Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de attol se félek hogy fogom látni azt a motort még egyszer esély nem sok van rá
és k3 utániak? azoknak is van típusbajuk meg nem igazán találok 25kWosat remélem megszopatnak még a jogsival is
A bukó az öcsémé.

Bassz megint szarakszik a fórummotor.
azt valahogy sejtettem de most ha látok valahol egy triplet kék bukóval akkor tudom hogy a tiedé az
Nemvettemészre.
na jóvan akkor bevoltál öltözve aztán gübbezkedtél a tankon, mi meg zsaltunk haza a sárga villámmal
Háperszehogyén....................kiilehetmás?
motorozz.hu évadnyitón, láttam egy fehér street triplet gondoltam te vagy az
motorozzá.hún....nem?
He?Mit?mikor?Hol?
most hogy megnéztem még párszor már anyira nem tartom csúnyának mint elöször amúgy voltál Sukorón, mert nem válaszoltál
mostmeg miazhogy null?
3 éven át én sem tudtam.......oszt felvilágosítottak...
háháháháhá..
null
máshol automatikusan átalakitja linkké
ittménem
nemgondolnak a bénákra?!
nem vagyok sznob de a tiedé legalább angol még akkor is ha nem szép
Köszi szépen !

Egyébként csak ez az 1 fajta megoldás lehetséges ?!
Mert voltam bent itt szegeden a Yamaha Kalmár-nál, és kérdeztem, hogy '03-as Sv 1000-hez index relé van-e, és mondta hogy igen van 2 és 3 lábas is. Viszont az ilyen kerek bigyó volt. És nem mondta hogy kellene vezetéket vágni, vagy itt bütykölni vele..
mer' nem úgy kell aztat...van a sok vigyori meg lehangolt figura jobb oldalán egy link felirat, ha arra nyomkodsz felugrik a link ablak és abba másold be...utána jó lesz...
1500-ig csak mongolidíóták véleményeket kérnek sv-ről.
Bazz..................kis röhögő sárga fejek utsó sorában link feliratú téglalapra ráböksz és bemásolod enter írsz valamit enter és hozzászólás elküldése gomb.
54
de se mél,se fon

jobbgomb,parancsikon másolása,ide jobbgomb,beillesztés
oszt eztet csinyájae
Nem akarom.

De ha SV-t vennék máris inputot éreznék a pénztárca nyitására.

Hányan nézték meg a hirdetést?