Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy fasza dizel bmwre 2005-bol csak fussa a 2m. 😆
Rengeteg villanyautó kerül forgalomba, csak az a baj hogy mind 16 milliónál kezdődik, ezeket te nem fogod apró pénzért megkapni két három év múlva... mert a többiek is arra várnak 😁 akkor viszont nem megy le az ára 😃
2 milláért főleg nem kapsz lófaszt se, illetve csak azt 😁
azért lesz teszt
aki nem akar tesztelni annak meg se nézzük....
120km hatóráv legrosszabb esetben is 3 óra ha ennyi nincs az eladónak akkor nem eladó a kocsi
Én szeretek mókolni de ezeket még én sem merném, elég csúnyán tudnak égni, mi van ha 130-nál gyullad ki segged alatt, vagy felgyújtasz egy busznyi óvodás csoportot 🙈😁
Az a baj, hogy elég jó áron kapni új nagyobb akksikat a gyárinál, de szabálytalan a beépítése mertncsak a gyárival egyezőt fogadják el, persze igazából nem tudom, hogy a vizsgán nézik-e?
A pálcákat ne vedd szentírásnak mert manipulálhatók.
múltkor volt egy minimálisan jégvert leaf 2,2-ért a hahun, már nem találom gondolom elvitték
az 7vagy 8 pálcás volt már nem emlékszem de garantált 120 km írt az ember, amit gyorsan lehet tesztelni....
most az ilyen akkusok 2,5 felé kezdődnek, na de lesz itt még jégeső nyáron 😁
80 km is elég lenne de az 2 év múlva 60 km lesz egy olyan akkuval ami minden percben letérdelhet
a 60 km meg már határeset
mondjuk egy patent kaszniba érdemes nézni másik akkut hátha találni olyat aki cserélte nagyobbra
de végülis nem sürgős
Annyiért a legrégebbieket lehet bármiből, a citroen/peugeot/mitsu kisautója akad és azok talán még 50-60km-t is tudhatnak pár hétig.
rengeteg új villany autó kerül forgalomba
azt gondolom rövid időn belül nagyot esik a használtak ára
ha meg nem akkor rátolok ismét egy kis zsetont az astrára és 2 évig biztos velünk marad
2 milla felett nem nagyon terveztünk rászánni mert felesleges
2 milláért semmit inkább, Sanyi a múltkor ecsetelte. Még pesten talán, csak szerelni kell rá áramszedőt és trolibuszként tudod üzemeltetni 😁
Hogy a tesla ilyen.......

http://youtu.be/zb7BLsIxyu8?si=gqanrQEw2i7_1-Li
használt a terv, olyan 2 milla körüli a rászánt összeg
augusztusig van idő tervezni milyen lom legyen
Nekem a 3x16-ra 80-at kellett utalni az eonnak új bekötésnél.
A pofánk jár maximum... ha most jelen pillanatban a 16-osod van, 32ig ki kell fizetned a bővítést, 5000/A +20e munkadíjat, hiába jár vagy nem jár.
Tegnap 230 km-t mentem, jó részt pálya, 120-130 közt, akkor esett 50%ra. Teán 130 kw-al töltöttem rá 40 kw-ot, de csak mert fizették, kb. Hazajött volna anélkül, de nem szeretek centizni
Ha van pénze akkor Teslát vegyen. Az a legtutibb.
30amperig alanyi jogon jár.
De 1x16amper elég, csak energai megosztós töltés kell, hogy ne verje le a biztit ha mást bekapcsolsz
Nekem olyan 22kwh a 150, de a Model3 nagy tempós fogyasztása lényegesen jobb az átlagtól
Attól függ melyik. Tesla 130al olyan 18kwh/100km.
90-110km/h 14kWh
Fűtés hosszútávon +10%
5km távon hidegen +200%
Viszont hidegben baromi kellemes tud lenni, hogy meleg autóba ülsz és nem kell motorrt melegíteni
Megin belerondítok az elektromos forumba,csak hogy ne legyen kopkodes az LP akku miatt.Majd marciusban berakom a motorba. 🤣
Tudom,bereljek akkut is mer ugy jobb. 🤣
Zoe, ioniq, kona, eniro, vagy akár egy 2019utáni Tesla is jó vétel. Kisakkus is bőven jó.
messzire ott a toyota
helyben mászkálni max kecskemétig ilyen tényleges 120 km hatótáv a terv
akkor egy kecskemét 20 perc töltéssel lazán megvan télen is fűtéssel, ennyit meg bármikor lehet vásárolni
nincs hova tenni a sok lomot
4 kocsi felesleges lenne 3 embernek aztán egy is elég lenne mert a nej hétköznap jár kocsival a gyerek meg hétvégén
opelt csak akkor használják ha retkes helyre mennek vagy visznek koszos dolgot pl cement, fa meg mittudomén
de a leaf függőben van mert nem egyeznek a nézetek a hatótávval, meg avval hogy a ház áramával nem fogják tölteni aztán egy új mérőhely kialakítás nagyon drága(mert genyók a villanszerelők 😆
Ő is utál messzire menni mint az apja? Mert ha leaf lesz nem jut ki a faluból ha haza is akar érni.
felénk 245 felett van ha egy picike napfényt látni pedig csak 2db 8kw rendszer van az utában, a trafó körzetben meg összesen 4 betáplálós rendszer van
este-éjjel 240 alatti de 230 felett van mindig