Ráadásul nem is a jó végén fogjátok meg a dolgot!
Egy túraguminak nagyon lapos a profilja és nehezen dönthető, minél inkább sportos egy gumi annál inkább hegyesedik a profilja!
Aki nem hiszi tegyen fel pl. egy 195-ös vágott slick-et
és garantáltan sokkal jobban fog vele kanyarodni mint a 180-as túra, vagy sport-túra gumival!
Göröngyös volt Acsa és Lovasberény között, de máskor simábban futott itt (tavaly)...
Vagy lehet hogy most ettől a Power C-től annyira erős lett és kikönnyül még jobban , én meg nem vagyok egy levélnehezék, hogy lenyomjam, nehogy felkapja a szél!
És a súlyok is rajta vannak, bár az nem nagyon látszik.
Kevés embert ismerek akik nem az ár alapján választanak a márkák és tipusok közül. Bár tény és való , hogy akkora a kinálat, hogy igazi kukacnak kell lenni hogy mindenről elsőkézből legyen infód. Szerintem Földinek az ár is a 180-as hozta, mert a 190-es szett emlékeim szerint 4 ronggyal drágább volt.
De ez nem kukacoskodás. Tom hogy mindenkit a pénz-ár motivál. Én akkor is ragaszkodnék a friss gumihoz, és rám hatnak a barátok tapasztalatai, hogy mit érdemes felrakni. Inkább akkor kiválasztom magamnak a célárut , és beszerzem a legjobb forrásból azt.
Mellékesen meg nem olyan rossz az ha friss a gumi, főleg olyan tulajoknál akiknél 2-3 évet is lemegy egy garnitúra a sovány gázállásal és kevés gurigázással.
Nem teszem én sem magasra a lécet, de nem kivánok még az alatt is átbújni. Nem célzom meg a prémium márkákat, főleg mert azok nem a GSX1400-et célozzák meg. Volt fent Pirelli Corsa III kényszerűségből.Ilyen drágán ilyen kevés kilométert régen mentem ... bár az élvezet...
Üdv.
István