Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az alu lemezt simán meg tudja enni. Az viszont esélyes hogy a szelepen van szétkenődve egy része, azért gyenge. Nézni kéne kompressziót, meg egy endoszkópot is bedugnék a hengerbe, mit csinált a forgács. Aznacél csavarok miatt jobban aggódnék. Nekem a hengerfejbe ágyazódott be, de az 2T volt.
Direkt megtalaltad az egyetlen fennmaradt nem elo ár adatot.A hegyen pöfögés az csak idő nem km.Bar lehet 750 nek tunik.🤣
Na igen, másfél éve pár hétig ha hidegebb volt akkor beindításkor csörgött, de pár mp múlva abbahagyta, lehet, hogy akkor ette meg a csavarokat, a pillangószelep nem hiszem, hogy beférne, de ki tudja? Amúgy fura, hogy anélkül is megy bár diesel és csak némi szabályzás szerepe van, de azért na. 😶
Akkor fogja az asszony, neked elég ha nézed. 😁
vegyél olyat ami tolerálja :) vagy legalábbis automatikusan vált mérést
csak úgy érdeksségképp egy nagygépes túra felcuccolva sátrazva: http://youtu.be/cRFGdyXeUz8
akinek nincs 8 perce az tekerjen bele 4:30-ig és nézzen bele pár percig, aztán jelezze meg merte volna-e csinálni
amúgy itt pont nagyon kevés szopás volt nem is készült sok perc videó
Szerintem a 10-es mkh-n 12,5 méteren is közel 0 ohmot kell mérjek. EON a szolgáltató ott. Amúgy eddig a fesz. mérés is bevált, ha valami nem volt bekötve a fázishoz 170-180V a nullához 40-50 volt körül mértem. Ilyen erősebb villanyba azért félek bedugni a multit ellenállásmérés módban. 🙂
direkt linkeltem a 20 ezres bmw 1200 bérlést......
nem sokat nézegettem mert nem érdekel a téma de korlátlan km volt mindegyiknél, ezer helyen lehet bérelni szóval egy hosszabb mororozásra akár zalában is bérelhetsz ha arra vezet az utad.....

amikor még motoroztam geci kemény voltam, 140 kiló színizom, 120 kilós motort úgy kiszedtem a vízmosásból hogy amire a többiek odaértek már nem kellett semmit se csinálni......
és ezt esőben sárban akár hóesésben is a hegyen 1000m felett
simán elmotoroztunk 3 napot 10-12 óra alvással, terepen amúgy se ül az ember sokat szóval kb tökmindegy milyen az ülés
én ezért fikázom mindig a sok buzi aszfaltost mert azoknak semmi se jó
sajnos azóta egyre nyomorultabb vagyok lassan a seggem se tudom kitörölni annyira nem hajlik a gerincem, már szákolni is csak guggolva tudtam mert a hajolás nem megy
mondjuk most még a botot se nagyon bírom el mert ősszel megszaggattam a vállizületem és azóta sem akar helyrejönni
akár. 10-es vezetőn azon a félméteren nulla ohmnak kell lennie
villanyóradobozt is fényképezd le. Kiszolgáltat?
Hivatalosan kötés szétválasztás nem lehet a plombázott térben. Ezért az uj tipusu szekrények mellett van egy kisebb doboz a földelő bekötésére, de régebben a lakáselosztóba lehetet vinni a földelő vezetőt. A mérőnél tuti nincs szétválasztva
Azt mivel mérjem, sima multiméterrel?
inkább nulla védő között legyen nulla közeli az ellenállás
Ilyen dobozom van a villanyóránál, ebben volt 5 fővezetéki sorkapocs, egy 1f. ÁVK, 1 KMSZ meg egy C sines konnektor. Ez volt az alkuban a reg szerelővel. Most ide jöttem be a fővezetékkel. Átkötés nem volt a sorkapcsoknál. Már nem esküszök meg rá, de szerintem mértem multiméterrel a fázis védővezető között és megvoltva fesz. Holnap rámérek.
Azt a 20e-ret felejtheted,a legytobb berlos oldal 30 e tol indul,csupaszmotorokkal,a 38-40 egy 850es gs.Es tobb cegnel lattam a max napi 400km egy nsp,ha tobb km-enkent 300ft plusz van.Kezd frissiteni a tudasod motoberlesbol hatha kell neked.
Azonfelul a mosodeszka ulesen folduton felborulasokkall,a hatartol a hegyekig azon a forgalmas autoutakon te 750-et mesz ugy hogy nyivskolsz ha fel kel emelned a segged a kanaperol hogy elvonszold a 2 km re levo csatornapartig,majd elmesz 5-2 ig motorral barhova?
Muhaha.
Elvileg a szétválasztás nem lehet a plombázott rész mögött. Négyvezetős rendszerrel kellene kiállni a mérőből. a földelő vezetőt gyskran átvezetik rajta, az ne tévesszen meg.
pedig az ilyen leesett biszbaszok nem szoktak nyom nélkül felszívódni
volt olyan motoros ismerős akinek motorgenerál lett a vége amiatt hogy leesett a karbi pillangószelepen a felhajlós kis ablakocska
Pont ma csináltam meg a betápot, 5x10mkh 32-es csőben 36 modulos szekrényke, 3f ÁVK. Az óránál színre színt kötöttem ahogy írtad, gondoltam nagy hibát nem követhetek el. A pen szétválasztás a plombázott részen van, max a reg. szerelőt tudnám visszahívni ha nem jó 🤷‍♂️ Azon gondolkozok hogy osszam szét a 3x16A-t, lesz bojler, főzőlap, sütő, mosó és szárítógép. Az egyik fázis ráadásul az inverteren keresztül menne, kvázi mint szünetmentes a hűtőknek pl. meg nyáron rásegítene a bojlerre stb.
ezt nem is tudtam
mi azért voltunk a fagyizókban fülig sárosan, ráadásul még szidtuk is a sok műmájer motorost
szerencsére látták rajtunk hogy nagyon kemények vagyunk és nem kötekedtek velünk
az 😆 bazmeg az 🤣
a másik
a 40 ezres bérlés a 1250es bmw ami azért 5+ milla 4-5 évesen is
a régebbi lom 1200as bmw csak 20 ezer volt havonta szóval 14x20 máris 2 milla alatti összeg a 7 éves időtartamodra
szóval másfél milla a zsebendben van meg legalább 300 ezer a gumi ára, kötelező, teljesítményadó műszaki, pár kisebb javítás láncszett fékbetét, olajcsere tuti van alkatrész árban is 300 ezer
szóval a 7 év alatt maradt volna a zsebedben legalább 2 milla, meg egy csomó szabadidő amikor a lomodat basztattad, fényszórókat kesesgélsz meg a többi sóherság
Nem lehet, pont oda nem lehet. Bárhová jó túrázni is akár egy robesz, de mekizni, fagyizni csak jaszkari géppel lehet menni különben senki vagyok. 🧐
Visszatérve a tegnapelőtti hibához a kocsimnál kivettem az egységet amiben 2 érzékelő (köztük a légtömegmérő) és a pillangószelep van, tényl2g olajos volt az egész amit légtömegmérőszenzo tisztítóval (van ilyen 😁 )letakarítottam és miközben fújkáltam valami hiányérzetem támadt és bevillant, hogy van középen egy tengely, de semmi nincs rajta, a két kis csavar helye ott van, de a pillangószelep nincs. Kerestem utána a szívótorokban, de nem találtam amitől persze beljebb még elképzelhető, hogy ott van valahol, de az már nagyobb bontás így hagytam bár szemre nem is férne el beljebb, de semmi sincs kizárva. Viszont, hogy lehet, hogy erre amúgy nem dob hibát? Amióta a motor javítva volt nem megy úgy mint előtte ment, sokkal gyengébb volt, de igazából annyira nem zavart, de lehet, hogy ezért? Néztem a neten ezt az egységet és mindegyiken ott volt a pillangószelep így nem gondolnám, hogy erre nem kéne. 😁
a legtöbb amit mentem az egyhengeressel az 750km volt
reggel 5kor indultam, éjjel 2 felé értem haza
napi számlálón 248, mittudomén mi volt, még mentem egy kört a faluban hogy meglegyen a 750
600km távot a 83as 350es 17 lóerős cagivával is mentem..... ebben is volt legalább 200 km földút, volt ahol kézben vittem a motort arrébb olyan takony utakon jártunk
mi ha motoroztunk akkor motoroztunk, fotó is csak akkor volt ha valakiről le kellett venni a motort, max szarni álltunk meg
volt hogy egész nap az oldalzsebben lévő kekszet rágcsáltam meg az ivós hátizsákból mellé a vizet
nana
eddig az évente 2 túráról volt szó
a fagyizóig robogóval is el lehet menni