Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol,kik,mik,mikor?😮
Jönnek a 10millás új EV-k amik nem is rosszak, szóval a használt gyengébb képességűek ára garantáltan fog csökkenni még.
De már 6milláért lehet egész jót kapni. Persze igényektől függően.
Az neked valo faszkodás. 😆
Tiszta szerencse, hogy csak kétszer váltották el... képzeld el, hogy addig is váltogatták volna, míg el nem fogy 🤣
🤣 ez egy nagy átbaszás és szinte az összes bank alkalmazza a kétszees átváltást, kurva nagy haszonnal a semmiért, mivel amugyis virtuális váltás történik.
Szóval az a lényeg, hogy kétszeres átváltás történt, mert a kártyaszolgáltató átváltotta a fontot eurora, a bank meg az eurót forintra, úgyhogy kétszeresen kapják be. És igen, a könyvelés számit. Arra nem tértek ki, hogy hogy lehetett több ha közben erősödött a forint. Ja és ha nincs több pénz akkor lemegy negatívba a számla. Arra se tértek ki, hogy arra számolnak e valami kamatot vagy sem. Szóval kapják be, innentől a revoluttal vásárolok.
de de de. (meghajlós) szeretném összehasonlítani az enyémmel lett e valami különbség 😅
igen 😆 Munkából hazafelé bemégy az aksibérlős helyre kifizeted a lét otthon berakod az akksit a motorba és mehecc motorkálni(kezeit széttáró) Másnap visszaviszed 😅
Pedig epekedve várjuk
Na megjött a válasz a banktól, de nem kötöm az orrotokra mert nem motoros téma 🤣
az nem szempont(kezeit széttáró)
arra legalább az index sem kell meg csak egy raj autóról beszélünk igazi puncimágnesről 😅
hát én azt nem hinném 😅 Egy vizsgabázison még a mái napig pont úgy rácsodálkoznak egy vellanyautóra mint 5 évvel ezelőtt. ott is csak annyinak kell megfelelni mint egy fosszilisnek. legyen jó a fék a futómű működjenek az elektromos berendezések oszt csókolom. Ja céót nem mérnek 😅
Akksit?
hát cirka kis belepörgetéssel megnéztem a videót na nekem az a véleményem, hogy a nagy hű-hó a semmiért. (kezeit széttáró)
84-ről 78 lett az kb. annyi, hogy az emberi fülnek semmi különbség nincs 😅 Elbaszott vele két napot meg az isten tudja mennyi értékű anyagot(kezeit széttáró) Ahelyett,hogy 3 doboz purhabbal kifújta volna az egészet az gyorsabb is olcsóbb is meg talán ért is volna valamit 😅
Nálam is 3 autó áll, 1 saját meg 2 céges. A régi cégest elfelejtették visszakérni, de nem merem odaadni az asszonynak hogy járjon vele mert úgy járok mint sz integritás hatóságos manus 😁
nálunk is ilyesmi a díj mostanság(kezeit széttáró)
Bár emlékeim szerint mintha úgy lenne ha veszek egy ingatlant és bizonyos szűk határidőn belül bővíteni akarok akkor mintha ingyen lenne. De ha 2 év múlva jut eszembe mint jelen esetben akkor fizetős 😅
a pb gáztól drágább energiaforrás nincs a háztartásban, esetleg egy benzinégő de az már nem divat
rátok szakadt az otp? Vagy megint elhalt valami közeli rokon? Ennyi autó gazdagék háztartásába sincs mint nálatok 😅
hogy lehetne kiszámolni mennyi gázt eszik meg egy napi háztartási áramra?
mert lehet nem jönne ki jó a matek (gondolkodós) Most vettem gázpalackot 8 vagy 8500 azt hittem csak viccelnek vagy véletlenül kettőt számoltak de kiderült, hogy nem(kezeit széttáró)
amit linkeltem egy ezressel volt több és legalább jól is néz ki
és ha azt mondod ez nem szempont ami igaz is azért jellemzi az embert 😆
kecskeméten most reklámozzák már egy ideje asszem kilónként 100 forintért ott lehet hagyni(kezeit széttáró) hány mázsa egy asztra?
neked minek aku? Annyit áll az a lom jobb lenne ha inkább bérelnél 😅
Na igazatok lett(meghajlós) ilyen lett(kezeit széttáró) Nem kellett ezt túlgondolni.(kezeit széttáró) Ez volt a helyi villanyos boltban ezen tudom állítani az időt és a fényérzékenységet. Ki lett próbálva innen is onnan is tökéletesen műxik(meghajlós) Csak a kapcsolószálat kötöttem össze a kapcsolóba meg betekertem a foglalatot meg az izzót ennyi volt a teendőm(meghajlós)
A vezeték nélküli kapcsolószett se ment kárba 😁 Az asszony a téli sötét hónapokban mindig küzdött a beállással, mert a mozgásérzékelős alkonykapcsolós udvari világítás ami az ő tolatási útvonalát világítaná nem volt túl hasznos annak függvényében, hogy a a mozgásérzékelőt tujasor takarja 😆 Így már csak akkor volt fénye amikor elhagyta a tujákat de addigra már majdnem be is állt 😅
Így rákötöttem a rádiós vezérlőt az udvari fényre az autójába meg kapott egy kapcsolót így akár a szomszéd utcából is gyújthatja az udvari világítást szóval mindenki hepi 😅 A másik legyet meg azzal ütöttem egy csapásra ha esti órákban fújt a szél a tuják mozgása állandóan kapcsolgatta az udvari fényt most már nem fogja 😅 Csak a lépcsőházi időzítő automatám maradt meg fölöslegbe 3570 forint bukó lett akinek kell 2500 + postáért elküldöm vagy megy a gyerek játékai közé 🤣
a mostani 3 milla körüliek fognak esni szerintem
mert már most túlkínálat van és akinek igazán eladó az el is adja
mint a terepjáró amit vettem
1,7-1,8 felé mentek az ilyenek de ennek nagyon kellett az ára és végül 1,2 adta
igaz agyalt az ajánlaton egy hétig
de kb 5 terepjárónál ajánlottunk ilyen szemérmetlenül alacsony árat
és csak bejött
az se kellett annyira hogy megvegyem drágán....