)
egyböl kitalálnak rá egy rakás adót hogy fizessek. Mert összel engem megnyugtattak hogy 351cm3 alatt nemkefélni. Nem is igazábl azzal a 4000-el van bajom, hanem azzal hogy fölöslegesen tömöm a pesti kormányzati nagymenök +annak rokonai zsebét, mert tuti hogy ezután is 1 max 2 évenként cserélhetem le a telószimmeringet.
. Kiértem a városból kis lejtö, nagy kanyar, mondom döntögetek egy kicsit 110-el. jah de a lejtö alján van egy keresztezödés 60-as táblával, sehol senki, hát beleföffentem. rá 700méterre 4 zsaru. Szentségelés + minden, satuzok 60. És akkora mákom volt hogy nem trafiztak hanem csak nézelödtek az út mellett, söt még meg sem állitottak. mák.
Kezdve ott hogy 350cm3 feletti motorokra kell súlyadót is fizetni meg ott van a kategóriaváltás. Nincsenek is 350-es motorok!
a jawanak volt azt hiszem régebben ilyen, aztán annyi. Nekem pl egy 250-es kétütemüm van haveromnak meg 400-as 4T. Mindkettö 60Le körül van (normális esetben...) és ö egy rakás pénzt perkál én meg alig...
én is egyetemistaként fogtam bele... de valóban sok segítséggel, és nem kis fejtöréssel jutottam hozzá.
amerikai modell, alkatrészt az ebay-en nagyon olcson rendelhetsz, nem tudom h hogyan, de ott minden héten eldobja vki és tele alkatrészekkel a piac... amúgy a kawa dealerek is hoznak csak néhol drágán (pl a 250-es hátsó lengéscsill. helyett szeretnék betenni az 500-as teljesen kompatibilis lengéscs.-t, h 2 személlyen ne üljön le és ne nyírja a gummát: 15e alaktrész itt 120e !!!)
azért ne add fel, nézz körül cégek körül, akik japán belpiacos zzr-eket hoznak...
Üdv