A kapcsoló csak akkor zárja az áramkört ha a kar be van húzva.
De ha rövidrezárod akkor akár el is küldheted az egész kuplungot Kongóba akkor is indítani fog.
Világosan jobban nem tudodm elmondani.
Két helyen kell az áramkörnek zárnia.
A kuplungnál és a sztendernél.
Ezek elektromos dolgok.
Nem függenek a mechanikától.
Ez kérdés? Mert akkor igen! A motort csak behúzott kuplunggal tudod elindítani. Ha beindítottad, akkor mehet a menet, de ha 1-ben egyből leállítja, akkor vagy kint van a sztendered , vagy a mikrokapcsoló (vagy annak az elektronikája) nem kóser. vagy?
megnéztem lent a sztendernél azt a kis pöcköt.... totálisan teljesen nem megy fel... minimális minniméter csak ami nem megy be teljesen, de eddig is ennyire ment csak fel a sztenderem..
lehet h csak a kuplunggal lehet valami nem ? bár ugye elindítani nem engedi kuplungolás nélkül... behúzom, beindítani betudom, sztender felhajtva, viszont mikor raknál be 1-be megugrik és lefullad :(
Lehet, hogy neked már termelné a benyát. Egyébként hihetetlen, hogy mit művelt a motorral ez a kis szar elektronika. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, ezeket a szarokat, mert szerintem a motornak is jobb, amikor pontosan be van állítva. És most nem a sportlégszűrős, dobnélküli agyonreszelésre gondolok, hanem az optimalizálásra.
Mondjuk látom a tiéden nincs semmi plexi. Az enyémen van egy 31cm magas plexi,elég sokat számít, így mentem vele egyszer 253-at. Az én fogyasztásom 5,5 és 8 liter között mozog stílustól függően. az 5,1-5,7 nagyon jól hangzik.... Lehet,h használtan beruházok egy power commandert, úgyis ittvan tőlem 5 km-re a Balatonboglári full gás. Amúgyis ott szervizelik.
Számolgattam - mert itthon az asszonynak meg kellet magyarázni a beruházás fontosságát - ha az amortizációs költségeket nem vesszük figyelembe (márpedig azt nem vesszük figyelembe) akkor 3 év alatt megtérül.
ott kint