Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a régi ugynevezett gravitácios keringetősnek meg az a baja hogy nem hatékony mert rengeteg viz van a csövekben s azt mind fel kell melegíteni először
Ismerősnek elvették a trélerét meg a buszát angliába, mert pirosat tankolt. Annyi volt a büntetés hogy nem váltotta ki mert nem érte meg.
félcbukozzáááá..
nem kell benzin/gázolaj bele csak kb 5 évente akksi csere ami nem nagy pénz. Nincs para ha befűtesz lefekszel s elmegy az áram és arra kelsz ,hogy van saját gőzgéped
hanem azzal locsolják a benzinfát hogy jobba nŐjjön
Nyitott rendszert csinálj..túlfolyó meg ki van vezetve a tetőre és oda aztán mehet bármi...a rendszerbe meg trafó olaj és víz keveréke lett beletöltve hogy ne rozsdásodjon...
ha nekem nem hiszel akkor higyél a Bill GATES-NEK..
má bocs vik de hol lakozol hogy sűrűn nincs áram ?
amugy tudom...
az aggregát kilőve mert ahhoz otthon kell lenni hogy beindítsd..
valami jó kis munka akksi kellene de az aranyárban van....
igen van az ugynevezett termoszifonos kerigetés.. de nem tudom.. emeletes a ház.. és a cső az colos...
ez elég hameár kerin ga viz...
a big bácsimnak..unce (bance nélül:-) ..neki mázsfél colos a csöve és neki úg van hogy csak eleinte keringeti.. aztán meg megy magátol mint a szar
de az egyszintes hause..
Szerintem ez a legjobb megoldás neked. Olyan 10e Ft-tól fölfelé kapsz ilyeneket.
Jó terepmotorosnak kell,hogy legyen napkollektor,meg ionkazán,azt nincs gond semmire
Gabi internet a barid... beütöd Aktueller Heizölpreis...
benézetem bocs
Ha számlád van,akkor mé basznának meg,csinájjjjj sok fotót a fészbukkra is a kúton,hozzád se szónak de ,ha rám hallggatózol,ne féssssssssssssssszbukkozzáááál,inkábbb lájkojjááááál
neki nagy teljesítményű a szivattyújuk
nálam a rendszer ügy van megcsinálva lefuj ha hiszti van.
nincs robbanás se semmi de igaz utána kezdhetem a légetlenitéseket.
s persze judapesten nicns áramszünet, mert a rabbinak mindig kel fény.
eztet meg hogy számoltad ki?10 perc.. az akkor nagyon kicsi...ampert tot tud...0,01Ah
na majd utána járok mert nem hiszek neked bálint, mióta zsírferivel barátkozol.
1 eur, vagy picit alatta... haza hozhatod kannnában , határ mellett sokan cipelik.. gondolhatod nem a kazánba öntözik...
az rohadt sültkrumpli szagú. érezni ahogy mennek vele egyesek.

thát ha jól értelmezem ha a puttonyban hozom haza kannaszámra számlával akkor legális? tán valami 0.7 -0,8 euró/literje de lehet kevesebb.
megpakolod és elmész, amire hazaér a család meleg legyen, vagy rájuk nem szoktál gondolni vagy jobb begyújtasz és elmész motorozni ahogy én szoktam mert nálunk a vegyikazán csinálja a meleget és a meleg vizet is a bojlerGyulában és ha hazaérek meleg van a lakásban és nem hideg vízben zuhanyzok
na valami ilynre kell...
ez bőven elég...
a 7AH az már nem is kicsi...hogy is van..P=UxI..azaz...nekem kell mondjuk 20w..azaz legyn 24 w a számolás miatt..
aza nulla egés zegy amper ..tehát... a 7 amper a 0,egyel..számolva..70órát bir.. azaz .. 3 napot..mert az utolsó 2 órát lecsalom a gecibe
bakkler ez jobb mint az aksis áramátalakitó..áram a lófaszt feszültség...olyan mint itt a fórumon..az a jó ha nagy.. márint a feszültség

feri meséljem én vagy te showzol
ja mint amikor mutatták azt a szerencsétlen kisöreg tatát a hiradóban pár éve ,hogy megbaszták a fináncok mert egy nagy tartájba gyüjtögette vész esetére magának a gázolajat! ezek a barmok meg jól elkobozták és agyonbaszták valami irgalmatlan büntivel. egy tata volt meg egy mama valami kis tanyán.
de csak ausztrián belül szállitják ki ingyé...

amig a kocsiban nem buksz meg vele addig nincs bajod... pl olcso szlovák étolajjal is sokan járnak... biodiesel vazze abszolult környezetbarát..