Én nem adnám el, így hogy gáz is van benne megtartanám a motorját agregátornak ami akár egy pb palackról simán elpöfög melléképületben. Télen milyen jól jön amikor összeomlik az elktromos hálózat és még a nap sem süt 🙂
tuti a verda, 3 hibája van csak
nem működik a kürt, nem jó a hátramenet kapcsoló, és valami szilent zörög elöl
múlt műszakin rátoltam 200 ezret új sárvédők új lámpák, alvázvédő meg mittudomén
ha nem lesz leaf akkor maradni fog még 10 évig második kocsinak
de a gyerek nagyon be van indulva a villanyosra
Én is pont ezen aggódok, hogy hogy fogok kapni 32A H tarifát, a szomszédot már csatlakozni se engedték amíg nincs fejlesztés. Tegnap este 209V-ot mértem a konnektorban. Lesz itt még böjtje szerintem ja mimdenki árammal akar majd fűteni meg még a verdát is tölteni.
csak azért mert ha tévednék +1000 forintot akkor már minden összedőlne 😂
amúgy amit ad a cég 15ft munkába járást az bőven fedezné a villany árát
itt egyedül sz a cumi hogy ha nem bírja el a hálózat a töltőt és fejleszteni se lehet
épp a nspelemeseknél volt egy ember hogy az 1x16 helyett kért 1x25 és nem kapott mert a trafó nem bírja
aztán terv szerint 2026-ban lesz csak hálózat fejlesztés
szóval hiába járna 32 amper de akkor se kap....
Szerintem kicsit óvatosan számolsz... 50000 km 6 literes fogyasztással az évi két guriga jelen áron, és a dízel biztos csak drágább lesz. Ha a villany verdáját otthon konnektorról tölti 70 ft-os árammal, az akkor is csak fél milla.
50 ezernél kb 1 millát spórolnál a villany verdán évente
ami leaf 5-6 milla körül van lazán megy 200 km bárhol bármilyen időben, szokásos villany stílusban 250 felett
ha megközelíti azt a hatótávot ami neked már necces eladod félárban akkor is megspóroltad a különbözetetet amennyiért veszed a következő verdát
a limlom dízel meg elfér a garázsban ha mentek a moszkvai nagynénikéhez 😁
egyedül az a kérdés hogy ki lehet-e építeni olyan töltő hálózatot amivel fel tudod tölteni amíg otthon áll
Na ez borzongat és kezdhetjük veletek, hétvégén tartok egy alpokalja partit amire eljöhetnétek és pár almdudler mellett jódlizni fogok dirndli-ben és ha fizettek érte belevágok. 😁
Egyébként pont a bmw-t is így javították... ledugózták vakdugóval azt a járatot, aliexpresszről lehetett venni vakdugót, kínaiak gyártották hozzá 😁 vagy csak kiszedték ott is.
Lassan már jobban megéri Ausztriába ingáznod, ott legalább a fizu több lenne 😁 Mondjuk ilyen kantáros rövidgatyában táncolnál a túristáknak azt tuti buli lenne 🤣
Az igen, b+.... Es mi van, ha javitaskor kivettek, de sosem kerult vissza? Hogy lenyultak-e belole, osszekevertek-e egy masikkkal vagy egyeb, azt nem tudom, nem ismerem oket. De van olyan autoszerelo, aki siman kivenne a fojtoszelep tanyerjat ha pl. doglott a motor, ami forgatna, mert 'joleszazugy' es igy 'olcsobb'
az 30ezer évente
ebben még benne van az anyag elmegy lazán 20x ennyit
500 ezer felé meg kell gyűrűzni ami kb 50 ezer ft aztán mehet a második 500 ezer 😁
vedd meg az astrát 500ért aztán életed végéig gondtalanul autózhatsz ennyit csak megér még 50 év autózás 😉
szilenteket kell cserélni a jobb elejében mert kicsit zörög, párezer forint, de én leszarom mert alig járok vele
Hát ez simán lehet, de amíg megy mégegyszer szét nem szedetem, most majd veszek egy másik pillangós egységet oszt kiderül. Ha használható marad míg melegebb nem lesz akkor majd szétbontom a szívósort hátha benne van, de ha nálam esett szét akkor minimum a 2 kis csavar ami a tengelyhez fogja már biztos beépült az égéstérbe. 🙄
nem működik a kürt, nem jó a hátramenet kapcsoló, és valami szilent zörög elöl
múlt műszakin rátoltam 200 ezret új sárvédők új lámpák, alvázvédő meg mittudomén
ha nem lesz leaf akkor maradni fog még 10 évig második kocsinak
de a gyerek nagyon be van indulva a villanyosra
amúgy amit ad a cég 15ft munkába járást az bőven fedezné a villany árát
itt egyedül sz a cumi hogy ha nem bírja el a hálózat a töltőt és fejleszteni se lehet
épp a nspelemeseknél volt egy ember hogy az 1x16 helyett kért 1x25 és nem kapott mert a trafó nem bírja
aztán terv szerint 2026-ban lesz csak hálózat fejlesztés
szóval hiába járna 32 amper de akkor se kap....
persze autópálya 150 felett jóval több
ami leaf 5-6 milla körül van lazán megy 200 km bárhol bármilyen időben, szokásos villany stílusban 250 felett
ha megközelíti azt a hatótávot ami neked már necces eladod félárban akkor is megspóroltad a különbözetetet amennyiért veszed a következő verdát
a limlom dízel meg elfér a garázsban ha mentek a moszkvai nagynénikéhez 😁
egyedül az a kérdés hogy ki lehet-e építeni olyan töltő hálózatot amivel fel tudod tölteni amíg otthon áll
ebben még benne van az anyag elmegy lazán 20x ennyit
500 ezer felé meg kell gyűrűzni ami kb 50 ezer ft aztán mehet a második 500 ezer 😁
szilenteket kell cserélni a jobb elejében mert kicsit zörög, párezer forint, de én leszarom mert alig járok vele