Tavaly abban mentem a horvátokhoz.......egy parkolóban lejmoltam egy karbantartótól ........kaptam fekete, narancs és kék színben......felváltva hordtam....
Izéééé........nekem hátrébb nyúlik két fémlappal..............egész baba...................nincs ennyire a lámpa alatt így nem ér bele sehova.Gyári állású.És van lámpa is,eccer megállítottak a nagy rewndőrfelvonulás miatt ami itt van.Nem nézték.
A tavaly életbe lépett törvény szerint már csak a gyárit fogadhatnák el....ennek ellenére ha jól áll nem nagyon kötnek bele........Pohi párszor linkelte már a szabályt.
A szög-be mennyire köt bele? Engem még nagyon nem állított meg rendőr, de ettől félek egyedül, hogy úgy fogja érezni titkolom a rendszámomat , pedig csak védem. Ha normális szögben állna a legkisebb bukkanónál letépné a kerék az egészet.
A rendőr elsősorban nem magába a rendszámtartóba köt bele, hanem annak a szögébe illetve a rendszámtábla világítás hiányába, stb. Nekem Valtermoto van, de az LSL is gyárt ha minden igaz. Előbbi például Danger Bikes-nál, LSL pedig az X-Bike-nál.
Sziasztok!
Valaki mondja meg lecci hogy mi a pontos megnevezese a kepen lathato uzemanyag szint mero micsodanak :)
Sajnos nincs Service manual-om...Koszi
namost ezt úgy olvastam, hogy "...hanem annak a SZÖVEGÉBE"