Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ha be van már neki építve ? akkor ?
ahoz hogy Viktor utol érje öket legalább egy rakétát kéne beépiteni a seggébe...

erre azt irja ide hogy ügyesek... ez kész vazze... befosok..
ne probáld... tedd.. vagy ne tedd, DE ne probáld.

Yoda mester..

Luuuuuuuuuuukk, én vagy az Apáááddd..
Nagy Peti és Havram Ati akiket vikt emleget.
ami a sziveden a szádon...
megpróbálhatjuk
akkor csinálunk neked egy rendes edzést itt a kispályán...olyan minden körben egy feljáro tipusut..elkezdjük az elején és végig megyünk az összesen ,

oké..?
Ott voltam 5 napot a pálya épitésnél! Nagyon nagyon komoly lett!
engem? mi FASZ? ki mondta? vamzer vagy?

amúgy leszarom. jó bolt lenne , csak van ott egy ember az egy kamusi mamusi kétszinű . maga a bolt zsír. semmi baj velük. a tulaj is jó arc . a pultban van baj nem pici. de néha meg tök jól csinálják. ha viszont elkurnak valamit akk or csak fejvakarás van. mindegy leszarom. amúgy te 100 % valami kis vamzer fióka vagy. nem véletlen engem szólítottál meg ezügyben.
igen gyúrok, nem akarok utolsó helyen végezni, elmehetnénk hasonló körre mint szombaton
Tényleg.Igazad van!
Természetesen,és ebből utólagos engedelmeddel már levontam a kedvezményt is!
tervbe van, de csak a környék, kisboltig tejért..

miva gyursz az enduro sprintre.?
miröl beszélsz teeee.... amiota zsirferenc ajánlotta a 10 ezer/oradij/ tanács árat , én gyorsban elfogadtam és átirtam az ártáblát...

olcso tanács itt már nincs... az elöbb vitték el az uccsot...
és ez gondolom a netto ár áfa nélkül.....
Csak szólok,hogy amíg beteg voltál 7000/tanácsra emelkedett az ár!
háj
megyünk egyet holnap?
én
a 400-as 4t-vel...
fiuk 450 exc 2009, elvileg 110 ü.o. a gép, s az a hiszti a motor bol kijovo karter gáz csöböl lassan de csöpög ki a motor olaj.
nem kel elesen sem boritja siman menet kozben, kb. 5 u.o es 1 deci olajat kidobb.
(a motor s valto olaj kulon van, motorba 0,7 liter megy váltoba 0,9)
mi lehet a hiszti ki tudja ?
innen is mennek titok olvasok... szurkolok nekik...hajrá..
kösz. jah az volt a csoda nem ? most még nem tudom mivel menjek a 2T vagy a 4T ?
doktor ur ..persze hogy fent sűriti a nagyot...deha elötte alul nem sziv-süritene, akkor soha nem jutna fel a cucc... és ami elindul kifelé azt löki vissza a gázlengés...
ezért nagyon fontos a Diffuzor kup -közép rész- konfuzor kup aránya.... folyamatában a diffuzorba kupba kirántott cucc gyorsul, a középrészen nem csinál semmit csak tovább hűl, lassul, viszont a rövidebb szögű konfuzor kupon kap egy hatalmas lökést vissza felé....

és akkor emlitsük meg a végcső, szerepét ami egy kifejezetten vékony cső (,kb ujjnyi vastag,) és a hangtompito szerepét, az ő fontos feladatuk a kűlső légköri nyomásnál joval nagyobb belső nyomás fenntartása...

a rezonátorokat bizonyos optimális fordulatszámra és környékére hangolják, magyarán mindenhol nem hasznos...
a megfelelő hangolást ugy érik el hogy adott fordulatszámon a konfuzorrol visszafelé ható gázhullám időzítése a hengerben a kipufogónyílást még nyitva találja, de a felömlők már zárva,viszont ha jol van megcsinálva a holmi akkor azon adott fordulatszámon a teljesitmény növekedés akár 30-40%-os is lehet...

kb cirka...

abban igazad van ha nem lenne akkor a kipufogo oldal serc-perc alatt leszárad a nagy hőtöl és a nulla kenéstöl megragad.. ezért nem szabad 2t motort rezo nélkül kiprobálni....
Kedves Enduros társak

most vasárnap 2012.11.11 lesz a Szarkáspuszta sprint enduro verseny amit mindenkinek melegen ajánlok, mármint gyertek el.

Nagy Péter leírása szerint:

"20 km a pálya, 45 perc egy kör ebből kell menni 4-et, az átlagtempó 20-25 km/óra.
A start előtt lesz tartva szabályismertetést. Romániás a pálya (mint a romaniai versenyekhez hasonlit) lesz két kemény (fincsi) feljáró, itt a harmad osztálynak nem kell felmenni.
Lesznek katlanok, erdő fel-le végig s szuper oldalazok.
Ezen felül van egy meddőhányó, oda fel kell menni mindenkinek. nem hosszú kb 300 m, de nagyon komoly....

mindenkinek javaslom garantáltan élvezetes lesz... gyertek,,,,.

Üdv ZsirFeri
Bazz én is láttalak menni! Jól mentél,bár csodálkoztunk az elején hogy mit keres ott az ember azzal a nagytőggyel!