Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A végsebességéről nincs fogalmam, mert alattam ez a motor 180-nál többet nem ment, de nem is vagyok kíváncsi rá! A padon 310-en valamennyit ment, de ott ugye a légellenállási tényező az 0. Szerintem 30-40-et ebből levonva az adja ki a valós végsebességet (vagy nem, nem tudom).
Az átlag fogyasztásom kb 5,1-5,7 között van.
Ja..............úgy komplett méréssel tekknikával stb.
Pécsen ezer éve méregetnek minimum 6-8 éve dobj bele egy E bármit & kész úgy se tudják mi az . Nekem E 4 van .
Csákó
Szerintem is bőven elég a magyar utakra ez a teljesítmény! A fogyasztásodon lepődtem meg. 2 liter spórolás elég jól hangzik 100-on. Egyébként így mennyi a végsebessége a tiédnek? És az átlagfogyasztásod?
Mármint ez az egész mennyi volt, vagy mennyi lenne a további LE keresés?
Április 6? Mert abban benne lennék Én is, illetve Én 99,9%, hogy megyek
No meg mennyiért?
Nekem 115,4 volt és 121,3 lett! Ágo mondta, hogy, ha nem ezek az agyon homologizált nyitott csővek lennének rajta és egy sport légszűrővel még 6-7 LE ugrana rá kb. DE MINEK? Ez már így is több mint elég!
Köszi a válaszokat Swhiterabbit és hzolee. Ha másért nem is a -2 liter benzinfogyasztás / 100 km-ért talán érdemes lenne vele foglalkozni hosszútávon. Egyébként az enyémen is nyitott dobok vannak sportlégszűrővel és a légszűrőház fedeléből ki van szedve a gumitorok, hogy jobban kapjon levegőt és lap toppal fékpadon össze lett hangolva. Így lett 119,8 Le ami keréken mérve 108 LE lett.
Nem sértésből de ennyiért sokáig az is marad.
köszi szépen a segítséget ! Neked is és Mindenkinek !

bagó közben akkor rálesek
Az oldaltámasz mellett van egy kis kapcsoló egy szintén kis csatival, nagy eséllyel azt sikerült letolnod....,ha mégsem akkor...
A csatlakozót ott keresd, ahol a sztender felhajtott állapotban az ütközőnek ér.
Na ott van mögötte a kapcsoló.
Ajánlom a kontakt sprayt, vagy féktisztító sprayt.
erről a sztendercucc csatlakozóról van valami robbantott ábra hogy merre keressem, a csatlakozót, ami szétcsúszhatott ?
Kiemel?...ha igen akkor így a jó, épp a kosz miatt járt nehezebben..
őő nagyon könnyen jár.. eddig azért nem volt ennyire könnyen behúzható... kicsit feszült...és én ugy jobbnak éreztem..
Tud valaki egy költséghatékonyan dolgozó szerelőt ajánlani? Melegen szelephangja lett a gépnek és utána kéne járni, hogy mi okozhatja ezt. Mennyiért csinálnak meg egy szelephézag ellenőrzést/állítást?

Előre is köszi a segítséget!
Ha a kuplungot egy újjal be tudod húzna akkor lett jó ...a többi meg amit Bacsi írt...
no az előfordulhat... hogy találom meg a legkönyebben h melyik lehet az a csatlakozó ?
Tudtok segíteni? tapasztalatok érdekelnek a tipussal kapcsolatban és
injektor hiányzik, váltókar, lánckerék dekli, kipufogó csonk és a trafók.
Valószínű, hogy az oldaltámasz kapcsolójáról lecsúszott a csatlakozó..
Sziasztok.

Óriási segítséget szeretnék kérni Tőletek !

Mai nap délután, gondoltam leveszem az 1. lánckerék takaró borítást hogy kitakarítsam a dzsuvát ami mögötte van, levettem, kitakarítottam, és mikor raktam vissza, mindent visszaraktam a helyére... beindítottam a motor, beraktam 1-esbe és lefulladt... és a kuplungot is 1 ujjal be tudom húzni... mi lehet a gond ? nagyon elronthattam valamit ? kérem segítsetek :(
Kb ezt a hatást érted volna el az írással is azzal a különbséggel, hogy annyiszor állítod ahányszor akarod....
Én nem PC-t raktam bele, hanem Suzuki FI-Tunert! lényege ugyan az viszont a PC-vel szemben csak 1 térkép tölthető rá, tehát az első hátsó henger ugyan úgy lett beállítva - biztos PC lenne az igazi de fele annyiba került!
EREDMÉNY:
+6LE (mindez egy locsolókanna szerű nyitott dobbal 40 es kimenővel)
+ 3Nm
- 2 Liter üzemanyag/100km
simább gézreakció

És még sorolhatnám
Egyébként nekem 2-3 óra volt az egész beszerelés, beállítás Ágo-nál. Ja és fölrakattam még a fokozatkijelzőt, ami kiveszi a gyári tiltást (na ez az amiből semmit nem érzek, mert bőven tiltás alatt szoktam kergetni a gépet)
szia !
ez talán segít valamit.