Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végülis mindegy csak sok legyen a kanyar.................fejleszteni akarok technikámon.
Akkor horvátia ne májusban legyen?.....osztrákia?....német?....olasz?(bár az nem érdekel annyira)
Kör alakú út?

Horvát mindenképp de lehet a szezon végin mikor meleg van.................vagy mittomén.
1 négynapos keretében megoldjuk a dolgot........tényleg, csak horvátia legyen vagy inkább valami két helyen éjszakázós kör alakú út?
Én majdnem mindennap felülök rá..................................A garázsban.
Én okt. 1-én voltam horvátba, azóta nem ültem rajta... pedig minden nap látom Mennék már nagyon én is
Legközelebb Gánt-Oroszlány felé az erdőben haladj,jó szakasz,friss aszfalttal............egyébként egészségedre!

Több mint 1 hónapja nem motoroztam.......
Próbáltad náron?
Szerintem kinyílik egy más világ előtted.
toltam, de termelte...

nem ment gyorsabban a dolog, mert az útviszonyok, idióták az utakon (nonszensz, h a sötétség beálltával 50es táblánál 35-45 közötti sebességgel battyogunk és hasonló nyalánkságok)
Hát...............elsősorban ez elemháborodott menet lehetett............nem is evett sokat................nem küldöd neki.
akkor a mai adag:)

kb. 330km, kicsit hideg volt, rosszabb mint tegnap...

a vidéki falvak útjai rettentően mocskosak, sárosak (a bakonyiak vörös sárral vastagon borítva) alig lehet menni.A másik az utak borzasztó minősége...

érdekes továbbá, h a lukoil-on tankolt benyával (98) 5.9-es fogyasztás jött ki , míg az omv-nél tankolttal 6.9...Igaz, utóbbinál autópályázás volt 100km-en, 150-160as sebességgel, 6ikban 6ezret forogva...

Csesznek még ilyenkor is szép , toltam egy jó nagy adag forrócsokit, habbal:)
Köszi neked is.
Szenvedni nem ,csak nyűglődtem az eladással.Sajnos döglött a piac.
Most néztem csak az új motorod képét. Szép járgány, örülök h összejött, te is sokat szenvedtél vele.
Nehéz lesz találni ilyen kondícióval.
Közben rájöttem, hogy SV 1000 csere is érdekel. Hasonlóan normális állapotú, mint a kis 650-esem. Bár nem tartom valószínűnek, hogy valaki visszaülne a 650-re. Tulajdonképpen amit a 650-en változtatnék, az mind megvan a nagytesóban:)
Talán délután..............hangulattól függ.Meg a hidegtől............most az van...............és nyálkás az út................fenének van kedve mosogatni a gépet.
na, senki sehova?
én mennék.

van valami terv?

nálam most minden mocin töltött perc karácsonyi ajándék úgyhogy akár térdig érő hóban is
Én sz.......ok a csíkra...........igaz félcenti de nem sokat érdekel..........tudom hogy lassú vagyok de élvezem.
pedig egy eltüntetett csík kerekíti le igazán a napot
Ne a csíkra figyelj hacsak nem mariska az.
bakker, sejtettem...csak már nyúzott voltam aztán nem voltam biztos benne, h tényleg ti...látni meg úgy látok, mint a vakond

jó idő volt, elég jól tapadt a guma is, 1 centis csík maradt a szélén és langyos volt a gumi mikor letettem a motort.
Biztos hogy nem............az egész karácson egy bukta mint a tavalyi.
Remélem sok vevőd lesz ha már nem mész sehova...
Ezüstvasárnap..............ha jól meg 3-ra végzek.Halál unalom lesz.