Rengeteg villanyautó kerül forgalomba, csak az a baj hogy mind 16 milliónál kezdődik, ezeket te nem fogod apró pénzért megkapni két három év múlva... mert a többiek is arra várnak 😁 akkor viszont nem megy le az ára 😃
2 milláért főleg nem kapsz lófaszt se, illetve csak azt 😁
azért lesz teszt
aki nem akar tesztelni annak meg se nézzük....
120km hatóráv legrosszabb esetben is 3 óra ha ennyi nincs az eladónak akkor nem eladó a kocsi
Én szeretek mókolni de ezeket még én sem merném, elég csúnyán tudnak égni, mi van ha 130-nál gyullad ki segged alatt, vagy felgyújtasz egy busznyi óvodás csoportot 🙈😁
Az a baj, hogy elég jó áron kapni új nagyobb akksikat a gyárinál, de szabálytalan a beépítése mertncsak a gyárival egyezőt fogadják el, persze igazából nem tudom, hogy a vizsgán nézik-e?
múltkor volt egy minimálisan jégvert leaf 2,2-ért a hahun, már nem találom gondolom elvitték
az 7vagy 8 pálcás volt már nem emlékszem de garantált 120 km írt az ember, amit gyorsan lehet tesztelni....
most az ilyen akkusok 2,5 felé kezdődnek, na de lesz itt még jégeső nyáron 😁
80 km is elég lenne de az 2 év múlva 60 km lesz egy olyan akkuval ami minden percben letérdelhet
a 60 km meg már határeset
mondjuk egy patent kaszniba érdemes nézni másik akkut hátha találni olyat aki cserélte nagyobbra
de végülis nem sürgős
rengeteg új villany autó kerül forgalomba
azt gondolom rövid időn belül nagyot esik a használtak ára
ha meg nem akkor rátolok ismét egy kis zsetont az astrára és 2 évig biztos velünk marad
2 milla felett nem nagyon terveztünk rászánni mert felesleges
Tegnap 230 km-t mentem, jó részt pálya, 120-130 közt, akkor esett 50%ra. Teán 130 kw-al töltöttem rá 40 kw-ot, de csak mert fizették, kb. Hazajött volna anélkül, de nem szeretek centizni
Attól függ melyik. Tesla 130al olyan 18kwh/100km.
90-110km/h 14kWh
Fűtés hosszútávon +10%
5km távon hidegen +200%
Viszont hidegben baromi kellemes tud lenni, hogy meleg autóba ülsz és nem kell motorrt melegíteni
Megin belerondítok az elektromos forumba,csak hogy ne legyen kopkodes az LP akku miatt.Majd marciusban berakom a motorba. 🤣
Tudom,bereljek akkut is mer ugy jobb. 🤣
messzire ott a toyota
helyben mászkálni max kecskemétig ilyen tényleges 120 km hatótáv a terv
akkor egy kecskemét 20 perc töltéssel lazán megvan télen is fűtéssel, ennyit meg bármikor lehet vásárolni
nincs hova tenni a sok lomot
4 kocsi felesleges lenne 3 embernek aztán egy is elég lenne mert a nej hétköznap jár kocsival a gyerek meg hétvégén
opelt csak akkor használják ha retkes helyre mennek vagy visznek koszos dolgot pl cement, fa meg mittudomén
de a leaf függőben van mert nem egyeznek a nézetek a hatótávval, meg avval hogy a ház áramával nem fogják tölteni aztán egy új mérőhely kialakítás nagyon drága(mert genyók a villanszerelők 😆
felénk 245 felett van ha egy picike napfényt látni pedig csak 2db 8kw rendszer van az utában, a trafó körzetben meg összesen 4 betáplálós rendszer van
este-éjjel 240 alatti de 230 felett van mindig
2 milláért főleg nem kapsz lófaszt se, illetve csak azt 😁
aki nem akar tesztelni annak meg se nézzük....
120km hatóráv legrosszabb esetben is 3 óra ha ennyi nincs az eladónak akkor nem eladó a kocsi
az 7vagy 8 pálcás volt már nem emlékszem de garantált 120 km írt az ember, amit gyorsan lehet tesztelni....
most az ilyen akkusok 2,5 felé kezdődnek, na de lesz itt még jégeső nyáron 😁
80 km is elég lenne de az 2 év múlva 60 km lesz egy olyan akkuval ami minden percben letérdelhet
a 60 km meg már határeset
mondjuk egy patent kaszniba érdemes nézni másik akkut hátha találni olyat aki cserélte nagyobbra
de végülis nem sürgős
azt gondolom rövid időn belül nagyot esik a használtak ára
ha meg nem akkor rátolok ismét egy kis zsetont az astrára és 2 évig biztos velünk marad
2 milla felett nem nagyon terveztünk rászánni mert felesleges
http://youtu.be/zb7BLsIxyu8?si=gqanrQEw2i7_1-Li
augusztusig van idő tervezni milyen lom legyen
De 1x16amper elég, csak energai megosztós töltés kell, hogy ne verje le a biztit ha mást bekapcsolsz
90-110km/h 14kWh
Fűtés hosszútávon +10%
5km távon hidegen +200%
Viszont hidegben baromi kellemes tud lenni, hogy meleg autóba ülsz és nem kell motorrt melegíteni
Tudom,bereljek akkut is mer ugy jobb. 🤣
helyben mászkálni max kecskemétig ilyen tényleges 120 km hatótáv a terv
akkor egy kecskemét 20 perc töltéssel lazán megvan télen is fűtéssel, ennyit meg bármikor lehet vásárolni
4 kocsi felesleges lenne 3 embernek aztán egy is elég lenne mert a nej hétköznap jár kocsival a gyerek meg hétvégén
opelt csak akkor használják ha retkes helyre mennek vagy visznek koszos dolgot pl cement, fa meg mittudomén
de a leaf függőben van mert nem egyeznek a nézetek a hatótávval, meg avval hogy a ház áramával nem fogják tölteni aztán egy új mérőhely kialakítás nagyon drága(mert genyók a villanszerelők 😆
este-éjjel 240 alatti de 230 felett van mindig