Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem elfér... nincs vele gond...
doktor ur ..jol értem kivetted a hátso telovédőt... azt a lelogos csuszkás holmit?
ne tedd ! ha kap egy kavicsot a hátso telo szárad vége mint a dalnak....
kösz. zsir.
nekem is azt verte szét meg a láncvédőt...
Vik,te tudsz valamit szalirol?meg eletben van?vagy gigiek megcsinaltak?
hehehe...

tuti szoktad nézni a nat geon morgen freemant....a féreglyukon át c. műsorát..

én csipázom....
Nekem is szoros, a telóvédőt ki kellett venni, de elmegy. kx250f
pusztán szorakozási szándékal bele olvastam ebbe a nibirus zőldségbe...

hát jokat röhögtem....

az én csillagászati ismereteim kb kis iskolás szintüek, de enyit még én is tudok hogy a jupiter a naptol az 5.-ik bolygo 1 Gázoriás! könyörgöm már kiaz a hűlye aki ezt benyalja hogy egy ilyen oriás bolygot a pluton kivül fel fedezett a nasa?
még egy kis ovodás is tudja hogy a gáz oriások a csillagjuktol bizonyos távolságra keletkeznek se közelebb, se meszebb... legalább megálmodhattak volna mondjuk 1 üstököst, vagy mittudom én, de ekkora marhaságot... anyám borogass...
nemtom de nekem a 120-as nem ok beleér mindenhová..
az cross méret...
akkor már 140 vagy 110-es...
Én jámborabban nyomom mint ti.

Szerintem nagyon jó gumi, a Zemplénben soha sehol nem volt probléma, mindenütt felment/átment ahol jártunk. Igaz patakok nem voltak.

Szeptember óta minden hétvégén mentem 1 napot a brigáddal, és a magassága nincs megkopva, az éle van egy kicsit lekerekedve, de még meg sem fordult a fejemben, hogy cserélni kellene.

Szóval szerintem tartós gumi.

Krosszpályán nem voltam vele, meg én jámborabban tolom, és fele olyan erős motorral mint ti, szóval ez is közrejátszhat a kopásban, az oldalbütykök a helyükön vannak.

Szerintem nem 17mm magasak a bütykök, de nagyságrendekkel magasabbak mint a FIM-es gumikon. (az IRC M5B-től meg jóval alacsonyabb, az egy veszedelmes megjelenésű gumi)
Kár, hogy lassan nincs senkinek gasgas...csak a megmondás megy oldalakon keresztül....
jahh zolika is csak 1-szer irt soha többet.. akkor is lebaszott mindenkit mi a faszt nem irunk rendesen, mert ő nem tud kérdezni...

azota is ő a mumus...

vik akarsz lenni mumus? veled ilyesztgetjük az uj belépőket... ha nem viselkedsz rendesen el kell menned viktorral motorozni...
tudtam hogy számithatok rád
mond hogy nem hiszed el ezt a kisbolygos nibirus zőldséget...

persze lessz geddon meg minden, de azt az emberiség saját magának fogja csinálni, mert egy véges bolygon egy idő után elfogynak a dolgok...nyersanyagok, kaja, élettér... stb.

de hogy ez mikor azt ki tudja....

szoval nyugodtan vegyél karira ajándékot...
kettő nap alatt 10en sok oldalt irtunk tele.. hát mondja valaki hogy nem zaj...lik a fórumunk...
melyik térd kell? szoljál kölcsön adom...

egy jobarát ott segit ahol tud, elhanyagolt feleségeket rendberak , berozsdásodo terep motorkerékpárokat megjárat ... ilyesmi...
ennyi
ez kicsit hosszú lett
mindenki nyugodjon meg...

én azt mondó vagyok..ha a fhórumoin ér valakit sérelem..azt itt kell lerendezni..nem a titokolvsóo aztán tlefon jobbra balra meg a rámutogatás.. ide köll beirnia sérelemt.. mint zooo-lika..is...megkapja a választ le van tudva..és szent a béke
erősitem a térdemet jővőre
oksa
Jozef... mi a stájsz berozsdál a szutyaberg, holnap felugrok érte lehozom ide hozzám legalább néha járatva lesz..oks..?
BB csinálj már valamit