A végsebességéről nincs fogalmam, mert alattam ez a motor 180-nál többet nem ment, de nem is vagyok kíváncsi rá! A padon 310-en valamennyit ment, de ott ugye a légellenállási tényező az 0. Szerintem 30-40-et ebből levonva az adja ki a valós végsebességet (vagy nem, nem tudom).
Az átlag fogyasztásom kb 5,1-5,7 között van.
Szerintem is bőven elég a magyar utakra ez a teljesítmény! A fogyasztásodon lepődtem meg. 2 liter spórolás elég jól hangzik 100-on. Egyébként így mennyi a végsebessége a tiédnek? És az átlagfogyasztásod?
Nekem 115,4 volt és 121,3 lett! Ágo mondta, hogy, ha nem ezek az agyon homologizált nyitott csővek lennének rajta és egy sport légszűrővel még 6-7 LE ugrana rá kb. DE MINEK? Ez már így is több mint elég!
Köszi a válaszokat Swhiterabbit és hzolee. Ha másért nem is a -2 liter benzinfogyasztás / 100 km-ért talán érdemes lenne vele foglalkozni hosszútávon. Egyébként az enyémen is nyitott dobok vannak sportlégszűrővel és a légszűrőház fedeléből ki van szedve a gumitorok, hogy jobban kapjon levegőt és lap toppal fékpadon össze lett hangolva. Így lett 119,8 Le ami keréken mérve 108 LE lett.
A csatlakozót ott keresd, ahol a sztender felhajtott állapotban az ütközőnek ér.
Na ott van mögötte a kapcsoló.
Ajánlom a kontakt sprayt, vagy féktisztító sprayt.
Tud valaki egy költséghatékonyan dolgozó szerelőt ajánlani? Melegen szelephangja lett a gépnek és utána kéne járni, hogy mi okozhatja ezt. Mennyiért csinálnak meg egy szelephézag ellenőrzést/állítást?
Mai nap délután, gondoltam leveszem az 1. lánckerék takaró borítást hogy kitakarítsam a dzsuvát ami mögötte van, levettem, kitakarítottam, és mikor raktam vissza, mindent visszaraktam a helyére... beindítottam a motor, beraktam 1-esbe és lefulladt... és a kuplungot is 1 ujjal be tudom húzni... mi lehet a gond ? nagyon elronthattam valamit ? kérem segítsetek :(
Én nem PC-t raktam bele, hanem Suzuki FI-Tunert! lényege ugyan az viszont a PC-vel szemben csak 1 térkép tölthető rá, tehát az első hátsó henger ugyan úgy lett beállítva - biztos PC lenne az igazi de fele annyiba került!
EREDMÉNY:
+6LE (mindez egy locsolókanna szerű nyitott dobbal 40 es kimenővel)
+ 3Nm
- 2 Liter üzemanyag/100km
simább gézreakció
És még sorolhatnám
Egyébként nekem 2-3 óra volt az egész beszerelés, beállítás Ágo-nál. Ja és fölrakattam még a fokozatkijelzőt, ami kiveszi a gyári tiltást (na ez az amiből semmit nem érzek, mert bőven tiltás alatt szoktam kergetni a gépet)
Az átlag fogyasztásom kb 5,1-5,7 között van.