Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figy ember..
igy nem lesz futomü javitás nálad.. érted... sem részemről sem más részéröl.. erröl beszéltem...
tudod magamat olyanra bizom ki csöndes szerény s nem szól bele más dolgába.
a másik a hisztis folyamatosan engem direkt basztat pedig nem nekem szol a dolog, most megkapja a cimzet, el is kuldtem az sms-t.
kossuth téren sok ezer ember skandálja a szép volt fiukat... mint valami ratyak foci meccsen.... a szakado esőben

el lehet gondolkodni mennyi zsido is van itt mekkora befolyásal...
Nem.
Most azért rendesen magadtól kiírtad,hogy egy szarkeverő,ide.odanyalgató, spicli vagy Ennyi............
na aki ezután azt modja nekem hogy Judapest, ne az...annak avaslom nézze most a hirtv-t... mazsihisz, meg együtt jeruzsálemért, és a többi...
Szerintem aruld be az anyukajanak is,h a fiacskaja miket mondott
Zari,

ez neked tudom ez a eröséged:
http://youtu.be/-20xs65ct7o
igy van,s neked tapasztalatod ?
volt töröt bütyköd ?
irjál rola hol tapasztaltad szar ?
te ez mikor volt ? mennyi ideje ?
ez volt hibájuk igen de az első régi szériáknak !
msot mar egy butyok sem tört le nekem.

Idö mikro volt ez ? szerintem több mint egy éve...
milyen Radu.... ? az élesdi ?
meg a pénzünket... jah...
Pár hete még voltam kint Nagybánya mellett egy kis faluba egy új helyen.
Szatmárnémeti Husaberges sráccal.
Na az mutatott feljárót.
Már untam,hogy a 3. dombnak is csak a háromnegyedéig értem fel.
Na azért annyi vigaszom volt,hogy Radu csak a feléig ért.
Eső után voltunk,fogós volt a talaj,én meg nem voltam fizikailag maximumon.
Ti jártok valahová?
ezzel lett elkúrva ....mikor rájuk bíztuk a kereskedést..........
nem csak hisztis, most már irigy s féltékeny is...
te kis buta fiu.. fel kellene nöni már...
kuldom sms ben borkának a cigány kordé kocsis dolgot.
pirelli sportiont kaptam ami gyári lyamahán volt..19esben.. 4 motorzás után már jöttek le a kanyabütykök..négy pályamotorozás

de pl ferensznek bejön

a geomaxtól nem kell félni.. azzal jön ki az ikszcély ...eskánál láttam szépen dolgozni...jól is fog pedig a bütyökelrendezése ...szar.. tehát az anyaga jó...
de lapos használattól tönkrment az oldafala.. és akkora nyolcas volt benne fél évesen hogy az már kilences volt...

ami gumiban még nem csalódtam az az epres...az asszony legalábbis azt falja mint kacsa a nokellit
Hisztis,
jah es figyelj mátol elkezdem szoszerint irásaidat továbbitani GG Ákinak és Borkának, biztos ezt várod el tölem. ez lesz.
"cigány kordé kocsi" lehet huzogattad vagy huzogatod még....
minenki magábol indul ki..... cigány.. kordés...
Ron,
ha kell viszek neked ára nem publikus de tölem megkapod amenyiért én kapom. most van még 8 db.
vigyaz mert az xc a jó az a enduro.
jovo heten megyek le feléd s viszek egy ujjat ok.
szoval ujra a FIM tipusut tudja olcson a hisztis.
nem a scorpion xc-t amit en használok.
az amit én használok az a 120/100/18 xc mid soft.
vigyázat mert van belöle nem xc hanem mc ami a cross. annak kemény a fala.
igen ezt használom én ! most van még 8 db. nekem most nem kell.
most ajándekoztam el a két alig kopottat havernak. csak a szélei voltak lekopva, 8-9 árulom öket. de már nincs.
értsd meg te buta engem nem tudsz felbaxni ezzel a hulle gumi hiszteriaddal, csak magadat járatod le. amire viszont kiváncsi lennék mi a bajoda rigával vagy Brokával... velük meg GG Ákival baxol ki amikor itt igy irsz csak tud meg..

nekem a rigan 1 Ft-om nincs értsd már meg.
s elmondom megint nagy arcal, nekem annyi a lovém fixen hogy nem kereskedek elvből, engem úgy neveltek kereskedni szégyenletes szakma (zsidok dolga). Régi időkben a zsidokra volt bizva a pénz és a kereskedés mert szégyenletes dolog volt ez érted buta fiu.
hisztis a fim-et arulja.
a 120/100/18 scorpion at a 17 mm-res bütykü.
azt kevesen használjuk.
Pirelli Scorpion 120/100-18 XC Mid Soft
Szerintem abban a típusmegjelölésben nincs 18 colos hátsó.

Én az xcms megjelölésűt használom (szerintem azt mint zsírferi), vagy van még a garacross néven árusított mt16-os.
itt nálunk meg láttam pár ilyen occso geomaxot, az odal sorokat olyan hamar ledobta hogy jajjj...

mondjuk nem tudom mennyire volt friss a gumi, vagy sokéves raktári visszamaradt...
gabi ilyet nem tudszoccson ? pirelli scorpion mx mid soft 32.