Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"A rendőr elsősorban nem magába a rendszámtartóba köt bele, hanem annak a szögébe"

namost ezt úgy olvastam, hogy "...hanem annak a SZÖVEGÉBE"
Van már sanyinak új ami színbe még továbbra is rohadt feltünő, viszont rohadt jó
Ezé mondtam...............láttam képet a kékről.............volt egy homeless fíling hogy finom legyek.
Tavaly abban mentem a horvátokhoz.......egy parkolóban lejmoltam egy karbantartótól ........kaptam fekete, narancs és kék színben......felváltva hordtam....
Ááá, majd ragasztok rá pár Monster meg Alpincsillag matricát, még azt is meg fogják kérdezni van-e eladó!
Kéne................a kukazsák szarul állna.
Akkor szerzek egyet!
Izéééé........nekem hátrébb nyúlik két fémlappal..............egész baba...................nincs ennyire a lámpa alatt így nem ér bele sehova.Gyári állású.És van lámpa is,eccer megállítottak a nagy rewndőrfelvonulás miatt ami itt van.Nem nézték.
A tavaly életbe lépett törvény szerint már csak a gyárit fogadhatnák el....ennek ellenére ha jól áll nem nagyon kötnek bele........Pohi párszor linkelte már a szabályt.
A szög-be mennyire köt bele? Engem még nagyon nem állított meg rendőr, de ettől félek egyedül, hogy úgy fogja érezni titkolom a rendszámomat , pedig csak védem. Ha normális szögben állna a legkisebb bukkanónál letépné a kerék az egészet.
Az esőruhát ne hagyjuk itthon........bár remélem nem fog kelleni...
Köszi az infót!
A rendőr elsősorban nem magába a rendszámtartóba köt bele, hanem annak a szögébe illetve a rendszámtábla világítás hiányába, stb. Nekem Valtermoto van, de az LSL is gyárt ha minden igaz. Előbbi például Danger Bikes-nál, LSL pedig az X-Bike-nál.
Sv 650 re honnan lehet beszerezni kis rendszámtartót? amibe a rendőr se tud belekötni.
Mi annyira roppant férfiasak vagyunk, hogy simán megengedhetünk magunknak egy bugyikék motort
Osztriga-kék?
Még meg van és nem csak helyel közel kék már

De ennek legalább normális kék színe van és nem bugyi kék
A motorja is hellyel-közzel kék.....................volt.
a szálláson zárd majd be jól az ajtót
Sziasztok!
Valaki mondja meg lecci hogy mi a pontos megnevezese a kepen lathato uzemanyag szint mero micsodanak :)
Sajnos nincs Service manual-om...Koszi
Csodálkozol?!?......ennyi kék motor mellett.........
Kezd gyanús lenni, hogy itt hetente legalább egyszer a kék osztriga is téma
Titta Kék osztriga.

http://youtu.be/PAIWcMrwBGA
Erkölcsi fertő,pffffujjj.........