Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod ki a szar keverő ! spicli
aki irogat s utána tagad....
aki eldobja a követ betörik az ablak s eldugja a kezét !
a hisztis be irt egy forumba sok embernek ...
én simán a címzetnek 1 embernek irtam meg azt amit az ö termékéről irnak,
söt elmondom az a hálátlan ember azt a gumit ajándékba kapta...
hálátlan fráter, hisztis kurva... lehet átoperáltatta magát nönek..
résuemről az a csalodas egy ember aki férfinek néz ki s motoros úgy viselkedik mint egy lány.
sexeld miiii?
flexeld meg... én is meg flexelem.
BB oksa hol és mikor?
jol néz ki a freeride 350 , szivesen kiprobálnám.. de egy tetves berugot tehettek volna rá...

rühellem amikor ezen sporolnak...
ok. benne vagyok. ! Ron...
Eric Brandauer nekem nagy favorit... tud a csoka, amugy ő is ig-gatsch klubb tag... van ott olyan video észak olaszországban motoroznak ilyen csuszos sziklás patakokban... komoly helyeken...
azota az van fent... jo kis gumi nekem tetszik nagyon hasonlit a bűtyök forma meg a vágása az s-12-re, meg a puhasága is szinte ugyan az...

forgás irányos gumi, most forditva van fent, tán annyi hogy a ferde sáros sziklán könnyen elcsuszik oldalra, de szerintem nincs az a gumi ami ilyen nyálas csuszos erdőben ne csuszna....

jahh és csak ugy mondom tegnap is egész délután első defektel motoroztam, oda raktam egy csunya sziklára...mondjuk nem igazán zavaro.... max kanyarban, de extrémkedős farönkösben tök nyolc...
én nem tudom mi a faszom ez a tesztoszteron tultengés mindenkiben...

lehet nem motoroztok eleget.... aztán tulteng az enerdzsi...

ne egymást basztassátok már , inkább fogjunk az erdő szélén valami műzöld természetvédőnek nevezett bohocot, aztán mindenki leverheti rajta a bánatát...

utána feldiszitjük karácsonyfának kapratunk rá egy kis sarat azt elverjük a picsáját virgácsal hogy rosszvotál gec...
Az elfelejtetted,hogy az én szeretetem országos,sőt kicsit nagyobb
normális mederbe terelve..
az a gumi kb 3gy éve volt...talán vissza is hivták öket..és 19es krossz 110/90-19es..nem tudo m az xc az jó e de lehet az már jobb.
hogyan vált be igy a kopott amit adtam ?
azota azzal mentél ? vagy tettél fel mást ?
probáltad flexelését ? én még nem ?
feri..köszi a szpongyol gumit..de de ennyi... egy nem normális idióta vagy...
hülyébb vagy mint a sok..éves átlag.
olyan emberekkel beszélsz csunyán akik motoros tudásához semmi de semmi közöd nincs nem volt.. és ahyol gátom a fejlödésed egy év alatt..nem is lesz...
nem éretetem.. de már tényleg látom ...az van amit béka is meg szali is mondott aki együtt utazik veled..hogy olyna dolgokat mesélsz ami a neved lett itt...

jótanács...
bocs.. lyaútanáx...
vigyuz csikusszal...mert ronixal nagy haverek.. ha elbaszod .. elbaszod a ronixal való hajtásaid is...nem csak itt látunk majd szeretettel..hanem ott is...
nagyarcú
köszönöm ...
igazad van doktor ur... tényleg xc...
Okosan....
mint irtam én nem én félös kurva vagyok... meg hazudos..
Fenyegetsz?
Kit érdekel,mondtam már ,körbe röhöglek Különben is vannak nálam sokkal jobbak,menjetek oda.Csak a legjobbakkal foglalkozom
ilyen a hard-forum !
ha van nagy szája valakinek hát... viselje következményeket...
valaki elöbb utobb szájon vágja a pofátlan kis fiut, én nem mert én félös és hazudos vagyok !
Ujra angolul.
5 személy felet kedvezmény.
na mester..ma nem sok sort irtál de az velős...
mekkora egy spicli sirós szutyok..nagypofályú beszólogatós pöcsfasz...
rossz a forum amibe irsz zsír...
keresd a topikban a hazudós nagyotmondós...fellengzős nagyarcúak fórumát
nem nem
te mondtad jartal kint a multkor ezt gyakorolni, s jol megy.
csak mutatam mi az eröséged nagy gáz helyböl .!
Ron,

erröl felesleges még beszélni is. nem hogy nézni.
elöbb utobb megint lesz husdaralás... kérdés mikor..
az a szitu..nem ifgazán.. 3 perc felett már egyáltalán nem.. adig belefér.. ne vagyok eg köszáli zerge..de te és a mentolos...biztos ezt is tudjátok..csak...na látod ezért nem motorozunk együtt.. csak a békával..meg a hosi valmeg eskával..mert ők nem hánytorgatják fel a hogy vannak hibályalyim.