Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt teszi a láz ....belázasodtam ...meleg vagyok....

/szar az az, hogy mehetek dolgoznyi/
hétvégén túlöltöztem magam egy kabátnyival motoroláshoz és jól megizzadtam aztán szétfujattam magam a széllel....de már lappangott valami bennem napokkal előtte ...
lyaú reggelt bénáim

zozi.
mi lett veled .. te is beálltál a sorba

foggyatok össz itt a fórumon oszt a három irányból... egycörre ...mert kb a 3 csúcs közepén fogunk landolni a hétvégén..ha por lesz nem megyek előre szólok ..nagykutya vezetésével..mirkó..meg attila titokolvasóval egyetemben...jöhettek ti is.. de mi csak lájtos gurulgatóst tervezünk...én az ádvencsörrel megyek... de szlik gumik vannak rajta..ugyhogy a túra...
plázától árkádig--árkádtól plázáig lesz
viktor lassan körbejárja az országot sőőt mit az országot a világot és becsönget és agyonveri a rossz kommentekért az embereket.... mint a jay és néma bob c. filmben....

az mekkora flash volt .... nagy star wars fun-ok voltak.....becsöngettek .. - te mondtad a darth vader-re hogy egy fasz ? és már ütötték is a csávót ... (megvan a story ? )

jó reggelt béláim az úrban !

engem miota nem hivogat azota nem kell szednem az erős gyogyszereket....

ha hiv mond bele lassan tagoltan....- a hivott szám pillanatnyilag nem elérhető.... siiiip-hang....
joban-rosszban-gázzban

teleregény napi adásban....

ha én egyszer kinyitom a számat, olyat mesélek befostok vazze.. a multkor példának okádék átugrottam egy vakondturást motorral....
tudom hihhetetlen de igy volt, utána megcsináltam háturru is... a vakondot vazze, napszeművegben hogy érezze a törödést...
Nameemostméé?
Nagyon hülye Veled se beszélek többször
És nem csak popkorn fogy több,hanem válium is!
Kb valami ilyesmi.De az hogy mindenki élvezné a dolgot,egy elég erős kifejezés!

Csípem viktort bár még sohasem találkoztunk (lehet hogy jobb is,mert nem biztos hogy szakember segítsége nélkül fel tudnám dolgozni a személyes kontakt által átélt traumát )de telefonon beszéltünk már párszor(igaz az után is elég erős gyógyszereket kellett szednem).

Maradj csak nyugodtan,biztos nem leszel útban senkinek! Meg a videóid is hiányoznának! Bocs de ezt nem tudtam kihagyni!
hát kurvára leszarom ki mondja hogy melegszik,nekem ha melege lett a motornak nem attól ,mert rajta van a védő,hanem mert ultra cicélés volt...
Kijaza pityu meg attila? Nem tudom.
Legyünk csak itt barbárok,mer faszbukom nincs.Arra se telik!
Ő is veri a fejét Nem is problémázik,hogy nincs bütyök a gumin Pedig a fele magasságra,darabra is oda volt
mi ez valami fészbukszos okosság..okitcsatok ki..fészbukszból megbuktam az érettlenségin
most irja szali..nem is akar ár új gépet..mert azzal sem lesz jobb...mint ottó sem.. ...de ig lesz pénze motorozni veled.. ha elvitted a helyre ahova engem nem... voideós beszámolót kérünk..de ne ilyen semmi 15mperces IIdik kerületi a tűzoltóság mellettis ggáki dumát
hanem hogy na ugye szali itt a 4t soha sem jön föl..megerősitéses dumát
Ha oldalra fordítom a fejem, hogy az ész egy helyre kerüljön, bármi előfordulhat.

Láthattad a saját szemeddel, mióta megvan, azóta a motorozás is jobban megy:-)

az osztás itt mindég megy.. mikor engem mikor én.. szali is kedves mint a nyugdijasok minden hó 10dikén
feri ..a csndes teri meg maga az ace mikor olynaokat mond hogy pislogok mint hala szatyorban...

szerintem azért olvasnak minket sokan mert a barátok közt és a jóbanroszban nincs olyan aksziódús mint itt a gÁzgászon

mostmár hogy az idióta vidikkel is jövök.. hát szerintem több popkorn fog fogyni a boltokból is

dév is kűdi szépen ..meg még riki is ..
sokan vagyunk ronisz a komisz az occó tanácsaival
manka meg zsu..a halyabulyák
és még soikan ..mások...meg ünnmaguk...
hajrá gázgasz...
kár hogy nem látni az olwasott cshági indekszet

zsir.. lyaú napot..
a lyáú nápot az bazmegyei beszólás..ez meg cs--megye
Majd jön meglásd Zoliiiikaaa azt meg csinál mindenkit hátúrú me nem tud a gasgasrú infót kérni
ne bax akkor az egesz gasgas forum arrol szol hogy zari meg szali egymást tépi....
huh meg hogy zari beszol az igazi kistérségi "lyau-nápot" dumával s mindenki elvezi a dolgot...

huh mint a gyözi--féle tv adás
kell a sár szar dobálás ... kell a kenyér meg a show a népnek

waze ha en tudom lépek ne legyek utba ittene nektek waz...
mondjuk igaz a GASGAS név eltüri a sok szart, hisztit botrányt... már értem...

gecsa.. szali kiboritotta a lelked..
pedig amúgy szerettem, mint a seggem szarás után a pihe-puha papírt
és ottónak is az van fent.. nem aggódni.. nem olyan szar az..kb olyan mint a 2t nekem soha sem kéne de van aki szereti

dzsimmi.
ne szerénykedj láttam én már töletek ügyes srácokat a racén...ketten is voltak valami csapatmunkában 2mpes különbséggel...talány pityu meg atilla...ők is ügyesek.. de ha te meg náluk is jobb vagy ..nem kelll szerénkednekd..bár tudom kemény vagy mint a lágyék sérv ..
boltba is szok járni.. énis... este vacsizni szoktál..énis.. mondom sok bennünk a közös..legyünk barbárok..a fészbukszon is .
Átmenek titokolvasóba
Pont ugyanaz a szint!
Akár az óvodában
hát számomra elég meglepő volt, én most tudtam meg a dolgot...láttam,hallottam,néztem már a dolgot,de hogy te!? nem hiszem el komoly! kibaszott nagy 5let
Nem tudok felrakni,mert nincsenek.Nekünk nem fussa ilyen méregdrága cuccokra mint kamera. Rötyögni meg amúgy sem tudnál rajtunk,mert mi marha komolyak vagyunk.Kb mint egy vakbél gyulladás! Abban nincs semmi érdekes,hogy elgurulunk tejér a boltba.
tőlünk nem nagyon van mit tanulni,mert csak kezdők vagyunk.Azok is a gyengébb fajtákból.Azért nem merek elmenni sehova vendéghajtani sem,mert akkor kiderülne hogy a csak a szám jár!