az nem pityu hanem atilla ..és nam atila hanem péti..cska nem ugrott be a nevük..
együtt mentek a racén nekem először nem esett le hogy tudnak 3.óra 20 percet pontossan ugyan úgy menni..jó én is..de ők előtte vló nap isszögre pontossan annyit nemtek..aztán eská felvilágocsitott..ők olyan tímszerűen mennek és segitik egymást..csak egymást a szopóban..
mondjuk ez jó...bár a második nap ati szalinak segitet..majdnem be is húzták elém a nyomba ketten..miközben én egyedül cibáltam a szaromat...
szóval nem olyan jó vagy mint pityu meg ati ..hanem mint ati meg peti
mert azért azok nagyon ügyesek ám
kátélyem kecskemét..
a főszerelő nagy titokolvasó. szilya lyani..mi a szitu..motorozás volt?jó ez vick vÓt
dévnek igaza van..de azért vanank dolgok amik nem így vannak..mert sajnos..sajnos mikor dévvel voltunk sokszor csak megmutatta hogy merre gonolta..megcsináltuk ...vagy sem..de déwed ..déw nem is próbálta
déw akkor hogy van ez a positiwe gondolkodás...
most szóltak ronis dzsimi zozi barmudaháromszög közepébe nem megyünk a 8 előtt(azaz a hét végén..szóval nyolc előtt )
és volt aki megent felvetette a zarándolás lehetőségét...ami végül is nem rossz...
főleg az új részek.. főleg hoy hlegközelebb csak is újban megyek...onli nyú
Jááj árány tezsvérem hááde méé nem mondod hogy árrul az átillárul ván szó! Hámáhogyne ismerném! Ott lakik a szomszégya melett,ahol aza két kutya van! Mielött elhagynád azután van a házuk,a kiásatlan kút mellett!
Szerintem, minél többen gondolnak valamire és főleg, ha átélik érzésben (akár félelem vagy pozitív érzések) annál nagyobb az esélye, hogy meg is történik... (Sőt ez teremti meg)
Tehát tessék elfelejteni a negatív gondolatokat és félelmeket(3VH, meg háborúk, meg mim nincs stb),
csak pozitívan, fejben tudatosan, pozitívan, arra gondolva mit szeretnél, a helyett hogy arra figyelnél mid nincs,stb. (Tudom, elég nehéz )
Endúróban is fontos, a "na ez lehetetlen", meg "el fogok esni", stb. gondolatok helyett, a nekimegyek és megoldom alap gondolat
A hogyan majd alakul
Csak egyszer indulna meg egy egy ilyen globális pozitív gondolat és érzés hullám az emberekben, szerintem megváltoztatná a világot
fogtok kapni ti is fegyveres kiképzést... törvényt modositottak ez miatt, és a későbbiekben egy tűzolto akár átvezényelhető a rendőrséghez fegyveres szolgálatra....
érdekes ...és elgondolkoztato folyamatok ezek... ha bele vesszük a most toborzott 8000 fős "önkéntes " hadsereget, ehez hozzáadjuk a 8000 fős tűzolto állományt akiből 7 ezer fő a bevetési szakasz, többi irodai....
+ a magyar hadsereg létszáma...kb 30 ezer fő....
Válaszolok zarándol helyett,mert el van tűnve :)
A most felszerelőknek már megy a fegyveres kiképzése,de az állomány többi részével még nem közöltek semmit,mi is csak nézünk,meg várjuk hogy mi lesz....
Nevetséges ez,de nem tudsz mit csinálni A titok,jó kutyák otthon,meg minden ami kell kézközelben ,ha bemennek hozzád ennyi.Az,hogy máshol mi történik,le kell szarni,me minket is leszarnak
csikusz az egy kicsit más mert te elötte is sűn voltál.... nade a tűzoltokbol fegyveres karhatalmat gyártani...a világon nincs ilyen...
tételezzük fel....csak mint konteo,, netes agy fejtegetés.... 4-5-pár év mulva teszem azt bizonyos országrészeken elkezdődnek ilyen fosztogatásos dolgok,( lásd mint a szlovákoknál is volt pár éve a cigokal.)
....és elmennek a tűzoltok tűzet oltani, aztán közben jön a hívás hogy a város másik végén fosztogatnak egy abc-t , erre átöltöznek a kocsi szélén , felveszik a roham bilit, kiveszik az űlés alol a géppityut, othagyják a lángolo házat , és elmennek rendet rakni... vagymi..?
ilyenböl csinálják a repűlőket...
együtt mentek a racén nekem először nem esett le hogy tudnak 3.óra 20 percet pontossan ugyan úgy menni..jó én is..de ők előtte vló nap isszögre pontossan annyit nemtek..aztán eská felvilágocsitott..ők olyan tímszerűen mennek és segitik egymást..csak egymást a szopóban..
mondjuk ez jó...bár a második nap ati szalinak segitet..majdnem be is húzták elém a nyomba ketten..miközben én egyedül cibáltam a szaromat...
szóval nem olyan jó vagy mint pityu meg ati ..hanem mint ati meg peti
mert azért azok nagyon ügyesek ám
feri engem ne.
kátélyem kecskemét..
a főszerelő nagy titokolvasó.
dévnek igaza van..de azért vanank dolgok amik nem így vannak..mert sajnos..sajnos mikor dévvel voltunk sokszor csak megmutatta hogy merre gonolta..megcsináltuk ...vagy sem..de déwed ..déw nem is próbálta
déw akkor hogy van ez a positiwe gondolkodás...
most szóltak ronis dzsimi zozi barmudaháromszög közepébe nem megyünk a 8 előtt(azaz a hét végén..szóval nyolc előtt
és volt aki megent felvetette a zarándolás lehetőségét...ami végül is nem rossz...
főleg az új részek.. főleg hoy hlegközelebb csak is újban megyek...onli nyú
Ha megoldható vegyél már vissza a facebook-os csoportba.
Újra bejelöltem a csatlakozást.
Köszi.
Mi zajlik itt megint gondolatban
Szerintem, minél többen gondolnak valamire és főleg, ha átélik érzésben (akár félelem vagy pozitív érzések) annál nagyobb az esélye, hogy meg is történik... (Sőt ez teremti meg)
Tehát tessék elfelejteni a negatív gondolatokat és félelmeket(3VH, meg háborúk, meg mim nincs stb),
csak pozitívan, fejben tudatosan, pozitívan, arra gondolva mit szeretnél, a helyett hogy arra figyelnél mid nincs,stb. (Tudom, elég nehéz
Endúróban is fontos, a "na ez lehetetlen", meg "el fogok esni", stb. gondolatok helyett, a nekimegyek és megoldom alap gondolat
A hogyan majd alakul
Csak egyszer indulna meg egy egy ilyen globális pozitív gondolat és érzés hullám az emberekben, szerintem megváltoztatná a világot
(alul szerintem csak az elősegítés zajlik, ami elhanyagolható mértékű a felső sűrítési arányhoz viszonyítva)
Vagy visszaszerezzük a trianoni elvett földeket
érdekes ...és elgondolkoztato folyamatok ezek... ha bele vesszük a most toborzott 8000 fős "önkéntes " hadsereget, ehez hozzáadjuk a 8000 fős tűzolto állományt akiből 7 ezer fő a bevetési szakasz, többi irodai....
+ a magyar hadsereg létszáma...kb 30 ezer fő....
vajon mirefel ez a nagy szervezkedősdi........?
1:40-es keverékkel folyt orrán-száján.
A most felszerelőknek már megy a fegyveres kiképzése,de az állomány többi részével még nem közöltek semmit,mi is csak nézünk,meg várjuk hogy mi lesz....
tételezzük fel....csak mint konteo,, netes agy fejtegetés.... 4-5-pár év mulva teszem azt bizonyos országrészeken elkezdődnek ilyen fosztogatásos dolgok,( lásd mint a szlovákoknál is volt pár éve a cigokal.)
....és elmennek a tűzoltok tűzet oltani, aztán közben jön a hívás hogy a város másik végén fosztogatnak egy abc-t , erre átöltöznek a kocsi szélén , felveszik a roham bilit, kiveszik az űlés alol a géppityut, othagyják a lángolo házat , és elmennek rendet rakni... vagymi..?
érdekes jövő....
ez meg hogy egy szakmabelinek van véleménye , és ezért fegyelmit kap...kb a szánalom kategoria...