amit meg tudsz csinálni szinte egyből..és az meg szerinted túl könnyű... vigyelek jobb helyekre..nehéz hejekre.... máshova...ahova meg odamegyek felmegyek egyből mint a tönbbin is..megmutatom...te meg azt mondod 3dik elbaszott meneted után miko rlátod hogy ott te a büdös életbe nem jösz fel ah beledöglesz sem!...szóval azt mondod: hogy nehéz, jó helyre vigyél ne pedig oda ahol meghalhatok...
mint legutóbb is...
hát akkor csendes teri barátom...neked nem rám van szükséged...

az hogy a sor végén mi van...hát mostanában többször megnéztem..mondom más perspektívából is lássam a hajtásainkat...
hát az lett belőle..hogy ahol a pösti sokok emlékszel annó a nagyonsokak 45 az A++ feljáró melletti felfelében a sokakkal találkoztam...lyégermályszter és tsai...na ott...tegnap a ráérős időmben...mondom ez is figyelős lesz..ilyen talajban..
.. felrongyolok majd körbe lementem..mondom ráérek.. legalább motorozom...szóval köröztem párat még a többiek dolgoztak mocskosul azért az egy feljutásért..becsülettel sirás nélkül!
szóval megnéztem milyen is az amiről beszélsz...hát nem láttam...mármint azt hogy nehezedett volna..pedig takony volt rendessen...a 3-4 körömben már próbáltam a nyomtól távolabb is ..a susnyás szűzbe..de azzal sem volt gond...ugyhogy nem értem a hisztit...ha a végén jössz szarabb ...mondjuk ezt a kriszékkel is kipróbáltam...és a végén..azért a végén ugyan úgy felrungyolt az sx 5nyuszikám....
viszont amit látok..hogyha valamien bizonytalan vagy...és előtted megcsinálják.. az azért jó...
tegnap a szakadékos lejáróban a szállásssal szemben.. a múltkor hosi lejött..ezek meg elhültek hogy ott a szakadékon lejött...vittek is oda...nézem nem szar.. megnéztem alúrról is...mondom ezt délután megcsináljuk..felfelé is...ja ezt már irtam..
szóval ha valaki elöl megy az nem mindég azért van mert hátul már sehol nem menne fel
figyu..ha szali megengedi hogy gyere...jöhetsz!
ha meg meglátod azta kis 8mes szakadékot amin felmentem reggel...éhgyomorra ..ott te mehetsz majd elöl...nem járom ki előtted...de ha behisztizel..a kocsinál maradsz

nincs hari.,.ha uy érzed nem a te csapatod vagyok..egyszerű a hejzet.. ha meg megkéred szali..tőlem jöhetsz.. a többiek szerettel várnak.. legalább lesz egy kis okosság..meg tudnak kicsit pihenkélni..nem úgy mint tegnap...
de nálam...meseterképzésen..nincs pihenkélés!

.
csak vicc az egesz, Zari 100x jobb motoros mint én nem kérdés. s detto Szali. de mint mondtam jövő év végére mindenkit leelőzők s kap egy tockost ahogy elmegyek melletük..... :-) még ronis is, lemegyek oda hozzáá.
Szerintem 100 akart lenni...
dugo gyuru van cserélve, de a többi nem.
1. nincs széthajtva agyon mosva s mosas utan beinditva.
2 nem allandoan uvegen van hajtva hanem bööööööö modban, nyomatékból.,
3 jol van mindig karburalva s ez a lenyeg.
Erről mesélhetnél részletesebben számomra hihetetlen, hogy ne kelljen dugót cserélni pl vagy mire gondolsz?
"ha okosan van uzemeltetve elmegy 1000 uzem orat"
Ezek is jó videók , amik hosszabbak,
a rövidek gondolom csak véletlen kerültek fel
Ezt már láttam valamikor
meleg vízzel motort mosni

A hajtás dokumentálására is kapsz egy jó jegyet jók lettek a videók, a hely meg
Jó napot!

Jó ez a ki a jobb "kakaskodás szóban"
Őszintén, nem mind1?
Azt elhiszem, hogy nem mind1, hogy saját magamhoz képest hol állok, abban amit szeretnék elérni.
A lényeg, hogy a célnak megfeleljen a hajtás (azért írtam célt, mert mindig más, valamikor élvezni, van amikor kimondottan tanulni megyünk ki, stb.)
sok a duma, sok a duma
a sikamlos hisztiben megjoban kell a lassu rütyögés.
ott lehet a 4T nek kell a fordulat a 2T nem.
a tempo a gyengém egyértelmü. s meglátjuk ha megint talalkozunk ki marad lent. de megjegyzem leg hátul menni a legnehezebb mert a szar széturt talajon kel végig szopni magad. nem is beszélve nem ismerem a talajt, az utat, ti pedig fejből ismeritek. azert mondtam eljotok a mi területünkre es leszopatunk titeket mindig megy röhögés, rihegés...
sokan már elsem mernek jönni....
a tegnapi napra beirtam egy 5öst ..ugy ámbolokk az egészre...mindenkire aki ott volt.. aki nem annak is . akivel találkoztunk és aki csak a cukiba tolt egy rémes-krémest
de a mai motormosás után vizvezetékszerelésből beirtam egy edgyest...magamnak...
mert kivittem a vizet a garagéba...pár hónapja...még figyeltem is hogy a meleg az ez a hideg meg az..és arról kötöm le a garázsnak a csapot...
mosom a motort és furcsán kicsi a nyomás..de a tömlő meg eleinet kellemessen langyos..gőzben úszok motormosás közbe aztán már éreztem hogy a cső tök jó meleg..jó fogni... ...ÓÓÓ a kis faszom...pedig direkt megnéztem ez a meleg amarra kötöm föl a vezetéket(a meleg mindig kicsit másabb szinű a csöve..mert a viz meleg éss...)...hát nem az volt..
ugyhogy potvizsga lesz a héten..ha nem akarom melegvizzel mosni a motort
azért egyet elárulok..ggfórumos lesz nem fészbukos benyalis...
az a folyós tecsnika amivel a múltkor operáltál..tudod..na azzal most lent maradtál volna a szálláson
mert a csúszós hisztiket nem tudták megoldani ezek sem félgázon..nem hogy husaberges felbrummógóson..hátulülök és kapaszkodok a kormányba..mintha azért lenne...de tol felfelé mert nem kell kapirgálni......
itt az volt most..és ha még jönne eső..ami nem fog sajna ..
hogy súlypont feláll kiáll kiül jobbra balra csúszik a motor mocskossul operálsz a súlyoddal..mint kátélyemeská szokott meg most már én is ...gáz letekerve..parasztból a szellem kiengedve..mármint a parasztszellem ..és elsőre fent vagy....vagy végignyalod az egész napot....
kis csapatunk dorogi hajtás 2012 eleje!
1 GGAKI
2 fuszer SIROKI KIRALY 2011
3 zsir kecske
4 S.K. krisztian SIROKI KIRALY 2012
5 Geri
6 Vad orosz a lancfürészes ! egyszer bement egy hazba az ajton keresztül lácfürésszel (tartoztak neki)
http://youtu.be/HSYCZXmMOPA
egy kis film a zsir-rol patakozik
(közben Imike nem randit beszél le)

http://youtu.be/3vZeq5aULvI
én imadom az esöt, a csuszos hisztiket.
gyorsasági idömben is imadtam palyazni esöben, oda kell igazán ügyes kéz
mert szaárazon sokan oda merik rakni a gépet lapon
de esöben fingjuk sincs mi van a pályán...
én egyenesen imádom az esőt. amik esik érzém él a világ.
nem is beszélve viz öntőőő vagyok.
baszod itt fél éjszaka esett, és most is... már a tököm tele az esővel...
széllyel basz az ideg...
már megint nem esiksz ebben a qrwa országban csak északon...
megint
mi baj itt a déli részeken itt mért nem tud esni?
valoszinű a befelé táp kábelnél van valami probléma.. mert mikor a jeladotol feljövő kábel szakad olyankor mutat, csak a km/h mindig nullát mutat..

amugy marha sok dolgot mutat, a szélén van ilyen skálás fordulat szám mérő, össz km, napi km, trip1, trip2, ora, stopper , és kéken világit.

az is lehet hogy bent van valami gebasz, szétszedhető , egy profi meg tudja csinálni...
morgen