Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs meg nem is lesz. de tényleg. ha veszek kannába kúton piros fűtőolajat és hazahozom. akkor basztathatnak a határon? számlát elrakom . vagy nem lehet áthozni kannában (sem)

és amúgy menyi egy liter piros fűtőolaj osztrákban? nem bántja a hdi motort? neme meg van adalékolva valami gyilokkal?
de az otthoni tízezer literről is legyen
de akkor nincs is aki megpakolja a kazánt bár én hülye vagyok ehez. gázzal fűtünk.
semmi,mi lenne
Nekem is kéne egy szünetmentes táp Rákötném a farkamra
ott a pont
még jó ,hogy olvasgatom titokba a fórumot. épp azon eszeltem meglöttyintem hazafelé az autót fűtőolajjal. amúgy néztem minek van annyi osztrák nav os a határon. mindenkit megálligattak ,de én a matricára gyanakodtam mert azt sasolták.

amúgy a kannás verzió az működhetne. az meg ,hogy 1000 litert kiszállítanak ingyen az egyenesen fantasztikus! akkor én kérek mindjárt 10000 litert ide a házelé kiszállítani de mán jelleggel fűtőolaj áron.

tényleg ,mi van akkor ha hazahozok 6 db 25 literes kannába fűtőolajat és számlával igazolom ,hogy x-y kúton vettem szabályosan és hozom hazafelé fűteni eus tagországból. ?
Hát,hogy nincs mán áram a kerítésben,és másznak befelé
Ahogy gondolom vegyes kazánnal fűtesz?..milyen méretű az előremenő és a visszatérő cső?..nekem háromnegyedes és ha nincs is villany a szivattyúnak átfordul a víz..
És a kunya honnan tudi h. áramszünet van
egy fél órát minimum bírnia kell
na jah.. de psszt..
A kutyát ráköti láncon azt berántja az automatice
benéztem bocs
kérlek vik csak ezeket az emberi testrészes hulla pakolos sztorijaidat ne kezd el... a baba lelkem nem birja..

amugymeg abban igazad van hogy csak pozitivan mindig, mert mindig van szarabb, mikor már azt hiszed nem ..pedig de...
szoval mint kozso..meg soma mamagésamama...világbéka
miért hány w a keringető 400 ?
18-19..most a obiban?
na az már szóba jöhet..
mert 15ért átalakitó az nekem sokk...
mi az a szünet menets áramforrás.. és az bir 50Wot is? bár szipattyú max 20woaseos lehet de inditáskor felvesz a 3szorosát is(papiron a 6szorosát tanitom:-)

amúgy ez a 9900ft mizskolci ez valószinűleg az új tulaj árulja... csak kovácsnénak irták...mert nagyon úgy nézem szépen lelekott.. és még lopott is valami kiskertből...mert keveset használtról..hát én nem igy gondolom a keveset használtat...
ami ilne agri és keveset használt az úgy néz ki mit a neu
amit belinkeltél cs max 10 percre elég
van kifejezetten kandallókhoz is
mert ha nem vagy otthon ki inditi el az agregátort ?
Ausztriába nem lehetne fűtőolajat tankolni a kocsiba.
Így helyes a mondat!
Szerintem neked egy számítógép szünetmentese is elég
ittttttt
legjobb a szünetmentes táp szerintem
én ugy tudom ausztriába nem is lehet tankolni a fűtő olajat a kocsiba... csak kannába, de 1000 liternél ingyé kiviszik..
Demonndmáemivót!