Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dzsimmi..légykszi rakj fel vidiket.. hogy mi seggediek is rötyögjünk már rajtatok..vagy tanuljunk egy kis győri édes tecsnikszkát
na itt van szali..felismered É ezt a helyet..
ez az a hely ami a siroki patakot ha kihagyod egyből jobra fel..tudod amit tuáltok..nekem meg a szemem fhénye.
ahol az othuszon5 felülmúlhatalanul mindég egyből felmegy
de a triálosok is rápróbáltak tegnap..és lám majdnem
Nem! Én először azt szúrtam ki hogy milyen durva helyeken mennek.Másodiknak hogy mennyire ügyes ott mindenki.Harmadiknak jött ez a dolog,ahol a viktor nemi érintkezésbe akart kerülni a motor üzemanyag tankjával.
Már előre rettegek hogy a következő videója valami ilyen motoralkatrész szexuálás lesz!
Persze hogy van,de pssszt!
Majd a tél végén,mikor már mindenkinek elvonási tünetei lesznek!
amúgy pont azért van a fórum nem? hogy megaszongyuk. te is azt szúrtad ki rögtön ,hogy megkúrja a tankot ,csak te magadban tartottad. nekem azt mondták ,hogy ki kell adni az érzéseket mert , ha bennünk marad megbetegszünk. viktor olyan mint egy jó 300 as. lehet ütni vágni nem romlik el.
ne várjunk már télig... itt mindjárt havazik..
gondoltam hogy van aki a szappan operáért jár ide...
nyugiii. télen lesz még rá elég idő gyerekek.
Mindig ilyenek voltak! Hetente legalább egyszer összekapnak,mint a rossz házastársak!

Múlthéten nem volt civakodás.Csak neked négyfülközt bevallom,egy kicsit hiányzik is a műsor!
jah szali mostanaban üt9 vágja zarit vagy ez mindig ilyen vottt !
Na meg ha nincs por,sár,nincs melegebb 20foknál de hidegebb sincs 12nél,csak napsütésben esőben vagy borongós időben kizárt!

Na ja,a sorompókra mostanában rájár a rúd!
csak akkor megyek be ha nincs sorompo, és fel van festve a felező vonal középre....

letérés szoba se jöhet.... én ovom a természetet...
Én se,csak ezt nem mertem elsőnek leírni! Néztem a mester oktatós videókat,hááát húúha!

Te be mersz menni erdei útra?
ez azért ott volt keményen...
ide jöhetsz... szeretettel várunk.. amugy meg csak hobbista parizerért boltba járo , erdei uton gurulgatos kezdő vagyok...
én nem is mernék Viktorral együtt motorozni...
ne vicceljünk kérem hogy 100 oránként dugot cserélni egy 2t enduroban.... naneee...

amugy én pl rendszeresen 1:40, vagy 1:45-be keverem, nem füstöl töle jobban akkor meg had legyen jobb a kenése...

pl ez is egy komoly élettartam nővelő dolog...
Mi nem merünk ilyen nehéz helyekre menni.Nekem a legnehezebb ahol voltam,az a budaörsi teszkó!
Ááá én nem megyek olyan durva helyekre mint ti. Max csak ide a kisboltig.
sajna csak veléed jöhet-.. ha én is ott vagyok...nem vállalom nélküled..te olyan jól fogtad a kezét ..persze nélkülem meg akkár hogy is jöhetnek

találtunk megent mocskos jó részeket.. zorrós gecit.. leértem az aljába rámtört a hatnék.. a szarhatnék.. vili előre küldtem...addig megcsináltam a peti motorját.. szigszalaggal majd mondom amig ezek felérnek fent szarok..de olyna fasza lett a hely hogy elfelejtettem mire felértem pedig volt időm...még fákat is pakolgattam...aztán elbőklásztam és elment az iklet.
felértek kérdik sikerül.. há mondom azt nem mert elment az iklet a fapakolás küzbe...pedig elbóklászta mután a gyalog..de hiába minden...hazahoztam....
a teleszart zokni tipikus esete..de a heylet elmentetem az fpsben...
meredek...helyből patakból fenyőfás sok kidőlt fával..figyelni kell merre is lehet de meredek mint a qrwa annya...
mondom nem szar a hely
nem emlékszem hogy így buziskodnék feleslegesen a tankon :) amúgy szólok. te sem szoktad sosem! csakis ha videóznak. legalábbis én még csak videón láttam ezt a marhaságot tőled. amúgy holnap beszélek zsírral ,ha akar kijön . én kibaszottul kiszámíthatatlan lettem. most meg pláne. meg akarom hirdetni a motort . ahiz meg nyilván apróra szétszedem és megcsinálok rajta mindent . vázfestés kerekek kifüzés stb. lehet ki se tudok menni mert nem lesz motor. hacsak.....?

a meló miatt meg gecimérges voltam ma. szerdán akartam menni az eredeti terv szerint. erre már kora reggel orditotta megrendelő hogy holnap ottlegyünk! plusz vinnem kell két köművest garanciális munkára. szóval amiatt borult a terv.
kostolgattok kostolgattok..inkább mennyetel el oszt keressetek nehéz helyeket.. pl plázaparokló ipszilyony beállás úgy hogy a vonal on álnak mindkét oldalt..na azok a nehéz helyek..hahahah
mert az a videó ahol úgy mész fel hogy a motort nem kúrod meg az akkor van ha lankéás helyeken jártok..ezekszerint ti lankás helyeken lyártok
hajlya.. akkor én nem is irok ide többet
képzeld dzsimmi...
én nem csak a motort dugtam meg..hanem a hegyet is megcsináltam
ha egyszer eljösz és itt máiámban vezetőleh hatolok neked akár milyne kis időre is....vagy megtanulod ezt ..vagy csúnyán alulmaradsz a hegyel szemben...
mint mondom szali ugyan igy kúrja meg a motort..ha feljün..ah mege nem akkor meg a hegy Qrlya meg az embert
szali.
sajna te még nem lettél ezzel a béna mozdulattla levidizve..mert még nem lettél levidizve...ha egycő rajta lesző.. sokszor les zez a béna moztdulat a képen ha felfelé jössz majd nagyon sokszor..képzeld..te ponty ilyne bénán festel..úgy mint hitzler.. az is bénán festett aztán egycő csak diktálni kezdett és ea zemberiség egyik legnagyobb diktátora lett .

én is belegondolok ha az 1..1,5 lillás gépeket lecserélik valami normálisra ..én a 8 évesemmel megint alulmaradnék.. hát eladnám és elkezdenék...
horgászni...
vagy kajakozni