Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,hali!
Koko, szerdán ha vagy, meglátogatlak amíg a sárkány válogat!
Mostmár bizonytalan kezdek lenni. Lehet, hogy offolok? Van 2 db alig használt bukósisakom. Kb 20 évesek, úgyhogy ami szivacs benne, az szétfoszlott. Sajnálom kidobni! Ingyé köll valakinek? Uvex Commander "S" méret (volt) és Levior Nemtommilyen, de felnyitható; az meg nagyobb!
Eeeekűűűűttem A gmailes címedre
Az ilyesmi a jó hűs Dunában a legjobb.
Na, látod! Már meg is van a jégkocka a Mojitóba!
Kűűűűgggyed!
És nem használom fel...

Még "ilyenem van".

Ha megáll benne a viz és megfagy, akkor tutti szétnyomja, max ha ha rak rá müanyaghablapokat (nem Hungarocel) a tetejére, de ugye 70cm kápes fenékig átfagyni
Maci!

Köll még a meghívó? Mert már csak 3nap, és ha kell, akkor elküldöm. Max ismét nem használod fel
Télen korcsolyázni lehet majd benne!
Kandikamerával majd felvesszük, mikor ősszel vödörrel merigeti ki. 3 napig!
Blue!

Most voltam az Euronicsban, és láttam egy jó PDA-t. Airis T 920 (ha jól emlékszem ), az ára: 29 999 Ft.
Pisilni se jöttetek ki?
Nem fog szétmenni, csak megrepedezni, ahhoz meg van spatulája és bekeni
Mondjuk lefolyó az kéne, vagy télen vizmentessen letakarni, vagy tetőt rá és a kutyusnak van egy hatalmas háza
Jajj, ne legyél már ilyen negatív! Jó lesz az! Ha elsőre nem, majd másodszorra igen. Vagy harmadszorra.

Teddy!
Remek az ötleted a hűtővel és egyéb dolgokkal kapcsolatban.
Erről eszembe jutott: jó pár éve a tóba - itt nálunk - betettek egy műanyag asztalt, olyan mély részre, hogy a lapja kinn volt vagy 10 centit. Székekkel szépen körbeülték, és így söröztek!
Szerintem meg tök jó lesz... ha szétmegy, akkor jót röhögünk, és építünk társadalmi munkában egyet Blue-nak. Végül is egy túrának jójám az is...

(Persze a sört Ő állja két napig...)
1 szál betonvas
Nekem azt mondták az egész vasbeton medencét egy sarkánál fogva fel kell tudni (daruval) emelni és nem keletkezhet egy repedés se. Ez az elmélet
A csempe egyébként a leggonoszabb teremtmény egy medencénél, mert nem találod meg a repedést, ha van. Az izofix kurva jó az biztos.
Mindegy, ha majd megreped még mindig kibélelheti foliával és kész
Persze, hogy vízben van! Hiszen medence... Sőt, ha beleülünk, akkor úgy kifeszül a víztükör, hogy csak! (Ha valaki belepisil, azonnal kilottyan! )

Főni!
Én már az extrákon gondolkozom a medansziéhoz. Kezdetnek megtenné egy minihűtő, azonban augusztus környékére egy fűszoknyás csibebogyó szervírozhatná a pálmafás gumimatracra a Mojitót!
Vagy valami ilyesmire gondoltam...
A simaságot nem így értettem, hanem hogy vízben van-e! Tehát az egyik sarok/oldal nincs-e 20 cm-rel lejebb, a másik meg feljebb. És nem szívatni akarlak, csak tanácsot adnék, ha megfogadnád.

Akkor majd beleülünk, a peremre kirakjuk a pieszt, oszt fekve iszunk, mint a bivalyok!
Szerintem lenne még jelentkező!
Ja lenolaj, de az majdnem egy árban van a festékkel, tehát drága, ezért maradt a gagyi motorolaj
Te engem szivatsz:-))))?

Legyen elég ennyi.........
azért az már ténylegesen IGÉRET, hogy ha a beton megreped, és a 10-es betonvas eltörik, akkor istenemre mondom TE mpondhatod meg hogy milyen lőrét kell fullosan berugnom...........
Hidd el - jó büntetés lenne:-)))))

A teteje?
Frászt.....igy marad.........már csak azért, hogy téged bosszantsalak:-)))))

EMBER!
OLdalt mit látsz? az biza járólap:-))))
Na a teteje is le lesz csempézve.........annál simábat Te sem tudsz gyártani:-)))))
A kis Balikánk karosszériás eredetileg, meg amúgy is ügyes srác, megoldja!
Az olaj jó dolog, mert azt beissza. Lenolaj(olajoshigító) a szokványos, de hallottam már étolajjal is. Utána kenhető akár mivel: zománc, lakk, stb
Bizony....ALMg ötvözet volt a drága

Amugy elég egy sima 5-6cm-es laposvas
Pl itt Adonyban ma is láttam ilyesmit a vastelepen mikor hoztam ela betonvasat

Vagy be kell menni egy vasas helyre, ahol tuti akad maradék............PL karosszériások....
1 szál betonvas még nem vasalás, de remélhetőleg elég lesz.
Remélem a tetejét elsimítottad körben, vízszintesre!