Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morgen hát visítottam ezen a sok iraton míg visszaolvasgattam.... nem vagytok eccerűek...
Dew kis segitség mitas-hoz....
Dew..

120/80-19 EF05 ez elég jo, és nem drága... volt nekem is szépen eltalált mindenhol, és talán az egyetlen 19 colos fim-es guma értelmes árban...
nem . sose láttam. viszont én 6 kilóért odaadom az enyémet ennél sokkal több extrával. sxs telók uj lengővilla uj kuplungrendszer 2010 es uj henger stbstb meg egy fél motorni kacat hozzá. nagytank kistank rezók tompítók motoremelő a jóég tudja . ja az enyém rendszámos bár épp leadtam hogy ne kljen fizetni a sújadót. ja és vadi uj az egész gyújtásom is. uj alaplp ujfajta feketedoboz. és a védőket is rajtahagyom ha kell.
Mire gondolsz?
Estét! Gábor ismered ezt a motort ? http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_250_xc_akcios-6397055
tudsz róla vmit azonkivül h drága .)
eltévedt. és rásötétedett. kint alszik az erdőn. majd holnap megkerül. aludj nyugodtan feri. .
te meg ugye nem nagyon tiltakoztál. és meg kellett mutatni hogy birod.
Ron,

nagyon eltüntél... csak nem motoroztál...
egyszer egy csajomnal en is vegigjeloltem a lakasat,szegeny csak takaritott......o volt a hibas,m megvacsoraztatott,aztan meg vizes poharban adta a hazi paleszt
ne tudd meg milyen zorró. úgy kell hazavezetni mint valami rozsdás 28 as biciklit. csak én abban különbözök ,hogy útközben hazáig végigfestem az járda szélét színesre. csajom irtó büszke szokott rám lenni.
viktor! jövőhéten rádkiabálom a tömítést amit nekiadtál vilinek! te szemétláda. ezt le fogjuk harcolni.

áki! neked kettőt is adtam! készülj!
extremben iszol szali?de ott remelem zorrobb vagy ,m motorral
zsír nem iszik állítólag. én szoktam ritkán. akkor viszont nem ismerem a mérték fogalmát. legtöbbször sújos májkárokat szoktam elszenvedni és 2-3 napig is elvegetálok. utána viszont tökre kivirulok ,hogy életben maradtam .
hali...G.Zoli ez az ember?nekem is lenne majd 1 kis "orvosolni" való
na mék alvadni..
készüljetek a jövő7 re valami jó szaftos qrwaanyázós témával...különben visszatérek a jóban roszban horror szutyokhoz..meg az anyátok közthöz..mert ez kell a népnek.. szappan..meg opra
mi volt a gikszer a rémeremikszel

motorozás nem érdekell senkit.. it hiszi van mindenki beolvasott mindenkinek.. a végén manka elküldött mindenki t a faszba...mer jött oszt kitkaritotta a fhórumot is ...
metcett zellerben van ..mc 4...még az mc öt is jó..
dünlop d 756 vagy melyik még..az a lényeg egysorban legyenek a bütykök.. ne szétosztva mint a stárkrosznál..mert az endúróbna maga a szopás ne továbbja...
na megnéztem ezt a pielli árlistát.. a fszom tudja kinél...egys ilyne kutyagumihuszon 6ezer ... nem párban..csak a hádcsó
jól néz ki az tutifiksz..de még 18ért sem nem hogy 26ért...akkor 120/100-18as mc 5 15ért az már jóvétel nagyon nagyon
na végre..megnyugodtak a kedélyek...már kezdtem azt hinni tényleg vannak örökké tartó dolgok..de hálá izstennek ...nincs
Na,mar egyutt piazgatnatok?Akko vilagbeke?
doktor csanád 8van2.
a dolog bejött amit mondtál..tegnap oda figyultam erre az energiafelhasználásra...menet előt benyomtam egy multit...majd 2db magnézumos 100mg szölöcukrot.szépen ovatossba a menetek közt +a a 60perc után még ketőt..nem is volt izomgörcsöm semmi..de tényleg..pedig volt ám combal fogás végig...plussz már olyan hullámos a pálya mint atom
laca..te engem szopatol...
hogy nyernénk ha ott lesz a szikszdéélyzrő a csoresz...
csak akkor tudnám megverni..pályán ha lekörözéskor 0,5re rántanám egy bukszusba és ott ...de mivel gyakorlatilag egy tsapat vagyunk ha bár merre megyünk a világban..ezért ez szóba sem jöhet... igy soha nem tudnám megverni

szóval győzni biztos nem fogok..
a mikulásnapi race.. lehet ott leszek.,. pont szabadnapos vok...csak a tsaládot kell elintézni...valahogy...

a hajtást ne sajnáld.. mert itt szakadt az eső reggel 10től...ugyhogy én kihagytam volna...de mivel tegnap bepótoltam igy amai az már szóba sem jött..de ezt baninak mondtam is..azért köszi.. és bizti lehetel benne.. mé ga télen azért találkozunk..mert a macskás az volt a kedvenszem