Jönnek a 10millás új EV-k amik nem is rosszak, szóval a használt gyengébb képességűek ára garantáltan fog csökkenni még.
De már 6milláért lehet egész jót kapni. Persze igényektől függően.
🤣 ez egy nagy átbaszás és szinte az összes bank alkalmazza a kétszees átváltást, kurva nagy haszonnal a semmiért, mivel amugyis virtuális váltás történik.
Szóval az a lényeg, hogy kétszeres átváltás történt, mert a kártyaszolgáltató átváltotta a fontot eurora, a bank meg az eurót forintra, úgyhogy kétszeresen kapják be. És igen, a könyvelés számit. Arra nem tértek ki, hogy hogy lehetett több ha közben erősödött a forint. Ja és ha nincs több pénz akkor lemegy negatívba a számla. Arra se tértek ki, hogy arra számolnak e valami kamatot vagy sem. Szóval kapják be, innentől a revoluttal vásárolok.
igen 😆 Munkából hazafelé bemégy az aksibérlős helyre kifizeted a lét otthon berakod az akksit a motorba és mehecc motorkálni(kezeit széttáró) Másnap visszaviszed 😅
hát én azt nem hinném 😅 Egy vizsgabázison még a mái napig pont úgy rácsodálkoznak egy vellanyautóra mint 5 évvel ezelőtt. ott is csak annyinak kell megfelelni mint egy fosszilisnek. legyen jó a fék a futómű működjenek az elektromos berendezések oszt csókolom. Ja céót nem mérnek 😅
hát cirka kis belepörgetéssel megnéztem a videót na nekem az a véleményem, hogy a nagy hű-hó a semmiért. (kezeit széttáró)
84-ről 78 lett az kb. annyi, hogy az emberi fülnek semmi különbség nincs 😅 Elbaszott vele két napot meg az isten tudja mennyi értékű anyagot(kezeit széttáró) Ahelyett,hogy 3 doboz purhabbal kifújta volna az egészet az gyorsabb is olcsóbb is meg talán ért is volna valamit 😅
Nálam is 3 autó áll, 1 saját meg 2 céges. A régi cégest elfelejtették visszakérni, de nem merem odaadni az asszonynak hogy járjon vele mert úgy járok mint sz integritás hatóságos manus 😁
nálunk is ilyesmi a díj mostanság(kezeit széttáró)
Bár emlékeim szerint mintha úgy lenne ha veszek egy ingatlant és bizonyos szűk határidőn belül bővíteni akarok akkor mintha ingyen lenne. De ha 2 év múlva jut eszembe mint jelen esetben akkor fizetős 😅
hogy lehetne kiszámolni mennyi gázt eszik meg egy napi háztartási áramra?
mert lehet nem jönne ki jó a matek (gondolkodós) Most vettem gázpalackot 8 vagy 8500 azt hittem csak viccelnek vagy véletlenül kettőt számoltak de kiderült, hogy nem(kezeit széttáró)
Na igazatok lett(meghajlós) ilyen lett(kezeit széttáró) Nem kellett ezt túlgondolni.(kezeit széttáró) Ez volt a helyi villanyos boltban ezen tudom állítani az időt és a fényérzékenységet. Ki lett próbálva innen is onnan is tökéletesen műxik(meghajlós) Csak a kapcsolószálat kötöttem össze a kapcsolóba meg betekertem a foglalatot meg az izzót ennyi volt a teendőm(meghajlós)
A vezeték nélküli kapcsolószett se ment kárba 😁 Az asszony a téli sötét hónapokban mindig küzdött a beállással, mert a mozgásérzékelős alkonykapcsolós udvari világítás ami az ő tolatási útvonalát világítaná nem volt túl hasznos annak függvényében, hogy a a mozgásérzékelőt tujasor takarja 😆 Így már csak akkor volt fénye amikor elhagyta a tujákat de addigra már majdnem be is állt 😅
Így rákötöttem a rádiós vezérlőt az udvari fényre az autójába meg kapott egy kapcsolót így akár a szomszéd utcából is gyújthatja az udvari világítást szóval mindenki hepi 😅 A másik legyet meg azzal ütöttem egy csapásra ha esti órákban fújt a szél a tuják mozgása állandóan kapcsolgatta az udvari fényt most már nem fogja 😅 Csak a lépcsőházi időzítő automatám maradt meg fölöslegbe 3570 forint bukó lett akinek kell 2500 + postáért elküldöm vagy megy a gyerek játékai közé 🤣
a mostani 3 milla körüliek fognak esni szerintem
mert már most túlkínálat van és akinek igazán eladó az el is adja
mint a terepjáró amit vettem
1,7-1,8 felé mentek az ilyenek de ennek nagyon kellett az ára és végül 1,2 adta
igaz agyalt az ajánlaton egy hétig
de kb 5 terepjárónál ajánlottunk ilyen szemérmetlenül alacsony árat
és csak bejött
az se kellett annyira hogy megvegyem drágán....
De már 6milláért lehet egész jót kapni. Persze igényektől függően.
84-ről 78 lett az kb. annyi, hogy az emberi fülnek semmi különbség nincs 😅 Elbaszott vele két napot meg az isten tudja mennyi értékű anyagot(kezeit széttáró) Ahelyett,hogy 3 doboz purhabbal kifújta volna az egészet az gyorsabb is olcsóbb is meg talán ért is volna valamit 😅
Bár emlékeim szerint mintha úgy lenne ha veszek egy ingatlant és bizonyos szűk határidőn belül bővíteni akarok akkor mintha ingyen lenne. De ha 2 év múlva jut eszembe mint jelen esetben akkor fizetős 😅
mert lehet nem jönne ki jó a matek (gondolkodós) Most vettem gázpalackot 8 vagy 8500 azt hittem csak viccelnek vagy véletlenül kettőt számoltak de kiderült, hogy nem(kezeit széttáró)
és ha azt mondod ez nem szempont ami igaz is azért jellemzi az embert 😆
A vezeték nélküli kapcsolószett se ment kárba 😁 Az asszony a téli sötét hónapokban mindig küzdött a beállással, mert a mozgásérzékelős alkonykapcsolós udvari világítás ami az ő tolatási útvonalát világítaná nem volt túl hasznos annak függvényében, hogy a a mozgásérzékelőt tujasor takarja 😆 Így már csak akkor volt fénye amikor elhagyta a tujákat de addigra már majdnem be is állt 😅
Így rákötöttem a rádiós vezérlőt az udvari fényre az autójába meg kapott egy kapcsolót így akár a szomszéd utcából is gyújthatja az udvari világítást szóval mindenki hepi 😅 A másik legyet meg azzal ütöttem egy csapásra ha esti órákban fújt a szél a tuják mozgása állandóan kapcsolgatta az udvari fényt most már nem fogja 😅 Csak a lépcsőházi időzítő automatám maradt meg fölöslegbe 3570 forint bukó lett akinek kell 2500 + postáért elküldöm vagy megy a gyerek játékai közé 🤣
mert már most túlkínálat van és akinek igazán eladó az el is adja
mint a terepjáró amit vettem
1,7-1,8 felé mentek az ilyenek de ennek nagyon kellett az ára és végül 1,2 adta
igaz agyalt az ajánlaton egy hétig
de kb 5 terepjárónál ajánlottunk ilyen szemérmetlenül alacsony árat
és csak bejött
az se kellett annyira hogy megvegyem drágán....