nem ment gyorsabban a dolog, mert az útviszonyok, idióták az utakon (nonszensz, h a sötétség beálltával 50es táblánál 35-45 közötti sebességgel battyogunk és hasonló nyalánkságok)
kb. 330km, kicsit hideg volt, rosszabb mint tegnap...
a vidéki falvak útjai rettentően mocskosak, sárosak (a bakonyiak vörös sárral vastagon borítva) alig lehet menni.A másik az utak borzasztó minősége...
érdekes továbbá, h a lukoil-on tankolt benyával (98) 5.9-es fogyasztás jött ki , míg az omv-nél tankolttal 6.9...Igaz, utóbbinál autópályázás volt 100km-en, 150-160as sebességgel, 6ikban 6ezret forogva...
Csesznek még ilyenkor is szép , toltam egy jó nagy adag forrócsokit, habbal:)
Közben rájöttem, hogy SV 1000 csere is érdekel. Hasonlóan normális állapotú, mint a kis 650-esem. Bár nem tartom valószínűnek, hogy valaki visszaülne a 650-re. Tulajdonképpen amit a 650-en változtatnék, az mind megvan a nagytesóban:)
Talán délután..............hangulattól függ.Meg a hidegtől............most az van...............és nyálkás az út................fenének van kedve mosogatni a gépet.
Horvát mindenképp de lehet a szezon végin mikor meleg van.................vagy mittomén.
Több mint 1 hónapja nem motoroztam.......
Szerintem kinyílik egy más világ előtted.
nem ment gyorsabban a dolog, mert az útviszonyok, idióták az utakon (nonszensz, h a sötétség beálltával 50es táblánál 35-45 közötti sebességgel battyogunk
kb. 330km, kicsit hideg volt, rosszabb mint tegnap...
a vidéki falvak útjai rettentően mocskosak, sárosak (a bakonyiak vörös sárral vastagon borítva) alig lehet menni.A másik az utak borzasztó minősége...
érdekes továbbá, h a lukoil-on tankolt benyával (98) 5.9-es fogyasztás jött ki
Csesznek még ilyenkor is szép
Szenvedni nem ,csak nyűglődtem az eladással.Sajnos döglött a piac.
van valami terv?
nálam most minden mocin töltött perc karácsonyi ajándék
jó idő volt, elég jól tapadt a guma is, 1 centis csík maradt a szélén