Ezt megint hogy gondolják?..ha történik valami akkor odamentek és mint ahogy nem is oly régen..agyonverették a népet mindenféle idegen szervezetek embereivel akiket nem érdekelt semmi,vérszemet kaptak és ütötték még a nyugdíjast is..
Hol van ez a tűzoltók esküében?..van nektek egyáltalán?..erre kiváncsi lennék
hály..
ki ez a vik..
annyit irtok róla mostanság..
meg akarom izsmerni személlllyesen.
lyaúképő... okos.... empatikus képeségei az egekbe hatolnak
majd lálykolom a fércbukszon
az igaz hogy a túsoltókak(nem irom ki a másikat!)szóval a tusoltókkal megvetették idén a rendőrségi egyenruhát.. már hordatták is velük 2 napig(hétfő kedd)aztán visszavonták mert rájöttek az nem lehet hogy tűz előtt átvedlenek egy másik gyakorlóra és arra veszik fel a bevetési rucit...meg egész nap cska 4szer kelett volna az egyik szerkóból a másikba öltözniük...
de az a komplet rendőrségi ruházat a szekrényükbe van!
hát mit mondjak.. biztos büszkék rá hogy tiszteletbeli karhatalmiak lettek és sajna várható volt egy olyan figyesz tv ami meghatározza majd neki hogy a két szervezet átjárható lesz.. ha kel oda sakkoznak mindenkit ahova akarnak...
véleménynyilvánitás volt egyik ismerős túsoltó részéről... a fércbukszon...plussz még 4 embernek akartak felmondani...csak azért mert rányomtak egy tetszik-et....
tehát már valami nagyon elkezdődött...
Most miert nezed le Viktort?tenyleg, kicsit hasonlit a Brucce Willis hez,csak a vik sokkal jokepubb .....ha jobban megnezem.....motorozni tud,mar dublor se kell.De Hard 8.5 ben mar levaltja a kutyauto amerikait szerintem.
pont most olvastam a 8000 fős önkéntes hadseregröl akiknek elengedik az aoját cserébe...
az első 4 ezer fős turnus kiképzése már meg is kezdődött Tatán... mindenesetre érdekes folyamatok...
igazábol ezek logikus lépések egy SHTF szituban... mert az a pár rendőr nem igazán tudná fenntartani a rendet... a kérdés már csak az hogy ezeket az erőket adott szituban tényleg a rend fenntartására használnák-e.... vagy magánhadseregnek....
ZsírFeri nyíregyre megyünk mi is....igaz csak szurkolni.....ezek szerink akkor neked is..
innen szoktak 4-5-en indulni a crossban...
azok a fa ugrók jó érdekesek nyíregyen is volt pár bukás, akik pont úgy ugrották hogy az első már a leérkezőre a hátsó még lapra azok onnan meg fejre...
Diktatúra lesz kis hazánkban és ahhoz hadra fogható kis magánsereg kell,nem nézel tv-t?..ott halottam hogy cigánykirályunk már az összes államot ahol diktatúra van meglátogatta...ment tapasztalatot gyűjteni
te Viktor... mesélj már rola mi ez a faszság hogy a tűzoltokat kiképzik a fegyver használatra, kalasnyikov kezelésre?
olvasgatom a netet és már jopár helyen beszélik... azért puskával tűzet oltani szerény ismereteim szerint nem nagyon lehet....
vagy ennyire fél a vezetés az SHTF-töl hogy igy probálja kiegésziteni a rendőrséget éles szituban..legtöbb helyen ezzel magyarázzák...vagy mi a szösz beszélj....
csak vigyázz mert lehet olvassák a tek-esek is a forumot...
milyeza animácios kvizműsor zsirferi..? ez volt a jelem az oviban.. még a kakaot is csak ugy ittam meg ha 1:40-be keverték....
azért ha már szakduma azt is tegyük hozzá ami fontosabb , hogy semmi köze a turbo efektushoz...
visszatolja a kipufogoba kirántott benzin-levegő keveréket...
enélkül a teljesitmény szarabb, a fogyasztás pedig nagyobb lenne.
a sűritéshez meg végépp nincs köze, az alul történik... drága ferensz...
Kis két ütem techologia:
mi a szerepe a rezonátornak a 2T ben !
a zöld levegő-benzin folyam a szivás összenyomás ütem során átfolyik a rezonátorba, majd onnan vissza nagy nyomással a hengerbe mint egy turbo, ez a szerepe a rezonátornak rátölt a hengerre a sürités üteme alatt. http://youtu.be/73Fb09B-S24
na most komolyan Vik tegyel fel magadrol valamit, itt en ezt teszem nezd meg Feb 2012 sysma csarnok supermotoban 12 lettem, döntöbe 1 hilyán nem kerültem be. Motor Ktm 690 enduro 2008-s, sokan lehurogtak milyen tehennel is megyek, ozt oskan mogotem maradtak, komoly 12 motorokkal.
Az ugratokat nem mertem vele megugratni mert le ért az alja.
a kis koporsok ugratása során már vájut vágtam az aljával a koporoskban amikor leért.
Ez éven is indulok nyiregyhazan most Nov 18-19. http://youtu.be/nFwjoyOxq5w
na ..
itt a vidi..a múltkori túrháról
helynlikkel és bűzborzal(vagy grűzgottal na mindegy) voltunk...
kemény volt de ütős...extrém volt de erős...csak aszfaltos idegzetűeknek.. figyeljétek ..itt már ott a felező vonal! http://youtu.be/ODyFLKrufQU
Ezt megint hogy gondolják?..ha történik valami akkor odamentek és mint ahogy nem is oly régen..agyonverették a népet mindenféle idegen szervezetek embereivel akiket nem érdekelt semmi,vérszemet kaptak és ütötték még a nyugdíjast is..
Hol van ez a tűzoltók esküében?..van nektek egyáltalán?..erre kiváncsi lennék
ki ez a vik..
annyit irtok róla mostanság..
meg akarom izsmerni személlllyesen.
lyaúképő...
majd lálykolom a fércbukszon
az igaz hogy a túsoltókak(nem irom ki a másikat!)szóval a tusoltókkal megvetették idén a rendőrségi egyenruhát.. már hordatták is velük 2 napig(hétfő kedd)aztán visszavonták mert rájöttek az nem lehet hogy tűz előtt átvedlenek egy másik gyakorlóra és arra veszik fel a bevetési rucit...meg egész nap cska 4szer kelett volna az egyik szerkóból a másikba öltözniük...
de az a komplet rendőrségi ruházat a szekrényükbe van!
hát mit mondjak.. biztos büszkék rá hogy tiszteletbeli karhatalmiak lettek
véleménynyilvánitás volt egyik ismerős túsoltó részéről... a fércbukszon...plussz még 4 embernek akartak felmondani...csak azért mert rányomtak egy tetszik-et....
tehát már valami nagyon elkezdődött...
most nem azéé de 2001-ben lc-4 em volt s azzal indultam az első ceredi versenyen....
van kb vagy 140 kg szárazon......s nem is volt felező vonal...
géppuskás viktor tűzolto elháritja a katasztrofát... szép kis jövő...
az első 4 ezer fős turnus kiképzése már meg is kezdődött Tatán... mindenesetre érdekes folyamatok...
igazábol ezek logikus lépések egy SHTF szituban... mert az a pár rendőr nem igazán tudná fenntartani a rendet... a kérdés már csak az hogy ezeket az erőket adott szituban tényleg a rend fenntartására használnák-e.... vagy magánhadseregnek....
majd megtudjuk.
Sándor József Benedek zsákba hozza.......SP-t
ZsírFeri nyíregyre megyünk mi is....igaz csak szurkolni.....ezek szerink akkor neked is..
innen szoktak 4-5-en indulni a crossban...
azok a fa ugrók jó érdekesek nyíregyen is volt pár bukás, akik pont úgy ugrották hogy az első már a leérkezőre a hátsó még lapra azok onnan meg fejre...
nem hallottad?
te Viktor... mesélj már rola mi ez a faszság hogy a tűzoltokat kiképzik a fegyver használatra, kalasnyikov kezelésre?
olvasgatom a netet és már jopár helyen beszélik... azért puskával tűzet oltani szerény ismereteim szerint nem nagyon lehet....
vagy ennyire fél a vezetés az SHTF-töl hogy igy probálja kiegésziteni a rendőrséget éles szituban..legtöbb helyen ezzel magyarázzák...vagy mi a szösz beszélj....
csak vigyázz mert lehet olvassák a tek-esek is a forumot...
azért ha már szakduma azt is tegyük hozzá ami fontosabb , hogy semmi köze a turbo efektushoz...
visszatolja a kipufogoba kirántott benzin-levegő keveréket...
enélkül a teljesitmény szarabb, a fogyasztás pedig nagyobb lenne.
a sűritéshez meg végépp nincs köze, az alul történik... drága ferensz...
de ugye az idén nem ezzel a tehénnel indulsz.?
jajjajjjaj... el vagyok bizonytalanodva igy reggelire... kire tegyem az X-emet erre a Barack fiura, vagy az új versenyző Romney-ra...
segitsetek ... melyikben van meg az X-faktor.. a világ sorsa mulhat ezen...
mi a szerepe a rezonátornak a 2T ben !
a zöld levegő-benzin folyam a szivás összenyomás ütem során átfolyik a rezonátorba, majd onnan vissza nagy nyomással a hengerbe mint egy turbo, ez a szerepe a rezonátornak rátölt a hengerre a sürités üteme alatt.
http://youtu.be/73Fb09B-S24
Mond má meg kijaza pityu meg attila akivel együtt mentél,mert má szétbasz a kíváncsiság.
Az ugratokat nem mertem vele megugratni mert le ért az alja.
a kis koporsok ugratása során már vájut vágtam az aljával a koporoskban amikor leért.
Ez éven is indulok nyiregyhazan most Nov 18-19.
http://youtu.be/nFwjoyOxq5w
itt a vidi..a múltkori túrháról
helynlikkel és bűzborzal(vagy grűzgottal
kemény volt de ütős...extrém volt de erős...csak aszfaltos idegzetűeknek.. figyeljétek ..itt már ott a felező vonal!
http://youtu.be/ODyFLKrufQU